2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bugun trqnsfer oldum.bna yardim edin saat 2 de oldu yan yatilabiliomu yoksa sirt ustumu yatmm lazim belim agridi ama bide bna 2 tane igne verdiler pregnyl 500 bi cumartesi.bide sali vuruncakmsm catlatma ignesi diilmi bu.neden verdi acaba heycandan soramadim
Canim gozunaydin hayirli olsun.bana 24 saat sirt ustu yastiksiz yat demislerdi.ama yastiksiz yatamadin alcak bi yastikla sirt ustu yatmistim.hakket yaa o igneyi niye vermisler ki.bugun mi yapman gerekiyomus

Hmm simdi okudum cumartrsi olcakmissin igneyi.yarin sor canim icin rahat etsin

listede ben yokum ama :KK43:[/QUOTE]
Ekleyim fistigim yaz gerekli bilgilerini

Canım sana 2 embryo mu kondu.belirtin oldumu acaba yazabilirmisin.idrar ve kanda ne zamn öğrendin acaba
Canım benim idrar da çıktı 8. Gün degerim 83 çıktı 10. Gün degerim 192 çıktı 15. Gün degerim 2225 çıktı belirti dersen sayet kasik ağrısı ve bel ağrısı cok oldu ama halen var. Hemsireye sordum adet olma donemin olmadigin için agrin cok olur ama gecer dedi. Ve göğüs hassasiyet i cok fazla var.

Bugun trqnsfer oldum.bna yardim edin saat 2 de oldu yan yatilabiliomu yoksa sirt ustumu yatmm lazim belim agridi ama bide bna 2 tane igne verdiler pregnyl 500 bi cumartesi.bide sali vuruncakmsm catlatma ignesi diilmi bu.neden verdi acaba heycandan soramadim
Canım kesinlikke yan yatabilirsin korkmana gerek yok.benim doktorum ve embryoloğum ikiside yatışmpozisyonunun onemli olmadığını söyledi asıl rahatsız olursan stress yaparsan tehlikeli olur.rahat ol kasma kendini.özellikle sol tarafa yatmak iyiymiş kan dolaşımı açısından.put gibi davranmanın kan dolaşımını olumsuz etkiler.korkma.

Benim bugün 9. Günümdü beta hcg yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim 2 gün sonra tekrar yaptırcam inşallah değer 2 ye katlar Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Tebrikler.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin.belirtilerin oldu mu canım benim gibi meraklılarına yazarsan çook seviniriz

kızlar bende 13 martta 2 tane 4. gün transfer edildi dün 12. günümde degerim 730 cıkatı rabbim herkese nasip etsın inşallahhhhhhhhhh
Oy oy oy Allahim masallahhhh
harika haberlerinizle bizi oyle mutlu ettinizki kizlar yaa
tebrik ederim tatlim cok cok saglikli bir hamislik ardindan saglicakla bebisini kucagina almayi nasip etsin Rabbim

Canım benim idrar da çıktı 8. Gün degerim 83 çıktı 10. Gün degerim 192 çıktı 15. Gün degerim 2225 çıktı belirti dersen sayet kasik ağrısı ve bel ağrısı cok oldu ama halen var. Hemsireye sordum adet olma donemin olmadigin için agrin cok olur ama gecer dedi. Ve göğüs hassasiyet i cok fazla var.
Saol canım.banada 2 tane 5. Gün embryosu transfer edildi 6. Günüm ama sancım yok.göğüs hassasiyeti çok var.bugün idrar testi yaprım ikizseler belki çıkar diye ama çıkmadı.senin 6. Gündede sancı olmuşmuydu

Canım hayırlı olsun öncelikle. Pregnyl ignesi bende kullandim ama 1 toz 1 suyu karıştırıp günlük 10 mm olarak 10 gun boyunca gobekten vuruldum. Pregnyl ignesi cok amacli olarak kullaniyorlar. Spem sayısı az erkeklerde spem arttirsin diye. Kadinlarda catlatma ignesi olarak birde betahcg icerdigi icin bebisin tutunmasina yardimci oluyor. Normalde bebis tutundugunda vucutta beta salgilandigi için bu hormon sayesinde kan yoluyla butun organlarimiza haber veriyor ve vucut onu yabanci bir cisim olarak gorup atabiliyor. Yani kisacasi bu igne yoluyla beta seviyesini yukseltip vucudun hemen bebegin kabul edilmesini sagliyor :)))

Bugun trqnsfer oldum.bna yardim edin saat 2 de oldu yan yatilabiliomu yoksa sirt ustumu yatmm lazim belim agridi ama bide bna 2 tane igne verdiler pregnyl 500 bi cumartesi.bide sali vuruncakmsm catlatma ignesi diilmi bu.neden verdi acaba heycandan soramadim[/QUOT

Evt bende merak ettım transfer olan arkadaslar bılgı verseler bıze:))
Kızlar butun hamılelerı kutluyorum rabbım bızede nasıp etsın...Ben beklemedeyım...yarın 3 gun embrıyosu olacak ya yarın yada pazar gunnu transfer edılecek ınsaallh..

Saol canım.banada 2 tane 5. Gün embryosu transfer edildi 6. Günüm ama sancım yok.göğüs hassasiyeti çok var.bugün idrar testi yaprım ikizseler belki çıkar diye ama çıkmadı.senin 6. Gündede sancı olmuşmuydu
Benim 3 gunden sonra bel ağrısı derken kasik ağrısı oldu. ama kisiden kisiye degisirBence belirtilere cok takilma. Ama ne olursa olsun ağır kaldırma ve yürüyüş yaparak kan dolaşımını hızlandırır. Birde bir sir verim size ben 8 gün boyunca banyo yapmadim sacimi kuaför de yikattim ve vucudumu sildim. Çünkü banyo vucudu gevsetiyor. Ve suandada 5 gune bir yikaniyorum.:oops::oops::oops:

Belirtilerim göğüs şişliği ve ağrısıydı ve adet olcak gibi sancılar ve iğne batması gibi birşey arada oluyordu belim ağırdı ve transfer edildikten 2 gün sonra ateşim yükseldi 37.2 ydi sonrasında 36.4 tü birde transfer sonrası 3 gün yatak istirahati değilde ev istirahati yaptım yatmadım ananas yedim kabız olmamak için sabah kayısı ve ılık su içtim ama biraz kabız oldum oda bir gebelik belirtisiymiş ve 3 günden sonra çarşıya gittim arkadaşıma gittim doktor dediki yatmanın sana hiç bir faydası olmaz yatma 3 gün yatak değil ev istirahati veriyorum sana daha sonrasında çalışabilirsin bile dedi olcağı varsa olur dedi

canım sanırım ikimizin transferi de aynı gün olmuş ayın 20 sinde oldum ben transfer. transfer gününü saymazsak bugün 6. gün. ve bende bu sabah senin gibi düşünerek test yaptım ce sonuç tabiki negatif :) sen ne zaman kan vereceksin canım? benimde 2 tane 5. gün embriyosu. ctesi ya da pazar kan vereyim diyorum ben.

Aynen kızlar. Ben de C Cnsrhn1907 gibi Yaptım. Kabız olmamaya dikkat ettim, öğünlerimi zamanında yedim. Bol protein yeşil Yapraklı sebze ve su tükettim. Her gün bir kase yoğurda kuru Kayısı, dut, badem, ceviz karıştırıp yedim. Ve asla hasta yatağında sırtüstü yatmadım. Günlük ev işlerimi, yemeğimi, ütümü kendim Yaptım. Komşu gezmelerine gittim, hava güzelken bahçede çiçek bile ektim. Hatta test günümden bir gün önce evde yalnızken banyıdaki diş fırçalık elimden düşüp Kırıldı ve süpürgeyi üst kata taşımak zorunda bile kalmıştım. Çok stres yapmamak gerekiyor. Kendinize oyalanacak sma sizi yormayacak birşeyler bulun. Kitap okuyun, film seyredin, keyif aldığınız şeyleri yapın.

selsm kizlar topik hamilelerle renklenmis masallah darisi bizlere opu sonrasi tampon takiliyomus sargi bezi bu beni sasirtti herkesemi yapiliyoki

selsm kizlar topik hamilelerle renklenmis masallah darisi bizlere opu sonrasi tampon takiliyomus sargi bezi bu beni sasirtti herkesemi yapiliyoki
Bende öyle birşey olmamıştı. Sma toplanan yumurta sayısı azdı bende. Kanamam falan hiç olmadı. Tampon ve sargı bezini nerede kullanıyorlarmış acaba, merak ettim şimdi

canım sanırım ikimizin transferi de aynı gün olmuş ayın 20 sinde oldum ben transfer. transfer gününü saymazsak bugün 6. gün. ve bende bu sabah senin gibi düşünerek test yaptım ce sonuç tabiki negatif :) sen ne zaman kan vereceksin canım? benimde 2 tane 5. gün embriyosu. ctesi ya da pazar kan vereyim diyorum ben.
Ayyy evt canım aynı gün transferimiz.doktorum test tarihi olarak 4 nisanı verdi ben beklemeyi düşünüyorum o güne kadar kan için ama idrar testi yaparım ara sıra kendimi hazırlamak adına.

Arkadaşlar günaydın, mutlu uyanmak nasip olsun sizlere de :KK54: Transfer sonrası neler yaptığımı yazmıştım dün, tekrar yapıştırıyorum:
Çok teşekkürler, inşallah sizden de iyi haberler alıcaz. Bugün 12. Günümdü, 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. Bende yumurta toplama işleminden beri kasık ağrısı vardı. Sonra adet belirtisi gibi ağrılar, ani batmalar yaşadım. Çok fazla gaz ve şişkinlik sorunum vardı, bazen yürüyemedim, yataktan bile zor kalktım. Transferden sonra sürekli yattım, eşim ve annemden Allah razı olsun, yemeğimi bile yatağımda yedim bir iki gün hariç. Duş alırken tabureye oturdum, hızlı hareket etmemeye çalıştım. Çok fazla çay kahve içmedim, meyve suyu sıkıp içtim, nar+portakal gibi. Ama son üç dört gün iştahım kesildi, en sevdiğim yemekleri bile yiyemedim, peynir zeytin yedim. Hala merdiven inip çıkarken ağrım oluyor. O yüzden dikkatli olmaya devam etmem lazım. Şimdilik aklıma bunlar geldi. Ve yazdığım duaları sürekli söyledim... Hep hayırlısını istedim.
Eşimin tepkisi: şok! :KK70: Ben ona sarılıp, onu öpmek isterken duvar gibiydi. Sonra kardeşi, eltim tebrik edince rahatlamış :KK45: Eşim de topic sakinlerine 12 gün yatsınlar diyor :) Rabbim de nasip etsin inşaallah hayırlısını.
EsEs50 EsEs50 Merhaba listedeki eksiklerimi yazayım:) Trabzon Clinart'ta yapıldı, yaş 31, 14 mart tek embriyo, ilk deneme, sonuç pozitif.
O kadar çok yazılmış ki kim neyi sormuş unuttum sayfalara bakarken :)) Dün biraz telefon trafiğiyle geçti, ancak girebildim.

Son düzenleme:
X