Arkadaşlar günaydın, mutlu uyanmak nasip olsun sizlere de
Transfer sonrası neler yaptığımı yazmıştım dün, tekrar yapıştırıyorum:
Çok teşekkürler, inşallah sizden de iyi haberler alıcaz. Bugün 12. Günümdü, 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. Bende yumurta toplama işleminden beri kasık ağrısı vardı. Sonra adet belirtisi gibi ağrılar, ani batmalar yaşadım. Çok fazla gaz ve şişkinlik sorunum vardı, bazen yürüyemedim, yataktan bile zor kalktım. Transferden sonra sürekli yattım, eşim ve annemden Allah razı olsun, yemeğimi bile yatağımda yedim bir iki gün hariç. Duş alırken tabureye oturdum, hızlı hareket etmemeye çalıştım. Çok fazla çay kahve içmedim, meyve suyu sıkıp içtim, nar+portakal gibi. Ama son üç dört gün iştahım kesildi, en sevdiğim yemekleri bile yiyemedim, peynir zeytin yedim. Hala merdiven inip çıkarken ağrım oluyor. O yüzden dikkatli olmaya devam etmem lazım. Şimdilik aklıma bunlar geldi. Ve yazdığım duaları sürekli söyledim... Hep hayırlısını istedim.
Eşimin tepkisi: şok!
Ben ona sarılıp, onu öpmek isterken duvar gibiydi. Sonra kardeşi, eltim tebrik edince rahatlamış
Eşim de topic sakinlerine 12 gün yatsınlar diyor :) Rabbim de nasip etsin inşaallah hayırlısını.
EsEs50 Merhaba listedeki eksiklerimi yazayım:) Trabzon Clinart'ta yapıldı, yaş 31, 14 mart tek embriyo, ilk deneme, sonuç pozitif.
O kadar çok yazılmış ki kim neyi sormuş unuttum sayfalara bakarken :)) Dün biraz telefon trafiğiyle geçti, ancak girebildim.