Rica ederim tatlim takipteyim siziCanım hatırlaman çok ince bir davranış teşekkür ederim. 523 olmuş değerim haftaya pazartesi usg randevum var. Hele bi kese göreyim de rahatlayım tamamen
Senın bebıslerı ogrendıgın gun bende bebıslerı mı alacam ınsallahRica ederim tatlim takipteyim sizimasallah diyelim az kalmis gormene.
Rabbim tedavi olan herkese yasatsin bu duygulari.geel cumartesi geeeeel
İnsallah canim :) ilk denemem ya fazla heyecanliyim galiba.Senın bebıslerı ogrendıgın gun bende bebıslerı mı alacam ınsallah
selam cnm..opum yarın 12 de kızlar...dun gece 1 de pregnıly 5000 ıkı adet oldum...salı 12 de dedıler....çok heyacanlıyım..sızlerı bılgılendırırım...herkez ıcın duacıyım..allah emeklerımızı boşa cıkarmasın...EVET YAAA NASIL ACABA
KAC YUMURTA TOPLANDI,?
Canım kesenin usg de görünümü Beta HCG ile değil, gebelik haftasıyla ilgili. 6. Haftada kese varsa Görülüyor. Senin değerin çok yüksek maşallah. Büyük ihtimalle ikizdir hayırlısıylaKızlar kese normalde beta kac olunca görünür. Benim geçen hafta sali günü 15. Günümde 2225 çıktı. normal sartlarda bu persembe gircem muaneye deger 50000 ni gecer yani niye bu kadar uzuna randevu verdiler anlamadım valla. . .
197 benim ki ya cok dusuk o degerin belli bir seviyeye ulasmasi gerek evet ayni gunCuma 607.bugun 1303mus canim. Ama o ne ise yariyor hala anlayabilmis degilim canim
Sendemi ayni gun basladin. Senin durumun nasilmis
Canim bizde sana duaciyiz rabbim yardimcin olsu :)selam cnm..opum yarın 12 de kızlar...dun gece 1 de pregnıly 5000 ıkı adet oldum...salı 12 de dedıler....çok heyacanlıyım..sızlerı bılgılendırırım...herkez ıcın duacıyım..allah emeklerımızı boşa cıkarmasın...
Bazilari beta degeri 6000 filan diyoda ondan emin olamadım. Bu arada Evettttt ikiz olma ihtimali var 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edilmisti. 8. Gün degerim 83 cikmisti. Sonra 10. Gün degerim 192 cikmisti. Ayyy inşallah ikizdir bi daha tup bebek yaptirmak zorunda kalipta bu stresi birdaha yasamam...Canım kesenin usg de görünümü Beta HCG ile değil, gebelik haftasıyla ilgili. 6. Haftada kese varsa Görülüyor. Senin değerin çok yüksek maşallah. Büyük ihtimalle ikizdir hayırlısıyla
Korkma tatlim ilaclardandir.insallah catlamamislardiraz once sideeti gaz gurultunun sonunda,vcye ciktigimdq afedersiniz boyle sumuksu bir parca geldi yumurtammi catladiki ya cook korkuyom ya catladiysa tedavim bosami gitcek ya
yok hissediyorum catladigini suan ve eger gercekten catladiysa cok buyuk bir ihmal soz konusu olur ve emeklerim bosa gidecek kacgundur sknti yoktu simdi oldu of cildiracamKorkma tatlim ilaclardandir.insallah catlamamislardir
Canim sakin ol. Bu saatte dr ulasabiliyomusun ki.yada sabahi mi bekliyceksin.ne diycem bilemedimyok hissediyorum catladigini suan ve eger gercekten catladiysa cok buyuk bir ihmal soz konusu olur ve emeklerim bosa gidecek kacgundur sknti yoktu simdi oldu of cildiracam
ulassam ne olacakki bana inanmazki sanmam orgalutranda vurundum buna ragmen catlarmi ya ofCanim sakin ol. Bu saatte dr ulasabiliyomusun ki.yada sabahi mi bekliyceksin.ne diycem bilemedim
Canim ayni sey cuartesi pazar bendede oldu. Hele bi iki kez buyuk seffaf bi akintiydi. Suandada azcik osekilde geliyor. Ben sabah doktordaydim. Ama cok sukur doktorum olumsuz bise solemedim catlatma ignemide yarin aksam yaptiriyorum ins.yok hissediyorum catladigini suan ve eger gercekten catladiysa cok buyuk bir ihmal soz konusu olur ve emeklerim bosa gidecek kacgundur sknti yoktu simdi oldu of cildiracam
saol canim biraz rahatlattin ins oyledir peki o akinti olurken sanki sisligin gitmis agrilarin gecmis rahatladigini hissettinmi ben oyle hissediyorumda hayirlisi artik bakalim gidince bana ne dicekler seninbugun tam kacinci gunCanim ayni sey cuartesi pazar bendede oldu. Hele bi iki kez buyuk seffaf bi akintiydi. Suandada azcik osekilde geliyor. Ben sabah doktordaydim. Ama cok sukur doktorum olumsuz bise solemedim catlatma ignemide yarin aksam yaptiriyorum ins.
Olumsuz dusunme ve bolbol dua et
tamam canim bende uyim bari duramiyorum yerimde aklim hep oraya gidiyo gurul gurul sinirlerim bozulddu sabah ola hayir ola diyelim aalhim nasip etsin bu guzel duyguyu bizede benimde catlatma verir insallah bakalim haberlesiriz kibAkintinin geldigi zamanlarda acikcasi kendimi cok dinlemedim canimmmkasiktaki sislik ve batmayida ara ara yasiyorum zaten.
Adetimin 10.
Ignemin 8.gunu canim bugun
Akintinin geldigi zamanlarda acikcasi kendimi cok dinlemedim canimmmkasiktaki sislik ve batmayida ara ara yasiyorum zaten.
Adetimin 10.
Ignemin 8.gunu canim bugun