Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    65
Selam kizlar umarim hepiniz iyisinizdir. Bir sey sormak istiyorum. Siz hangi multivitamini kullaniyorsunuz? Benimki omnida diye bir şey. Doktor anlasmali oldugu seylere yonlendiren bi tip o yüzden emin olamiyorum hatta idrarda kum çıkması icin bile bundan suphelendim artik
Ocean mummy, pedia-D ve oroferon kullanıyorum bende bir yan etkisi olmadı memnunum

Vajina ağrısı yaşayan var mı 26+1deyim 2 gündür ara ara oluyor bebek artık büyüdüğü için sanırım

Vajina ağrısı yaşayan var mı 26+1deyim 2 gündür ara ara oluyor bebek artık büyüdüğü için sanırım
Benim o şekilde. Özellikle afedersiniz tuvalete çıkarken vajinam çok ağrıyor. Bir de ben NST ye bağlansam cidden kasılmam çıkacağını düşünüyorum ya bu yaşadığım his ne acaba asla tarif edemiyorum. Resmen karnım kasılıyor ağrıyor acıyor hep aynı şeyleri yazıyorum buraya ama artık cidden bıktım korku dolu yaşamaktan. Bunlar kasılma mı anlamıyorum ki

Kizlar bende bir soru sorayım çatlağınız oldu mu? Nasıl oluyor birden mi oluşacak benim karnım baya bir büyüdü ama çatlağım daha yok. Lierac kullanıyorum. Cok kilo alıp vermediğim için daha önceden de oluşmuş çatlağım yok yani birden mi olacak nasıl olacak bilemedim sizlere de sormak istedim. Açıkçası kremlere de çok inanmıyorum daha çok genetik diyorlar annemde de olduğu için merak ettim başımıza kesin gelecek mi diye
Annem de derin karın çatlakları bacakta çatlaklar ve kolunda çatlak var ilk gebeliğimde badem yağı kayısı yağı hindistan cevizi yağı alıp karıştırıp daha çok karnıma sürdüm bacaklarımı aksattığım için çatladı anneminki kadar derin değil sol göğüsümde lohusalığın 3. günü bir anda süt indi pompa kullanmak zorunda kaldım o gün çatladı
Bu seferde palmers ve hindistan cevizi yağı aldım arada normal vücut kremi de kullanıyorum
Selam kizlar umarim hepiniz iyisinizdir. Bir sey sormak istiyorum. Siz hangi multivitamini kullaniyorsunuz? Benimki omnida diye bir şey. Doktor anlasmali oldugu seylere yonlendiren bi tip o yüzden emin olamiyorum hatta idrarda kum çıkması icin bile bundan suphelendim artik
İlk gebeliğimde imom kullanmıştım doktoruma da vakti gelince balık yiyemiyorum imom kullanabilir miyim dedim uygun gördü kullanıyorum

Benim o şekilde. Özellikle afedersiniz tuvalete çıkarken vajinam çok ağrıyor. Bir de ben NST ye bağlansam cidden kasılmam çıkacağını düşünüyorum ya bu yaşadığım his ne acaba asla tarif edemiyorum. Resmen karnım kasılıyor ağrıyor acıyor hep aynı şeyleri yazıyorum buraya ama artık cidden bıktım korku dolu yaşamaktan. Bunlar kasılma mı anlamıyorum ki
evet çok değişik bir sancı karnım kasıklarım içim sancılanıyor resmen yarın yazacağım doktoruma internette normal yazıyor ama insan korkuyor doğal olarak. Bir sayfada diz çöküp ellerinizi yere koyun kalçayı yukarı başı aşağı eğin egzersiz rahatlatır yazıyor deniyorum bakalım 😕

Bu haftalarda yalancı kasılmalar (Braxton Hicks kasılmaları) başlar. Eğer bunlarsa telaşlanmanıza gerek yok🌸

Semptomlarınız hangisine uyuyor?

Eklentiler

• 1000090265.jpg
    1000090265.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 0
  • 1000090266.jpg
    1000090266.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 0
X