2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Canım yerleşme kanaması olmasının ihtimali yüksek gibi duruyor var kuzum belli belirsiz bak benimde 8 yada 9 gün sonraydı yumurtlamadan en altta ki test üstekini de ondan 2 gün önce yapmıştım
Aaa aynen canım benim 9 gün falan oldu yumurtlamadan sonra inşallah vardır o zaman ya ben umudu kesmiştim açıkçası

Aaa aynen canım benim 9 gün falan oldu yumurtlamadan sonra inşallah vardır o zaman ya ben umudu kesmiştim açıkçası
Yok kuzum kesme kesme kırmızıları görene kadar umut var lekelenme olmuştur benimde oldu kahverengi akıntı 7-8 günlerde

Kızlar bende ovu testinde 9 aralıkta baya koyuydu pik gibi olmasada akıntıda coktu. 10 aralıkta daha silikti.
Ben ne zaman test yapcam bde erken testmi elimde 2-3 tane kaset test var🙃
Belirti hiç yok

Kızlar bende ovu testinde 9 aralıkta baya koyuydu pik gibi olmasada akıntıda coktu. 10 aralıkta daha silikti.
Ben ne zaman test yapcam bde erken testmi elimde 2-3 tane kaset test var🙃
Belirti hiç yok
Benimde 9 Aralık'ta yumurtlama oldu sanki ogece agrim vardi ertesi gune siliklesti ama asiri koyu kirmiziyu göremedim test te azdi yumurtlama olmadimi acaba. Eger bu ay olmazsa dr da takip ettirecem bakalım

Kızlar miratech erken gebelik testi nasıl bugün çarşıda işim wardı inmişken aldım cuma günü yapcam ilkini bat 25 Aralık olmazsa diğerini de 2 3 gün kala yapcam

Benimde 9 Aralık'ta yumurtlama oldu sanki ogece agrim vardi ertesi gune siliklesti ama asiri koyu kirmiziyu göremedim test te azdi yumurtlama olmadimi acaba. Eger bu ay olmazsa dr da takip ettirecem bakalım
Ne zaman test yapalım😁
Belirti varmı bende hiçbişe yok sivilce var regl mi olcam acaba ya

Aynen canım çok sağol ama ilk kalp atışını falan çekmedim de öyle mal gibi ne olduğumu şaşırdım 🤦 neyse artık sağlıklı olsun da firigrafi eksik kalsın 🥰 darısı başına bebişim sen de bu günleri en kısa zamanda göreceksin inşallah ❤️

Amin canım çok teşekkür ederim 🙏 hepimizinki 💐
estadurullah kuzum şaştın kaldın demi 🧿🌸💙 inşAllah canım inşAllah en hayırlı vakitte 🤲

X