2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Umud'u kayıp etme zaten allah nasip eder sabır işi biraz stres yapma stres çok etkiliyor.Ben de 4 aydır klomen kullanıyorum ilk 3 ay olmadı. Çatlama iğnesi vermedi doktor yomurtan çatlıyor dedi bakalım artık hayrlısı
İnşallah allahtan umut kesilmez ben daha adet olmadım sizinki ne zaman dı adet gününüz

Canım bugün leke gibi kanamam var bir iki damla kan geldi iki saat önce sonra kesildi şuan kahve lekelenmem var bugün test yapmadım regl olmazsam yağacağım
Bende awoxla öğrendim 2 gün sonra ki yaptığım testte daha belirgin çizgiyi gördüm ama awox kuruma çizgisi bile çıkartmıyor canım inşallah vardır

ayyy çok sevindim maşAllah 🧿🧿🧿 sağlıkla al kucağına inşAllah darısı başımıza 🤲 rica ederim canım merak ettim bi yazayım dedim 🥰 olsun bi daha ki sefere alırsın resminide 😊
Aynen canım çok sağol ama ilk kalp atışını falan çekmedim de öyle mal gibi ne olduğumu şaşırdım 🤦 neyse artık sağlıklı olsun da firigrafi eksik kalsın 🥰 darısı başına bebişim sen de bu günleri en kısa zamanda göreceksin inşallah ❤️
Hadi gözün aydın olsun kuzum sağlıkla gelsin annesinin kucağına 🥰
Amin canım çok teşekkür ederim 🙏 hepimizinki 💐

Bende awoxla öğrendim 2 gün sonra ki yaptığım testte daha belirgin çizgiyi gördüm ama awox kuruma çizgisi bile çıkartmıyor canım inşallah vardır
Ay inşallah canım benim yumurtlama akıntım 8 aralıkra oldu ama bugün 1/2 damla koyu tenk kan geldi şuanda lekelenme oluyor acaba regl mi olacam ama 8 aralıkta yumurtlama olduysa regl için daha erken diye düşünüyorum kafam karıştı benimde eğer regl olmazsam cumartesi tekrar test yapacam canım senin silik çıkan awox testin fotoğrafı varsa atabilir misin

Ay inşallah canım benim yumurtlama akıntım 8 aralıkra oldu ama bugün 1/2 damla koyu tenk kan geldi şuanda lekelenme oluyor acaba regl mi olacam ama 8 aralıkta yumurtlama olduysa regl için daha erken diye düşünüyorum kafam karıştı benimde eğer regl olmazsam cumartesi tekrar test yapacam canım senin silik çıkan awox testin fotoğrafı varsa atabilir misin
Canım yerleşme kanaması olmasının ihtimali yüksek gibi duruyor var kuzum belli belirsiz bak benimde 8 yada 9 gün sonraydı yumurtlamadan en altta ki test üstekini de ondan 2 gün önce yapmıştım

Eklentiler

• IMG_1024.jpeg
    IMG_1024.jpeg
    65,8 KB · Görüntüleme: 17
X