- 17 Şubat 2014
- 506
- 225
- 34
Tabiki de iyi insallah bolunmeye devam ederler canim rabbim gonlune gore versin.Saol cnmm5 tanesi olmus sayilari konusunda iyimi kotumu bilgim yok kalani dondurmakta istiom ama sence normal mi
evet tatlimEsEs50 canim ilk sayfadaki listen guncel mi
kucuk yumurtalar hakkinda hic bilgim yok.Arkadaşlar, bugün transferin 4.gunu su gibi akıntım var bide ayaklarım buz gibi ateşim 36 derece sıcak olmam gerekmez mi bide rahim deki diğer yumurtalar mi catladi acaba akıntı ondan olabilir mi küçük yumurtaları almamış ti dr, tecrübesi olan arkadaşlar yardım etsin lütfen
canim ebriolar gününe gore tutunmasi gerçekleşir 3. gun transfer edilen embrio 5. gunu tutunma evresine girerSakin ol canim korkma eger jel kullaniyosan o akinti yapiyo.atesin normal ve okudugum kadarily 3.-4. Gunu tutunuyomus embriyolar. Ayaklarini isit ki gaz sancisi yapmasin.yat dinlen telas yapma
Bir bilene sor demislercanim ebriolar gününe gore tutunmasi gerçekleşir 3. gun transfer edilen embrio 5. gunu tutunma evresine girer
5. gun transfer edilen embrio birakildigi yerde tutunma evresine geçer
bende uzuldum canim maalesef oyle olmuşİcegul un degerleri dustu yazmissin listede cok uzuldum
aynen tatlim o da cok uzguno yuzden yok hic gorunmuyo
Canim yaa Allah yardimcisi olsunaynen tatlim o da cok uzgun
kendini toparlayincaa tekrar denemek istediğini söyledi
amin canim cümlemizin insallahCanim yaa Allah yardimcisi olsun
Canim sabahti opun galiba erken uyandin ve anestezide yapar yorgunluk stres o yuzdendir canim.icin rahat etmiyosa dr sorKızlar benım asırı derece uykum gelıyor gozlerımı acamıyom neden acaba
Ben opu dan sonra 6 saat Aralıksız uyumuştum. Sanırım anestezinin etkisiKızlar benım asırı derece uykum gelıyor gozlerımı acamıyom neden acaba
tatlim bugun tahlil yaptirdin mi artmis mi degerinBen opu dan sonra 6 saat Aralıksız uyumuştum. Sanırım anestezinin etkisi
Canım hatırlaman çok ince bir davranış teşekkür ederim. 523 olmuş değerim haftaya pazartesi usg randevum var. Hele bi kese göreyim de rahatlayım tamamentatlim bugun tahlil yaptirdin mi artmis mi degerin