Sağol canım benim amin inşallah bebişlerimizi kucaklarımıza alalım inşallahhhIns canım .Ins geçer sisligin ya neden ki acaba .menapur ne için canım .uÜzülme her şey çok güzel olacak allahın izniyle.
maşallah canim cok cok güzel bir sayi inşallah hepsi de kalitelidirkızlar selammm dün yumurta toplandı (opu) ama 27 tane toplandı çok var dedi dr. biraz önce aradım hemen hemen hepsi döllendi ama transfer yok şimdilik dedileryumurtaların yeri su toplamasın toparlanayım diye 2 ay kadar bekleteceklermiş c.tesi dondrucagız hepsini dedi bu nasıl bişey anlamadım az olur üzülürsün çok olur üzülürsün neyse hayırlısı o olsun artık vardır bundada bi hayır inşallah. Ama karnım çok şiş 5 aylık hamileyim sanki okadar şişim ya neden ki
benimde transfer sonra hayirlisi artik yahadi hayırlısı evet kesnlikle çok yumurta oldugunda 40 dk sürdü ve 2 serum yedim sabah iğnelerine de devam dedi
maşallah canim cok cok güzel bir sayi inşallah hepsi de kalitelidir
dikkat et ohss olabilirsin sisliğin cok olursa dr a git
beklemen daha iyi sakin kotu düşünme ertelenmesindede vardir bir hayir
canim ohss kotu oluomus yasamadim ama duyduklarımdan nefes almakta güçlük acayip karinda sislik vs belirtileri oluomus cok cok dikkat et kendine tup bebeğin de riskli durumu budur canimsağol canımda korktum valla çok şişimmm cumaya randevu verdii olursma nolcak bilmiyorum Allah korusun
geçmiş olsun tatlimslm kızar...12 de opum vardı...10 adet yumurta topmaıslar..yarın durmları hakkında bılgı verıp 3ve 5 gun ıcınde transfermış...bıraz agrım oldu..kabızım.duphalac verdıler .....karnım agrıyo bıraz..sanırım normal...hepınınze duacıyım
ilk denememiz bizimde canım. cuma günü transfer oldum test günüm gelmedi henüz gebe miyim değil miyim bende bilmiyorum henüz maalesef. bizde görünürde bi sıkıntı yok ama ben doğal yollarla 3 defa kimyasal gebelik yaşadım o sebeple tüp bebek denedik.sonum ne olur bilinmezınsallah canım ya sen hamılesın demı ılk denemen mıydı sorun neydı sızde bıraz cok soru sordum ama benım ılk oldugu ıcın merak edıyom
tşk edrım..inşallah..cnmgeçmiş olsun tatlim
güzel sayinda maşallah
hepsi de döllenir insallah
ilk denememiz bizimde canım. cuma günü transfer oldum test günüm gelmedi henüz gebe miyim değil miyim bende bilmiyorum henüz maalesef. bizde görünürde bi sıkıntı yok ama ben doğal yollarla 3 defa kimyasal gebelik yaşadım o sebeple tüp bebek denedik.sonum ne olur bilinmez[/QUOT
ıyı olur ınsallah canım Rabbım emeklerımızı bosa cıkarmaz ınsallahilk denememiz bizimde canım. cuma günü transfer oldum test günüm gelmedi henüz gebe miyim değil miyim bende bilmiyorum henüz maalesef. bizde görünürde bi sıkıntı yok ama ben doğal yollarla 3 defa kimyasal gebelik yaşadım o sebeple tüp bebek denedik.sonum ne olur bilinmez
aHayirdir canim transferin niye sonra olcak. Bi sikinti yoktur ins.benimde transfer sonra hayirlisi artik ya
Burdayim tatlim yatiyorum bugun geceden beri garip sancilarim var bi basliyo adet oldum saniyorum bi anda kesiliyo.sen nasilsin gulumPatıklı nerdesın durumlar nasıl hıc sesın cıkmıyo
Bana koldan yap demislerdi canim.Hanimlar bu ovitrelle catlatma ignesi koldanmi yapiliyordu gobektenmi. Ben doktora sormayi unuttum kutubun icindede yazmiyo
canim hayirli olsun oncelikle.Skinti yapma ben de siskinlik ohs olmamasina ragmen bekledim opudan sonra iki ay.Drm dondurulmusla sansin daha yuksek olacagini ve vucudun ilaclardan sonra normala donecegini soyledi.Gec olsun guc olmasin saglikla alalim kucaklarimiza.kızlar selammm dün yumurta toplandı (opu) ama 27 tane toplandı çok var dedi dr. biraz önce aradım hemen hemen hepsi döllendi ama transfer yok şimdilik dedileryumurtaların yeri su toplamasın toparlanayım diye 2 ay kadar bekleteceklermiş c.tesi dondrucagız hepsini dedi bu nasıl bişey anlamadım az olur üzülürsün çok olur üzülürsün neyse hayırlısı o olsun artık vardır bundada bi hayır inşallah. Ama karnım çok şiş 5 aylık hamileyim sanki okadar şişim ya neden ki
Oyle dusunme ıyı dusun ıyı olsun canım bende yatıyorum canım ya kasıgımda agrı var daha gecmedı dunden berı normaldır acabaBurdayim tatlim yatiyorum bugun geceden beri garip sancilarim var bi basliyo adet oldum saniyorum bi anda kesiliyo.sen nasilsin gulum
Bana gobekten yap dedıler gece onda yapmıstım gobektenHanimlar bu ovitrelle catlatma ignesi koldanmi yapiliyordu gobektenmi. Ben doktora sormayi unuttum kutubun icindede yazmiyo
canim sanirim dinlenmesi icin rahmin bende bilmiyom cokta sormuyorum rabbim emeklerimizi bos cikarmasin ben.ne desemde bos elimizi verdik ya kolumuzu kaptiracaz yada canimiza can katacak bu seruven ne.derlerse he diyoz isteH
aHayirdir canim transferin niye sonra olcak. Bi sikinti yoktur ins.
İnsallah canim normaldir.bekliyorum cumartesi tahlil gunum.Oyle dusunme ıyı dusun ıyı olsun canım bende yatıyorum canım ya kasıgımda agrı var daha gecmedı dunden berı normaldır acaba