2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Rabbimin takdiri olur mu olmaz mi bilemem ama olursa neler yasamistim hatirlamak isterim diye yazdim.olmazsada cumartesiye kadar umudumu kaybetmiycem evet zaten sirada ben varim listede
hatırlamak için ilerde güzel oluo hakkaten
ben de sürekli yazdimisim sonraki transferlerimde iyi oldu sarip sarip okumuştum

Canim cok gecmis olsun yumurta sayin cok oldugu icin agrin olmustur insallah kalitelidirler :)

Mrb kızlar opumu oldum geldım 20 yumurtam var nasıl sızce bu arada agrım cok fazlaydı agrı kesıcı yaptılar sımdı de hafıf hafıf var
maşallah süper
inşallah kaliteli embriolarin olur canim

Benimde persembe toplama islemi var arkadaslar. Hayirlisiyla hepimizin yuzu guler ,karni kucagi dolar ins. dualrinizi bekliyorum insallah.
Bugun kontrolum vardi. .en kucugu 15mm olmak uzere 9,10tane yumurta saydi dr. .sizce iyimi bu sayi. .opuda daha fazla toplanma ihtimali varmidir

amin kuzum amin......
sayi opudan sonra netleşir dr kesin bisi diyemez ulturasondan canim

S sulltan hosgeldin aramiza hayirli olsun tedavin.yumoslarin iyi kalitededirler insaalah sayi kadar kalitesi de onemli tatlim :)

acaba kac gun ilac kullandin kacinci kontrolde bu sonucu oldunuz yazarmisiniz lutfen ve hangi ilaci kullaniyirsunuz

acaba kac gun ilac kullandin kacinci kontrolde bu sonucu oldunuz yazarmisiniz lutfen ve hangi ilaci kullaniyirsunuz
Gonal f 900luk kullaniyorum. Gecen pazartesiden itibaren gunluk 175 doz igne yaptirdim.bugunde yapip birakiyorum artik gonalı.
Uc g undurde cetrotide igne kullaniyorum. yarinda kullancam ins.
Pazartrsi cuma pazartesi olmak uzere hastaneye bu ucuncu gidisimdi

him anladim canim peki e 2 degerin kacti bakildimi acaba bende tedaviye basladim ayni donemlerdeyiz

him anladim canim peki e 2 degerin kacti bakildimi acaba bende tedaviye basladim ayni donemlerdeyiz
Cuma 607.bugun 1303mus canim. Ama o ne ise yariyor hala anlayabilmis degilim canim
Sendemi ayni gun basladin. Senin durumun nasilmis

Bırda opudan sonra neler yapmam gerekıyo bıraz bılgı verırmısınız
Ne zaman istersen yap banyonu canim cok sicak olmasin ama.yada bugunu atlat yarin yap.kendini yorma kabiz olma meyve tuket ilaclarini aksatma :) dua et insallah guzel haberler duyariz.

Hepinize iyi haftalar kizlar bnm opum olmustu bugun yumilerin 2. Gunu durumlari iyiymis isallah 5.gune gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…