hatırlamak için ilerde güzel oluo hakkatenRabbimin takdiri olur mu olmaz mi bilemem ama olursa neler yasamistim hatirlamak isterim diye yazdim.olmazsada cumartesiye kadar umudumu kaybetmiycemevet zaten sirada ben varim listede
maşallah süperMrb kızlar opumu oldum geldım 20 yumurtam var nasıl sızce bu arada agrım cok fazlaydı agrı kesıcı yaptılar sımdı de hafıf hafıf var
amin kuzum amin......Benimde persembe toplama islemi var arkadaslar. Hayirlisiyla hepimizin yuzu guler ,karni kucagi dolar ins.dualrinizi bekliyorum insallah.
Bugun kontrolum vardi. .en kucugu 15mm olmak uzere 9,10tane yumurta saydi dr. .sizce iyimi bu sayi. .opuda daha fazla toplanma ihtimali varmidir
acaba kac gun ilac kullandin kacinci kontrolde bu sonucu oldunuz yazarmisiniz lutfen ve hangi ilaci kullaniyirsunuzBenimde persembe toplama islemi var arkadaslar. Hayirlisiyla hepimizin yuzu guler ,karni kucagi dolar ins.dualrinizi bekliyorum insallah.
Bugun kontrolum vardi. .en kucugu 15mm olmak uzere 9,10tane yumurta saydi dr. .sizce iyimi bu sayi. .opuda daha fazla toplanma ihtimali varmidir
Gonal f 900luk kullaniyorum. Gecen pazartesiden itibaren gunluk 175 doz igne yaptirdim.bugunde yapip birakiyorum artik gonalı.acaba kac gun ilac kullandin kacinci kontrolde bu sonucu oldunuz yazarmisiniz lutfen ve hangi ilaci kullaniyirsunuz
him anladim canim peki e 2 degerin kacti bakildimi acaba bende tedaviye basladim ayni donemlerdeyizGonal f 900luk kullaniyorum. Gecen pazartesiden itibaren gunluk 175 doz igne yaptirdim.bugunde yapip birakiyorum artik gonalı.
Uc g undurde cetrotide igne kullaniyorum. yarinda kullancam ins.
Pazartrsi cuma pazartesi olmak uzere hastaneye bu ucuncu gidisimdi
Cuma 607.bugun 1303mus canim. Ama o ne ise yariyor hala anlayabilmis degilim canimhim anladim canim peki e 2 degerin kacti bakildimi acaba bende tedaviye basladim ayni donemlerdeyiz
Ne zaman istersen yap banyonu canim cok sicak olmasin ama.yada bugunu atlat yarin yap.kendini yorma kabiz olma meyve tuket ilaclarini aksatma :) dua et insallah guzel haberler duyariz.Bırda opudan sonra neler yapmam gerekıyo bıraz bılgı verırmısınız
Kızlar opudan sonra ne zaman banyo yapılıyor
Ayy ne guzel canim :) kac tanesi embriyo olmus pekiHepinize iyi haftalar kizlar bnm opum olmustu bugun yumilerin 2. Gunu durumlari iyiymis isallah 5.gune gider
Ayy ne guzel canim :) kac tanesi embriyo olmus peki