- 6 Temmuz 2009
- 175
- 36
- 39
Bende catlatma ignesini kullandiktan sonra baya yogun beyaz akintim oldu bende yumurtalar gitti kesin dedim ama sonra doktorlar boyle bir riski goze alamaz diye dusundum. zaten 5 folukul sayilmisti. 8 yumurta toplandi sonra. Gitmemis yani.az once sideeti gaz gurultunun sonunda,vcye ciktigimdq afedersiniz boyle sumuksu bir parca geldi yumurtammi catladiki ya cook korkuyom ya catladiysa tedavim bosami gitcek ya
canim benim catlatma ignem vurulmadi daha 11.gunde boyle ildu vee suan karnimin sisligi agrim falan hicbisey kalmadi ins dediginiz gibi olur cok korkuyirum doktora gidip ters birsey duymaktan yikilirimBende catlatma ignesini kullandiktan sonra baya yogun beyaz akintim oldu bende yumurtalar gitti kesin dedim ama sonra doktorlar boyle bir riski goze alamaz diye dusundum. zaten 5 folukul sayilmisti. 8 yumurta toplandi sonra. Gitmemis yani.
hayirli olsun tedavin canim bende senin gibi olmak icin gun saymistimKizlarrrrr brn de dün gittim diyarbakır a. Bugün iğneler başlıyor.iinş Rabbim herkesin kucağına doldurur hayırlısı ile.hile.hem çok heyecanlı hem çok stresli. Hem iyiyim hem kötü. bu arada uzun zamandan sonra ilk defa regl olunca bu kadar sevindim
Tamam csnimm senin bgunmu kontrolun. .benim cok sukur sadece bugun yaptiracagim catlatma ignem kaldi.onuda yaptirip persembeyi bekleyecegim artik hayirlisiylatamam canim bende uyim bari duramiyorum yerimde aklim hep oraya gidiyo gurul gurul sinirlerim bozulddu sabah ola hayir ola diyelim aalhim nasip etsin bu guzel duyguyu bizede benimde catlatma verir insallah bakalim haberlesiriz kib
evet insaallah bir aksilik cikmazsa aksam haber veririm sonucu rabbim hayiir etsin sonumuzuTamam csnimm senin bgunmu kontrolun. .benim cok sukur sadece bugun yaptiracagim catlatma ignem kaldi.onuda yaptirip persembeyi bekleyecegim artik hayirlisiyla
Hayırlı olsun canım benimde 2 tane 5. Gün emriyosu idi. Cok şükür tuttu. 8. Gün bende dayanamayıp yaptım degerim 83 cikmistİnşallah seninde pozitif tir.kızlar merhaba hepimizin emeği boşa gitmez inşallah. hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi. bende kayseri acıbademde tedavi görüyorum. cuma günü transfer yapıldı 2 tane 5. gün embriyosuydu. transfer gününü saymazsak ctesi 8. gün test yaptırmayı düşünüyorum. çıkarmı sizce?
inşallah bizde pozitifi ve ardından devamını görürüz. bu benim ilk denemem daha önce doğal yollarla kimyasal gebelik yaşadığım için korkuyorum. umarım sonu güzel olur. ctesi 8. gün kan vericem bakalım.Hayırlı olsun canım benimde 2 tane 5. Gün emriyosu idi. Cok şükür tuttu. 8. Gün bende dayanamayıp yaptım degerim 83 cikmistİnşallah seninde pozitif tir.
bence çok güzel. büyük ihtimal dondurmak için bile embriyon kalabilir. benimde 10 tane döllendi 6 tanesi 5. güne gitti 2 si cuma günü transfer oldu 3 tane de dondurduk.Kızlar hastaneden aradılar on bes yumurta dollenmıs sonuc nasıl kızlar
ınsallah canım ya sen hamılesın demı ılk denemen mıydı sorun neydı sızde bıraz cok soru sordum ama benım ılk oldugu ıcın merak edıyombence çok güzel. büyük ihtimal dondurmak için bile embriyon kalabilir. benimde 10 tane döllendi 6 tanesi 5. güne gitti 2 si cuma günü transfer oldu 3 tane de dondurduk.
menapur 75 gonal f 150 verdiler ama sonra gonal f i 75 e indirdiler ama çok şişimm mahvoldum yürüyemiyorumm toplandıgı halde egilemiyorum bileKaç doz ilaç kullandirtilar ki canım ek bir şey yaptın mi ki.cok geçmiş olsun hayırlısı olsun demek ki zaman hala gelmemiş..
cok sayida yumurta oldugu icin sanirim banada oyle yapackalar canim endiselenmeKaç doz ilaç kullandirtilar ki canım ek bir şey yaptın mi ki.cok geçmiş olsun hayırlısı olsun demek ki zaman hala gelmemiş..
cuma ya opu varcok sayida yumurta oldugu icin sanirim banada oyle yapackalar canim endiselenme
hadi hayırlısı evet kesnlikle çok yumurta oldugunda 40 dk sürdü ve 2 serum yedim sabah iğnelerine de devam dedicuma ya opu var