2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Arkadaşlar, bugün transferin 4.gunu su gibi akıntım var bide ayaklarım buz gibi ateşim 36 derece sıcak olmam gerekmez mi bide rahim deki diğer yumurtalar mi catladi acaba akıntı ondan olabilir mi küçük yumurtaları almamış ti dr, tecrübesi olan arkadaşlar yardım etsin lütfen

Saol cnmm:KK66: 5 tanesi olmus sayilari konusunda iyimi kotumu bilgim yok kalani dondurmakta istiom ama sence normal mi
Tabiki de iyi insallah bolunmeye devam ederler canim rabbim gonlune gore versin.
Benim 4 yumostan ikisi dollenmisti ikiside transfer edildi.

Arkadaşlar, bugün transferin 4.gunu su gibi akıntım var bide ayaklarım buz gibi ateşim 36 derece sıcak olmam gerekmez mi bide rahim deki diğer yumurtalar mi catladi acaba akıntı ondan olabilir mi küçük yumurtaları almamış ti dr, tecrübesi olan arkadaşlar yardım etsin lütfen
kucuk yumurtalar hakkinda hic bilgim yok.
Sakin ol canim korkma eger jel kullaniyosan o akinti yapiyo.atesin normal ve okudugum kadarily 3.-4. Gunu tutunuyomus embriyolar. Ayaklarini isit ki gaz sancisi yapmasin.yat dinlen telas yapma :KK66:

Sakin ol canim korkma eger jel kullaniyosan o akinti yapiyo.atesin normal ve okudugum kadarily 3.-4. Gunu tutunuyomus embriyolar. Ayaklarini isit ki gaz sancisi yapmasin.yat dinlen telas yapma :KK66:
canim ebriolar gününe gore tutunmasi gerçekleşir 3. gun transfer edilen embrio 5. gunu tutunma evresine girer
5. gun transfer edilen embrio birakildigi yerde tutunma evresine geçer

Allah yardımcısı olsun, sabır versin bende aynısını yaşadım en kötüsü değer 2 ayda sifirlandi ve her hastaneye gidisimde tebrik ediyolardi çok zordu sıfırlanmasini bile beklemek ,Rabbim kimseye yasatmasin

X