eger pihtilasman varsa oluo canimKan sulandirici vs oluyor diye hatırlıyordum ama sevindim inşallah banada vermez :)
Hadi yaçok üzüldüm canım...evet biraz dinlenmen gerek çünkü anladigim kadariyla her denemende yumurta toplama işlemi yapılıyor dondurlmuslarin olmadığı için sürekli hormon alıyosun haliyle...Bana gelincede bakalım kısmet artık ümit edemiyor insan çok çünkü sonu kötü olunca o psikolojiyi biliyorum :)Sende canım bence biraz kür denesen arastirsan ne bileyim bitkisel takviyelerle yunurtalarin güclense en azından...Sende bir bak bende bi arastirayim tekrardan yazarım mutlaka birseyler bulursam
Transfer sonrası pregestan iğne kullandırıyorlar 5 gün, sonra crıone jele geçiyorsun. Ayrıca prednol vermişti bana, herkese veriyormu onu bilmiyormum. Bu arada bu ilaçları parayla alma, aile hekimine yazdır devlet ödüyor bilgin olsun..Kızlar birde birsey sorucam ilk defa Dondurulmuş transferi yaptiricam transfer sonrasinda yine ilki gibi iğneler vsler oluyordu dmi
2 transfer edildi canım ama tek şuanda 2. Kese duruyor içi boş rabbim yardımcın olsun inşallah pozitif sonuçlar alırsın canımHayırlı olsun canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin inşallah :)bende dondurulmuslari kullanicam sana kaç tane emriyo koydular?
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun. 1 tane 12 yaşında oğlum var buda sağlıcakla doğsun rabbim vereceksede sonrasında inşallah kendiliğinden versin. Transferdi iğnesi ilacı jeli tahlil gününü beklemesi tuttu kalp atışı kese derken ömrümden ömür gitti rabbimin inşallah devdiği kulları olduğumuz içindir bu kadar imtihanaynen ole canim dondurulmuş ile cok rahat oluo hepimizin bol bol olsun dondurulmuslari inşallah ilerde kardeş içinde lazim olacaklar
Crinone jel verdi canım drum ama her doktorun yöntemi farklı olabilir . Hangi ilde hangi merkezde yaptırıyorsun inşallah pozitif sonucu alırsın canımKızlar birde birsey sorucam ilk defa Dondurulmuş transferi yaptiricam transfer sonrasinda yine ilki gibi iğneler vsler oluyordu dmi
Bu kadar ayrıntıyı bilmiyordum gerçekte 3. Gün embiryosu transfer edilmişti sanırım 8 hücreli olması güzel bir durum çok enteresan ya rabbim istiyorsa herşey yolunda gidiyor ama kısmet değilse ne yapılsa boş gerçekten hayırlı zamanda kısmet oluyor gerisi teferruatcanim soracaksin tabi hepimiz burada bisiler ogrenioz
opudan sonra olgun yumurtalar ile spermler döllenmeye tabi tutuluo
eger gelişimleri iyi olursa 1.gun 2hucreli,2.gun 4 hücreli,3.gun 8 hücreli oluo embriolar
4.gun morula döneminde,5.gun blast oluo emriolar yani hücreleri sayilamayacak kadar cok oluo
eger transferin 3. gun olursa 8 hücreli embrio dur ,gelişimine rahimde devam edio
5. gun olursa blast embrio olur hemen rahime birakildiktan sonra tutunma asamasina gecio
hemen bilgi vermezler durumuna gore 3. gun fln haber ederler sana canim eger bir aksilik olmazsa
Cok haklisin tatlim benim de bir oglum var cok sukur Rabbim e kardes icin ugrasioz 2 dir negatif aldim bakalim simdi Silbastan baslicam insallah bu sefer hayirlisiyla nasibimizdedir bebislerde saglicakla gelirlerİnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun. 1 tane 12 yaşında oğlum var buda sağlıcakla doğsun rabbim vereceksede sonrasında inşallah kendiliğinden versin. Transferdi iğnesi ilacı jeli tahlil gününü beklemesi tuttu kalp atışı kese derken ömrümden ömür gitti rabbimin inşallah devdiği kulları olduğumuz içindir bu kadar imtihan
Hayır canım ilki tüp değil doğal yollardan oldu daha 20 yaşındaydım hopladım zıpladım eşimle hız motorları ile gezdik, bisiklet sürdük,5 aylıktı tatilde agua parklardan kaydım cahillik kısmeti varsa geliyor zaten çok şükğr sağlıklıca normal doğumla geldi kuzum. Ama sonra ne oldu anlamadım 7 senedir istiyoruz olmadı. 2 aşılama 2 tüp bebek denedik. İlkinde kimyasal gebelik oldu çok şükür bu ikincide tuttu. Senin ilki kaç yaşında oda mı tüp bebekti pekiCok haklisin tatlim benim de bir oglum var cok sukur Rabbim e kardes icin ugrasioz 2 dir negatif aldim bakalim simdi Silbastan baslicam insallah bu sefer hayirlisiyla nasibimizdedir bebislerde saglicakla gelirler
Senin ilk de mi tup canim?
Transfer sonrası pregestan iğne kullandırıyorlar 5 gün, sonra crıone jele geçiyorsun. Ayrıca prednol vermişti bana, herkese veriyormu onu bilmiyormum. Bu arada bu ilaçları parayla alma, aile hekimine yazdır devlet ödüyor bilgin olsun..
ben de 2012 de denedim ilk kez negatifti sonra 2013 de dondurulmuşla denedik Rabbim nasip etti yavrumuHayır canım ilki tüp değil doğal yollardan oldu daha 20 yaşındaydım hopladım zıpladım eşimle hız motorları ile gezdik, bisiklet sürdük,5 aylıktı tatilde agua parklardan kaydım cahillik kısmeti varsa geliyor zaten çok şükğr sağlıklıca normal doğumla geldi kuzum. Ama sonra ne oldu anlamadım 7 senedir istiyoruz olmadı. 2 aşılama 2 tüp bebek denedik. İlkinde kimyasal gebelik oldu çok şükür bu ikincide tuttu. Senin ilki kaç yaşında oda mı tüp bebekti peki
Tüp bebek raporun varsa indirimli alırsın yoksa maalesef pahalılar. Benim bahsettiklerimi aile hekimine yazdırabilirsiniz. Crione jel, progestan iğne gibi..Ya bu devletin odedigi ilaclar nelerdir cok pahalilar ya
Yoktur inşallah şimdiden bebek aspirini iciyorum zaten Dr um iç her gün birer tane dedi bakalım haftaya belli olacak artikeger pihtilasman varsa oluo canim
Sağol canım inşallah herkes pozitifi görür.Bende bursa acibadem de yaptiricam ilk denememde banada crinone arti igneler haplar verilmisti bu defada aynı olur mu diye merak ettimCrinone jel verdi canım drum ama her doktorun yöntemi farklı olabilir . Hangi ilde hangi merkezde yaptırıyorsun inşallah pozitif sonucu alırsın canım
Canım sabahları aç karnına 1 limonu ılık suya sıkıp için deniyor bu hem vücuduna çok yararlı birde kasiktaki herhangi birşey varsa söküp atıyor ve tutunmasindada yardimci oluyormuş bende başladım,birde bak saracoglunun lütfen bir kaç videosunu izle bunlarla ilgili bir çok önerisi var daha öncede söyledim diye hatırlıyorum sana ama incir kürü tam senlik gibi yumurta coklastirip olgunlastiriyormus bir izle derim ben çok etkisini gören var,hatta ben bilinçsiz bir şekilde yaptım incir kürünü inan hissettim yumurtalarimin oluştuğunu...bilinçsizce dedim çünkü ben zaten fazla yumurta uretiyormusum benim yapmamam lazimmis...ama denemiş oldum:)arti ilaç meselesine gelincede tüp bebek raporu almak için belli bir prosedür var mı?Bal tarçın çörek otun , birde vitaminler içmeye başladım. vitaminleri yumurtası az olanlara bazı doktorlar veriyormuş, buradaki arkadaşlardan öğrenerek aldım, sadece bir tanesini Şahin beye sordum, hormon ve yan etkileri çok, oda bana içmeyi önermedi. Ayrıca Şahin beyin verdikleri var tabi, bakalım bu sefer işe yarar canım,çok sağolasın. D vitamini ölçtürcem ayrıca düşüklüğü yumurta kalitesini etkiliyormuş, şimdilik bunlar, sende yeni birşeyler öğrenirsen söyle..
İnşallah bu sefer olacak canım, maalesef negatif olacak fikrini hiç kafamızdan atamıyoruz ki.
Yarından sonra :)))çok az kalmış heyecan doruktadir şimdi :)))hadi bakalım pozitif olsun insallah :)incir kürü bir çok kişiye iyi gelmiş okusun kızlar da yumurta sorunu yaşayanların belki bir kacina iyi gelir kim bilirBende gonal f kullanirken incir kaynatip ictim .. Faydasi oldumu bilmem 4 yumurtam oldu 2 si transfer olucak pazartesi gunu :)
bende incir-havuç kürü yaptım saraçoğlunun kürlerinden incir folikül geliştiro havuçta olgunlaşıp çatlamaya yardımcı oluyormuş ama bende ters tepki yaptı nurtopu gibi kocaman kist oluşturdu :) sonra soğan suyu içtim kisti erittim ama etkisini gören var tabikiYarından sonra :)))çok az kalmış heyecan doruktadir şimdi :)))hadi bakalım pozitif olsun insallah :)incir kürü bir çok kişiye iyi gelmiş okusun kızlar da yumurta sorunu yaşayanların belki bir kacina iyi gelir kim bilir
Aaaaa:)demek her bünyeye farklı sonuç veriyor.Ama çok faydasını gorende var işte oyüzden arkasada videoları izle dedimbende incir-havuç kürü yaptım saraçoğlunun kürlerinden incir folikül geliştiro havuçta olgunlaşıp çatlamaya yardımcı oluyormuş ama bende ters tepki yaptı nurtopu gibi kocaman kist oluşturdu :) sonra soğan suyu içtim kisti erittim ama etkisini gören var tabiki
hemde ne heyecan :)Yarından sonra :)))çok az kalmış heyecan doruktadir şimdi :)))hadi bakalım pozitif olsun insallah :)incir kürü bir çok kişiye iyi gelmiş okusun kızlar da yumurta sorunu yaşayanların belki bir kacina iyi gelir kim bilir