2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Anlıyorum seni benim ilk denemem olcak ama yaptranlardan duyuyoruz en zor kısmı beklemek oyalancak bişyler bul kendine kafanı meşgul et düşünmemeye çalış inşallah güzel haberler verirsin gonal f kaçla başladı kaça kadar çıktı dozunu benimde polikistik over var eş faktörü yok çok şükür

Ben 150 ile basladim ve yumurta catlatma ignesine 2 gun kalana kadar hep onu kullandim..son iki gun 75 kullandim sadece..ins hayirlisi olacaksa,saglikla kucagimiza alacaksak olsun..sana da simdiden bol sans diliyorum..allah yardimcin olsun, ard arda guzel haberler almayi nasip etsin bize

İnşallah bu kez güzel sonuç alırız :))bende bu ayın 17 sinde 2.kez başlıyorum transfer aşamasına :))))hadi insallah

kolay deil canim yasadiklarimiz birde 2 negatifin olunca ister istemez rahat olamiosun
ama yapacak bisi yok tedbir bizden takdir Allahtan bol bol dua et esma cek

amin canim 17 sinde transferin mi var?
Yok canım iğne olacağım yumurtalarimi baskilayacaklarmis yumurtlamayi önlemek için,yani transfere hazirlayacaklarmis kist olusmamasi için rahimde,zaten iğneden 1 hafta sonrada reglim olacak inşallah o zamanda rahim kalinlastirilacak sonrada transfer :)

kolay deil canim yasadiklarimiz birde 2 negatifin olunca ister istemez rahat olamiosun
ama yapacak bisi yok tedbir bizden takdir Allahtan bol bol dua et esma cek

Ins zaman su gibi gecer de transfer gunun cabucak saglikla gelir..gerci sonraki beklemek bir omre bedel ama :) hep dua hep tevekkul..rabbim hayirli yazilar yazsin ins, saglikla kucagimiza alacagimiz evlatlari bagislasin bize

Ins zaman su gibi gecer de transfer gunun cabucak saglikla gelir..gerci sonraki beklemek bir omre bedel ama :) hep dua hep tevekkul..rabbim hayirli yazilar yazsin ins, saglikla kucagimiza alacagimiz evlatlari bagislasin bize
Aminn canım inşallah cümlemize inşallah. ..o kadar garip bir çaresizlik ki düşünüldüğünde,ilk denememde bütün tüp bebek le yazılan herseyi okudum tek tek belirti umut aradım :)herseyi biliyorum artık belirtileri vs leri derken hala suan hepsini tekrardan okuyorum :)daha şimdiden :)))

Aslinda allahin bize bi lutfu belki de bebeklerimizi rahmimize dustugu anda gorup sonrasinda belirtiler arayarak hissetmemiz ama cok ta derine inmemek lazim :) normal yolla hamile kalanlar ne kadar zaman sonra ustelikte hic birsey hissetmeden ogreniyorlar gebe kaldiklarini..herkesin belirtisi farkli,yasadigi farkli ama duasi ayni..bizde burda bunu paylasiyoruz..okuyalim okuyalim ama sonu guzel olsun ins :)

arkadaşlar mrb.. beni de ekler misin listeye .. yaş 27 sorun azosperm.. dondurulmuşla beraber 3. denemem olucak inşş... merkez bursa pembe mavi.. uzun protokol yarın lucrinle başlıyorum tedaviye.. rabbim herkesin yüzünü güldürsün inş.. herkese kolay gelsin..

Aminnn inşallah elbette dua dua dua :)bu arada 2 tane transfer edildi ve 3.gunun bugün okuduğum kadariyla...

Hayırlı haberlerini alırız inşallah cnm seninde doktorlar 1-2 embriyo transferi ederken neyi baz alıyolar hayırlı saglıklı olsun inşallahta ben ikizleri çok seviyorum dr.karar veriyo sanırm yumurta sayısna kalitesine göre

Aminnn inşallah elbette dua dua dua :)bu arada 2 tane transfer edildi ve 3.gunun bugün okuduğum kadariyla...

Evet cnm 2 adet 5.gun embriyosu transfer oldu, bugun 3. Gunum :) oncelikle yaşı bsz aliyorlar transferde 35 yas ustu 2 adet, altina 1 adet kanun geregi..ama dedigin gibi kalite, daha once basarisizlik varsa falan da doktor insiyatifinde 2 ya da daha fazla konulabiliyor..bende ikizleri cok severim..ne guzel olur olsa bir tasla iki kus :)[/QUOTE]

[/QUOTE]
Anladım canim aynen benimde 2 . olduğu için 2 tane koyulacak bu kez :)Allahım hayirlisiyla tutumalarini nasip etsin :)))yani 6 gün sonra test yapabiliyorsun 5.gün emriyosu olduğu icin:)birde Dondurulmuslarımı kullanmistin canım sen?

inş hep dua ediyorum zaten ..biliyorum narkozlu olacağımda ilk ya işte :)
bide 4 yumurtam olmuş pko var bende sayı az mı dedim dr pko olduğu için az oluşmuş dedi...

Anladım canim aynen benimde 2 . olduğu için 2 tane koyulacak bu kez :)Allahım hayirlisiyla tutumalarini nasip etsin :)))yani 6 gün sonra test yapabiliyorsun 5.gün emriyosu olduğu icin:)birde Dondurulmuslarımı kullanmistin canım sen?[/QUOTE]
Yok cnm bu deneme tazelerle yapildi..dondurulmus 2 tane var bekleyen..ins onlar kardes yapmak icin bir sure daha beklerler..sanirim 21 marti beklicem test icin oncesinde yapip hic moralimi bozmayayim diyorum..aksi ispatlanana kadar hamileyim degil mi? Ama belli de olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…