- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
3 degil 2 adet embr
Haklisin icimi ferah tutmaliyim ama sıkınti bir kere dustumu aklina kemirip duruyor boyle..takdir allahtan diyip yola devam edicez artik..bizim tedavi sebebimiz esim kaynakli,sperm sayisi az ve hareket yok..beni tedavi eden doktorlar bende bir sıkınti olmadigini soylediler her seferinde..testlerim,rahim filmim hepsi temiz cikti..ama iste 3. Deneme ve ben yine negatif sonuc almaktan cok korkuyorum, geriyorum kendimiben once gonal f ile basladim son tedaviye,sonra cetrotide sonra catlatma ignesi kullandim ve 20 yumurta toplandi 15 i dollendi..bunlardan 4 tanesi 5. Gune ulasabildi.. 2 tanesini yerlestirdiler,2 tanesi donduruldu..bugun 3. Gunum ve surekli belirti aramaya basladim kendimde..halbuki deneyimliyim bu sefer daha sakin olucam diye soz vermistim kendime ama umarim rabbim hayirli zamanda sesimizi duyar
Anlıyorum seni benim ilk denemem olcak ama yaptranlardan duyuyoruz en zor kısmı beklemek oyalancak bişyler bul kendine kafanı meşgul et düşünmemeye çalış inşallah güzel haberler verirsin gonal f kaçla başladı kaça kadar çıktı dozunu benimde polikistik over var eş faktörü yok çok şükür3 degil 2 adet embr
Haklisin icimi ferah tutmaliyim ama sıkınti bir kere dustumu aklina kemirip duruyor boyle..takdir allahtan diyip yola devam edicez artik..bizim tedavi sebebimiz esim kaynakli,sperm sayisi az ve hareket yok..beni tedavi eden doktorlar bende bir sıkınti olmadigini soylediler her seferinde..testlerim,rahim filmim hepsi temiz cikti..ama iste 3. Deneme ve ben yine negatif sonuc almaktan cok korkuyorum, geriyorum kendimiben once gonal f ile basladim son tedaviye,sonra cetrotide sonra catlatma ignesi kullandim ve 20 yumurta toplandi 15 i dollendi..bunlardan 4 tanesi 5. Gune ulasabildi.. 2 tanesini yerlestirdiler,2 tanesi donduruldu..bugun 3. Gunum ve surekli belirti aramaya basladim kendimde..halbuki deneyimliyim bu sefer daha sakin olucam diye soz vermistim kendime ama umarim rabbim hayirli zamanda sesimizi duyar
Ben 150 ile basladim ve yumurta catlatma ignesine 2 gun kalana kadar hep onu kullandim..son iki gun 75 kullandim sadece..ins hayirlisi olacaksa,saglikla kucagimiza alacaksak olsun..sana da simdiden bol sans diliyorum..allah yardimcin olsun, ard arda guzel haberler almayi nasip etsin bizeAnlıyorum seni benim ilk denemem olcak ama yaptranlardan duyuyoruz en zor kısmı beklemek oyalancak bişyler bul kendine kafanı meşgul et düşünmemeye çalış inşallah güzel haberler verirsin gonal f kaçla başladı kaça kadar çıktı dozunu benimde polikistik over var eş faktörü yok çok şükür
İnşallah bu kez güzel sonuç alırız :))bende bu ayın 17 sinde 2.kez başlıyorum transfer aşamasına :))))hadi insallahmart ta tup bebek yapacak arkadaşlar topiğimizde inşallah mucizelerine kavuşurlar....
UYE................................YAS......DENEME.....MERKEZ.....................SAT...................TRANSFER.............SONUC
eses50...............................29................5............yurtdisi.......................11 subat.......................?....................tedavide
esma_kavak1907.............27...............5..........acibadem maslak..............?...............................?....................tedavide
kardelennnnnnnn............26...............1..........acbadem kayseri..............?...............................?....................tedavide
daisyp...............................33................1..........izmir tinaz tepe............11 mart........................?....................tedavide
admad................................27................2...........bahçeci umut......................?..............................?....................tedavide
nursela09...........................30................2...........bahçeci fulya.....................?................................?....................tedavide
_ksk_..................................34................2...........ege üniversitesi.............26 subat........................?....................tedavide
eflin87.................................27................1...........tepecik hastanesi................?...............................?....................tedavide
loreth..................................32................1............bahçeci fulya.................8 mart..........................?....................tedavide
kzuski.................................?..................?.....................?.................................?.........................01 mart..............13 mart
kelebek7977.......................36................1...........bahcecei fulya................26 subat.......................?....................tedavide
makeupnurr.......................25................1...........izmir smyra art..............12 mart.......................?....................tedavide
melekada............................26................1..........sanliurfaosm....................19 subat.......................?...................tedavide
aysegul_huseyn..................28................2......medicana international........9 mart........................?....................tedavide
elvin_06...............................38...............2..........sisli memorial.......................?...............................?...................tedavide
arife1991.............................23..............2...................?.....................................?.......................02mart.............beklemede
elmaciaskim........................26..............1..........sanliurfa osm........................?..............................?....................tedavide
nurcan_seas.........................?...............?...........acibadem maslak..................?.............................?....................tedavide
amin canim 17 sinde transferin mi var?İnşallah bu kez güzel sonuç alırız :))bende bu ayın 17 sinde 2.kez başlıyorum transfer aşamasına :))))hadi insallah
kolay deil canim yasadiklarimiz birde 2 negatifin olunca ister istemez rahat olamiosun3 degil 2 adet embr
Yok canım iğne olacağım yumurtalarimi baskilayacaklarmis yumurtlamayi önlemek için,yani transfere hazirlayacaklarmis kist olusmamasi için rahimde,zaten iğneden 1 hafta sonrada reglim olacak inşallah o zamanda rahim kalinlastirilacak sonrada transfer :)amin canim 17 sinde transferin mi var?
kolay deil canim yasadiklarimiz birde 2 negatifin olunca ister istemez rahat olamiosun
ama yapacak bisi yok tedbir bizden takdir Allahtan bol bol dua et esma cek
Ins zaman su gibi gecer de transfer gunun cabucak saglikla gelir..gerci sonraki beklemek bir omre bedel ama :) hep dua hep tevekkul..rabbim hayirli yazilar yazsin ins, saglikla kucagimiza alacagimiz evlatlari bagislasin bizeYok canım iğne olacağım yumurtalarimi baskilayacaklarmis yumurtlamayi önlemek için,yani transfere hazirlayacaklarmis kist olusmamasi için rahimde,zaten iğneden 1 hafta sonrada reglim olacak inşallah o zamanda rahim kalinlastirilacak sonrada transfer :)
Aminn canım inşallah cümlemize inşallah. ..o kadar garip bir çaresizlik ki düşünüldüğünde,ilk denememde bütün tüp bebek le yazılan herseyi okudum tek tek belirti umut aradım :)herseyi biliyorum artık belirtileri vs leri derken hala suan hepsini tekrardan okuyorum :)daha şimdiden :)))Ins zaman su gibi gecer de transfer gunun cabucak saglikla gelir..gerci sonraki beklemek bir omre bedel ama :) hep dua hep tevekkul..rabbim hayirli yazilar yazsin ins, saglikla kucagimiza alacagimiz evlatlari bagislasin bize
Aminnn inşallah elbette dua dua dua :)bu arada 2 tane transfer edildi ve 3.gunun bugün okuduğum kadariyla...Aslinda allahin bize bi lutfu belki de bebeklerimizi rahmimize dustugu anda gorup sonrasinda belirtiler arayarak hissetmemiz ama cok ta derine inmemek lazim :) normal yolla hamile kalanlar ne kadar zaman sonra ustelikte hic birsey hissetmeden ogreniyorlar gebe kaldiklarini..herkesin belirtisi farkli,yasadigi farkli ama duasi ayni..bizde burda bunu paylasiyoruz..okuyalim okuyalim ama sonu guzel olsun ins :)
Hayırlı haberlerini alırız inşallah cnm seninde doktorlar 1-2 embriyo transferi ederken neyi baz alıyolar hayırlı saglıklı olsun inşallahta ben ikizleri çok seviyorum dr.karar veriyo sanırm yumurta sayısna kalitesine görearkadaşlar mrb.. beni de ekler misin listeye .. yaş 27 sorun azosperm.. dondurulmuşla beraber 3. denemem olucak inşş... merkez bursa pembe mavi.. uzun protokol yarın lucrinle başlıyorum tedaviye.. rabbim herkesin yüzünü güldürsün inş.. herkese kolay gelsin..
Aminnn inşallah elbette dua dua dua :)bu arada 2 tane transfer edildi ve 3.gunun bugün okuduğum kadariyla...
Hayırlı haberlerini alırız inşallah cnm seninde doktorlar 1-2 embriyo transferi ederken neyi baz alıyolar hayırlı saglıklı olsun inşallahta ben ikizleri çok seviyorum dr.karar veriyo sanırm yumurta sayısna kalitesine göre
Hic korkma..duani et ve hayirlisini iste..zaten narkozlu olacaksin hic bisi anlamadan bi bakmissin uyanmissin yumislerde toplanmis bile cnmmerhaba kızlar
benimde ilk tüp denemem olacak nasipse.cuma günü opu var .ve ben korkuyorum
[/QUOTE]Evet cnm 2 adet 5.gun embriyosu transfer oldu, bugun 3. Gunum :) oncelikle yaşı bsz aliyorlar transferde 35 yas ustu 2 adet, altina 1 adet kanun geregi..ama dedigin gibi kalite, daha once basarisizlik varsa falan da doktor insiyatifinde 2 ya da daha fazla konulabiliyor..bende ikizleri cok severim..ne guzel olur olsa bir tasla iki kus :)
Bende senin gibiyim :)ama hiç birşey anlamiyorsun ki zaten korkmani gerektirecek hiç birşey yok:)merhaba kızlar
benimde ilk tüp denemem olacak nasipse.cuma günü opu var .ve ben korkuyorum