2015 kasim,aralik,2016 ocak subat anneleri ....

Bende dün itibariyle başladım tedaviye ilk iğnemi dün yaptık. Bahçeci umutta başladım, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah:)

Bende dün itibariyle başladım tedaviye ilk iğnemi dün yaptık. Bahçeci umutta başladım, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah:)
tedavin hayirli olsun canim ins bol yumilerin olur ilk deneme mi?

heyecanli bir süreç bastan sona kadar
resmen macera gibi ....
inşallah hepimizinki mutlu son olur
tek heycanlı olan ben değilim demekki bende çok heycanlıyım adet olmayı bekliyoruz ama ben ilaçsız adet olamaıyorum bir türlü polikistik over var bende adetin ikinci günü gidicez inşallah pazar gününe falan denk gelmez 3.günde gitsem olurmu acaba benim ilk denememde bilmiyorum görüştüğüm zaman sormayıda unuttum olmazsa tekrar arar sorarım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli versin bebeklerimizi kucağımıza

olur canım 3. günü 2 defa aşılama yaptırdım olmadı tüp bebege başladım dün yumurtalarım toplandı heycanla transfergünümü bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun

olur canım 3. günü 2 defa aşılama yaptırdım olmadı tüp bebege başladım dün yumurtalarım toplandı heycanla transfergünümü bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun
inşallah tutar canım aşılamaya ben güvenmiyorum hiç o kadar hormon ilacını aldıktan sonra tüp bebek daha mantıklı geliyo bakalım hayırlısı hakkımızda

amin canim bazilarindan duyuyorumda canim sanki 3. günde oluooo

Hiç problem olmuyor ben üçüncü günü gittim çünkü :) Dr garanti olsun diye 2. Gün çağırıyoruz dedi sıkıntı yapma yani.

Merhaba arkadaslar, beni de araniza alir misiniz? 30 yasindayim 3. Tup bebek denememiz 9 mart ptesi gunu konulan 2 adet 5. Gun embriyosu ile sonuclandi..tedavim bahceci fulya da yapildi..bugun 3. Gunum beklemedeyim..neden bilmiyorum ama icimde tarifsiz bir sıkınti var yine negatif sonuc almaktan korkuyorum rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin, hayirli evlatlari bize nasip etsin ins..sevgiler

Hayırlısı olsun arkadaşım içini ferah tut
Benim transferim de 8 Mart ta yapıldı bahçeci Diyarbakır'da tedavi görüyorum henüz ilk denemem neler yaşayacağım konusunda hiç fikrim yok ama pozitif düşünmeye çalışıyorum

Hiç problem olmuyor ben üçüncü günü gittim çünkü :) Dr garanti olsun diye 2. Gün çağırıyoruz dedi sıkıntı yapma yani.
Çok teşekkür ederim canımsın il dışından gidicez birde oyüzden denk gelmeyebilir die tedirgn oldum saol cvbn içn

İnşallah hayırlı haberlerini alırız burdanda bizede umut olursun canım kötü şeyler düşünme lütfen hayrı çağırki iyi şeyler olsun inşirah suresini oku içindeki sıkıntıyı alır.sendeki problem neydi hangi ilaçla kaç doz başladı dr.un

3 degil 2 adet embr
Haklisin icimi ferah tutmaliyim ama sıkınti bir kere dustumu aklina kemirip duruyor boyle..takdir allahtan diyip yola devam edicez artik..bizim tedavi sebebimiz esim kaynakli,sperm sayisi az ve hareket yok..beni tedavi eden doktorlar bende bir sıkınti olmadigini soylediler her seferinde..testlerim,rahim filmim hepsi temiz cikti..ama iste 3. Deneme ve ben yine negatif sonuc almaktan cok korkuyorum, geriyorum kendimi ben once gonal f ile basladim son tedaviye,sonra cetrotide sonra catlatma ignesi kullandim ve 20 yumurta toplandi 15 i dollendi..bunlardan 4 tanesi 5. Gune ulasabildi.. 2 tanesini yerlestirdiler,2 tanesi donduruldu..bugun 3. Gunum ve surekli belirti aramaya basladim kendimde..halbuki deneyimliyim bu sefer daha sakin olucam diye soz vermistim kendime ama umarim rabbim hayirli zamanda sesimizi duyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…