2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Monarosa_22 ve hamdes sizlerle ortak yonlerimiz var.bende ogretmenim ve sabahciyim ama ilk gebelegimde hersabah safra cikartir sonra kahvalti yapardim.gunboyuncada bulantim olmazdi.o yuzden okulda pek zorlanmadim.umarim en azindan sizinde boyle olur.bulanti olmasa daha makbul tabi.bende izmirliyim ama suanda erzurumdayim gorev nedeniyle.memleketime selamlar...

Hamilelik takvimi kisisel bilgilerinizi duzenlerkende cikiyor muhtemel dogum tarihini bulup kaydediyosun :)

Monarosa_22 ve hamdes sizlerle ortak yonlerimiz var.bende ogretmenim ve sabahciyim ama ilk gebelegimde hersabah safra cikartir sonra kahvalti yapardim.gunboyuncada bulantim olmazdi.o yuzden okulda pek zorlanmadim.umarim en azindan sizinde boyle olur.bulanti olmasa daha makbul tabi.bende izmirliyim ama suanda erzurumdayim gorev nedeniyle.memleketime selamlar...
bir meslektaş daha ne güzel :) inşallah sorunsuz geçer bizim de.bizden de erzuruma selamlar hayırlı görevler...

6+1 olduk bugün.
Sizce nezaman gitmeli kalp atisimi duymaya ?
Cumartesi tam 7 haftalik olcam.
Cumartesi duyarmiyim ?

kaç haftalık hamilesiniz? ben 5+3 teyim daha hiç kusma bulantı yok yani dogru düzgün belirtim yok acaba çok mu erken daha diye düşünüyorum yoksa bu şeklidemi geçiricem

BEn bugün 7 hafta oldum tam, bence normal bulantı kusmalar bazıları gerçekten çok hassas oluyor benm teyzem doğuma giderken bile çok köü oldu kusmakla ve sarı suyla geçti 9 ayı inş. ona çekmem, çarşamba günü kontrolüm var bakalım hayırlısı

Offf benim gibisiniz desene. Bende henüz çıkartmadım ama çok kötü midem. sık sık yiyip bastırmaya çalışın.[GE

Genelde hep meyve yiyebiliyorum yemek çok nadir,bide bişi soracağım !!!! ben çok fazla su içemiyorum başka neler içebilirimmmm ????? 7+0 bugün :D

Genelde hep meyve yiyebiliyorum yemek çok nadir,bide bişi soracağım !!!! ben çok fazla su içemiyorum başka neler içebilirimmmm ????? 7+0 bugün :D

5+4 um bende mıse bulantısı vs yok ara ara kasıklarımda batma agrı oluyo.cpk heyecanlıyım benım gectıgımız carsamba hcg 135 cıkmıstı bu cuma ılk muayene me gıtmeyı dusunuyorum bakalım keseyı gorcekmıym

arkadaşlar merhaba düşük tehlikesi yaşadığımı söylemiştim ilaç kullanmamla beraber kanamam durdu. Fakat düşük tehlikesi varsa bebek zaten sağlıksız bir yapıda doğumdan sonra sağlıksız bir bebeğin olabilir bu kadar erken bir gebeliğe müdahale etme diyenler var. Aranızda düşük tehlikesi olup doğuran ve sağlıklı bir bebeği olan var mı acaba

Selamlar.

Ben kızımın kalp atışlarını 7+2 de gördüm.

Yarın tam 6 haftalık olacağız inş. ve 2. kontrolümüz var bebeği görmeyi hedefleri dr. hanım. inş. görürüz.

arkadaşlar merhaba düşük tehlikesi yaşadığımı söylemiştim ilaç kullanmamla beraber kanamam durdu. Fakat düşük tehlikesi varsa bebek zaten sağlıksız bir yapıda doğumdan sonra sağlıksız bir bebeğin olabilir bu kadar erken bir gebeliğe müdahale etme diyenler var. Aranızda düşük tehlikesi olup doğuran ve sağlıklı bir bebeği olan var mı acaba

amcamın eşi iki düşükten sonra hamile kalmıştı..üçüncüdede kanaması başladı yine düşecek dendi..ama tutundu..şimdi kocaman kızı var..

Aynı durumdayım .6 haftalık gebeyım kese var ama henüz bebegın kalp atışları görülmedi.cuma kanamam başladı.cok şiddetliydi.dr progestan diye hap verdı.henüz kanamam kesılmedı ama azaldı.agrımda yok Allah'a şükür...son adet tarıhımı net olarak hatırlamıyorum.agustosun 26-28 o cıvarda oldum.boş gebelık mı geç yumurtlama mı perş ultrasona girerek ögrenecegım.daha önce bu tarz durumla karşılaşan varmı

merhaba arkadaşlar. bende aranıza yeni katıldım. 4 ay önce bir düşük yapmıştım. şimdi tekrar hamileyim fakat öyle korkuyorum ki. bende hiçbir belirtide yok hamilelikle ilgili. çok az bir akıntı sadece bir de göğüslerimde damarlar belirginleşti.. sizlerde benim haftamda göğüsler şişmeye başlamışmıydı acıyormuydu.

Ben varım. 6. haftamda kanamam oldu.Düşük tehlikesi var dedi doktor,3 ay dolana kadar dinlen dedi. Progestan kullanıyodum o ara. Sonra 9 ay doldu, doğurdum bebeğimi.Kanaman ne kadar sürdü senin ? Kan değerlerinde bi oynama var mı geriye doğru?

Ben 3 ekimde gittigimde kese gorulmustu ama bebek yoktu. Ama kesenin buyuklugunu soylemedi. Ultrason kagidinda yaziyormu ?

Ben varım. 6. haftamda kanamam oldu.Düşük tehlikesi var dedi doktor,3 ay dolana kadar dinlen dedi. Progestan kullanıyodum o ara. Sonra 9 ay doldu, doğurdum bebeğimi.Kanaman ne kadar sürdü senin ? Kan değerlerinde bi oynama var mı geriye doğru?
benim toplam dört saat kadar sürdü ve ilk saatler biraz fazlaydı ama günlük pedi doldurmayacak şekilde başka kanamamda olmadı. Cuma günü baktılar kanamamın olduğu gün binbeşyüz dü daha sonra baktırmadım salı günü randevum var.

Bebeğinde sorun yok değil mi gayet sağlıklı

Bemim
merhaba arkadaşlar. bende aranıza yeni katıldım. 4 ay önce bir düşük yapmıştım. şimdi tekrar hamileyim fakat öyle korkuyorum ki. bende hiçbir belirtide yok hamilelikle ilgili. çok az bir akıntı sadece bir de göğüslerimde damarlar belirginleşti.. sizlerde benim haftamda göğüsler şişmeye başlamışmıydı acıyormuyd

Benim de ayni goguslerim cok sisti ve kahverengielri buyudu. Normalde ufak gosguslu olduugm icin hemen dikkat cekti. Korkma canim iyi dusun iyi olsun. Bemde cok kolruyorum ama dusunmemeye calisyorum hic.

Back
X