2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Tatlım bebek sağlıklıysa istediğin kadar progestan hap al o yinede düşer. Progestan düşük riskine karşı veriliyor evet ama sen ne yaparsan yap engelleyemezsin. Oyüzden içini ferah tut çok yakın arkım anlattı, parçalar düşmüş adet olur gibi 1 ay pedle gezdiği halde şuan kızı 11 aylık, sen allaha bol bol dua et...zaten tutunacağı varsa tutunur.

Insallah hayirlisiyla haziranda hepimiz pes pese saglikla kucagimiza aliriz kuzularimizi bu aarada 2015 haziran anneleri basligi 11 eylülde acilmis benim son adet tarihimde 11 eylül ve dun aksam ogrenddim hamile oldugumu ikinci bebegim geliyor Ama cok saskinim

Günaydın kızlar. Kalçasında agrı olan var mı? Oturup kalkarken kalçama Ağrı saplanıyor :KK42:

Günaydın herkese...
kaç tane 2015 haziran annesi topiği var ki o_Oo_O
bilemedim ben!

neyse güzel haberi aldık doktorumuza gittik kesemizide gördük
haziranda ikinci meleğimiz gelicek inşallah :))

Günaydın herkese...
kaç tane 2015 haziran annesi topiği var ki o_Oo_O
bilemedim ben!

neyse güzel haberi aldık doktorumuza gittik kesemizide gördük
haziranda ikinci meleğimiz gelicek inşallah :))

Hayirli olsun cnm.
Seninde dogum tarihlerimiz ayni :) son adet tarihim 30 agustos .
Ben 4+6 ken keseyi gordum.
Cumartesi 7 olucam randevum var kalbini duyarim insllah...

Zamam gecmiyor sanki.
Esim hep sevinme diyo .. günlük aliyorum isim bakiyorum kiziyor. Kalbini dymadik diyip duruyo. Haliyle bende korku olustu.
Biran önce cumartesi olsa
Cumartesinden önce gitmk istekiyorum cnki cumartesi 7 oluyor tam.

Merhaba,
Duyan geliyor gibi olacak ben de geleyim dedim :KK53:
İnşallah sağlıkla, huzurla bu sürece başladığımız gibi bebeklerimizi kucağımıza alarak sonlandırırız.:nazar:

Benim bugün 2. kontrolüm vardı. Kalp atışlarını gördüm çok şükür. Doktor çocuğa anlatır gibi bu kese, bu bebek, bak bu kelebek gibi uçan kalbi falan diye anlattı , ben de hani kahve fincanında telveye yorum yaparlar ya "bu at, bu yılan, bu kuş" diye ben hiç bir şeye benzetemem, aha bugün de öyle almaz almaz baktım adama :KK70: Ne yapayım yahu, her gün ultrasona mı bakıyorum :KK59:

Sonrasında ikili test için gün aldım, detaylı renkli ultrason için de gün aldım. Yaklaşık 4 tüp kan verip, bir de idrar testine girdikten sonra, ebeden kısa bir eğitim de aldım. Baktım alacak başka bir şey kalmadı eve geldim. :confused:

Yarın öğleden sonra gidip test sonuçlarımı alacağım, şimdilik bebik maceram bugünlük bu kadar.

Hepimize sağlıklı bir süreç, sağlıklı bebekler diliyorum :KK9:

Hayirli olsun cnm.
Seninde dogum tarihlerimiz ayni :) son adet tarihim 30 agustos .
Ben 4+6 ken keseyi gordum.
Cumartesi 7 olucam randevum var kalbini duyarim insllah...

benim de son adet tarihim 26 ağustos
5+3 te keseyi gördüm
ben 24 ekim gibi gidicem doktora kalp atışları için
heyecan dorukta ikinci kez de olsa aynı heyecanları hissediyor olamak çok ilginç : ))

inşallah hemen gelir sana cumartesi : ))

Merhaba,
Duyan geliyor gibi olacak ben de geleyim dedim :KK53:
İnşallah sağlıkla, huzurla bu sürece başladığımız gibi bebeklerimizi kucağımıza alarak sonlandırırız.:nazar:

Benim bugün 2. kontrolüm vardı. Kalp atışlarını gördüm çok şükür. Doktor çocuğa anlatır gibi bu kese, bu bebek, bak bu kelebek gibi uçan kalbi falan diye anlattı , ben de hani kahve fincanında telveye yorum yaparlar ya "bu at, bu yılan, bu kuş" diye ben hiç bir şeye benzetemem, aha bugün de öyle almaz almaz baktım adama :KK70: Ne yapayım yahu, her gün ultrasona mı bakıyorum :KK59:

Sonrasında ikili test için gün aldım, detaylı renkli ultrason için de gün aldım. Yaklaşık 4 tüp kan verip, bir de idrar testine girdikten sonra, ebeden kısa bir eğitim de aldım. Baktım alacak başka bir şey kalmadı eve geldim. :confused:

Yarın öğleden sonra gidip test sonuçlarımı alacağım, şimdilik bebik maceram bugünlük bu kadar.

Hepimize sağlıklı bir süreç, sağlıklı bebekler diliyorum :KK9:

Hayirliiii olsunnnnnn cok sevndmmm
Kac haftaliksin tam olarakkkk ?
Insallah bizede nasip olur
Devlete mi gidiyorsn özelemi

Hayirliiii olsunnnnnn cok sevndmmm
Kac haftaliksin tam olarakkkk ?
Insallah bizede nasip olur
Devlete mi gidiyorsn özelemi

sat 25 ağustos.
Tam 7 haftalık oluyor hesaplamalara göre.
Tahlillerdi, ilk kontrollerdi aradan çıksın devlette diye özel düşünmedim hiç.
İlk kontrolümde baktım kadın doktor pek bir sevimli, dedim sonra da buna geleyim. :KK53: Ondan randevu aldım bugün için; ama bu sabah baktım erkek doktor vardı. Adamın adını bile bilmiyorum ama çok ilgili, çok sıcak ve detaycıydı, 3.ye ona gitmek isterim ama denk gelirmi bilmiyorum :KK53: Özetle; çok ciddi bir durum sıkıntı falan olmadığı müddetçe kontrollerimi devlette tamamlamayı düşünüyorum. Kan alırken bile kadın nazımla oynadı, demedi ki eşek kadar kadınsın hala zıp zıp zıplayıp korkuyorsun :KK53:

Siz de en kısa sürede kalp atışlarını duyarsınız inşallah sağlıklı bir şekilde.:nazar:

sat 25 ağustos.
İlk kontrolümde baktım kadın doktor pek bir sevimli, dedim sonra da buna geleyim. :KK53: Ondan randevu aldım bugün için; ama bu sabah baktım erkek doktor vardı. Adamın adını bile bilmiyorum ama çok ilgili, çok sıcak ve detaycıydı, 3.ye ona gitmek isterim ama denk gelirmi bilmiyorum :KK53: Özetle; çok ciddi bir durum sıkıntı falan olmadığı müddetçe kontrollerimi devlette tamamlamayı düşünüyorum. Kan alırken bile kadın nazımla oynadı, demedi ki eşek kadar kadınsın hala zıp zıp zıplayıp korkuyorsun :KK53:

Siz de en kısa sürede kalp atışlarını duyarsınız inşallah sağlıklı bir şekilde.:nazar:
Süpermiş :)
Sağlıkla kucağına almak nasip olsuun :)
Bende devlete gideceğim , çok iyi bir bayan daha önce gitmiştim ona...
Daha keseyi göreceğiz nasipse ilk doktor randevumuz :KK68:
İnşaAllah bu tatlı heyecanların sonu güzel olur hepimiz için :KK19:

Zamam gecmiyor sanki.
Esim hep sevinme diyo .. günlük aliyorum isim bakiyorum kiziyor. Kalbini dymadik diyip duruyo. Haliyle bende korku olustu.
Biran önce cumartesi olsa
Cumartesinden önce gitmk istekiyorum cnki cumartesi 7 oluyor tam.
Ahh o korku yok mu :KK42: bende de ilk öğrendiğim andan itibaren var bizde henüz kalp atışlarını duymadık ama günlük tutmaya hayal kurmaya başladık. Çok düşününce olumsuz şeyleri, ağzımda sürekli yara çıkmaya başladı, bu da beslenmemi etkiledi :KK42: bence bu olumsuzlukları dile getirmesin eşiniz.hayırlısı olsun

Canım beni merak ettiğin için çok tesekkür ediyorum. Dr uma ulaştım düşük riski olabilir dedi progestan al ve bol bol su iç dedi. Eğer gebelik sağlıklıysa zaten devam eder yoksa kendiliğinden sonlanır dedi. Dünden beri elzem durumlar haricinde hiç kalkmadan yatıyorum su içiyorum ve dinleniyorum. Akıntım azalıyor gibi wc ye gittiğimde arada çok az peçeteye geliyor. Umarım geçer olumlu düşünmeye çalılıyorum ama insan ister istemez endişeleniyor...bol bol dua edin benim için nolur inş iyi olsun yeterki

Insallah sagliklica tutunmustur annesine canim.. bugun ne durumdasin geçtimi kanaman tamamen?

sat 25 ağustos.

winstonlight :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

çokkkkk mutlu oldum seninle ayni topige düsmemize :KK68: beni tanimazsin ama 5 günde 5 kilo diyetini bi aralar çok okuyordum ve yaparken orda senin yazdiklarindan güç aliyordum iradene hayrandim ben :KK48:
bak gizli bi hayranin cikti hamilelik topikinde :KK48:
Hayirli olsun insallah bu arada :)
satimiz ayniymis hemde :oops: ilk bebisin mi olcak Allahin izniyle? Birde kilo durumlari neydi son olarak hamile kalmadan önce :KK53:

Back
X