2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
selam herkese umarm bulanti kusma Kimse yasamaz Ben ilk hamileligimde 6. hafta baslayan kusma bulantidan cok zor aylar yasadim Simdi bebegim bir yasinda ve Ben ikinciye hamileyim umarm bu sefer bulanti kusma olmaz cocuguma bakacak kimsemde yok ins kolaylik verir Allahim hepimize
Amin canim allah kolaylik versin

sabah 6 dan beri midem çok kötü kusamıyorum da sarı su geliyor beyaz leblebi ye dediler onu da midem almıyor kaç gündür, şu an da iyiyim çok şükür ama kaç gündr sabahları ne cekiyorummm... :( :(

kızlar ben hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum 6.haftadayım şuana kadar yaşadığım tek belirti adetimin gelmemesi :KK45:ne bir mide bulantısı ne baş dönmesi ne akıntı benim gibi olanlar var mı???:KK49:

Keşke sizin gibi olabilsem. bulantı feci bir durum. Maşallah nazar değmesin inş.

sabah 6 dan beri midem çok kötü kusamıyorum da sarı su geliyor beyaz leblebi ye dediler onu da midem almıyor kaç gündür, şu an da iyiyim çok şükür ama kaç gündr sabahları ne cekiyorummm... :KK43: :KK43:

kaç haftalık hamilesiniz? ben 5+3 teyim daha hiç kusma bulantı yok yani dogru düzgün belirtim yok acaba çok mu erken daha diye düşünüyorum yoksa bu şeklidemi geçiricem

sabah 6 dan beri midem çok kötü kusamıyorum da sarı su geliyor beyaz leblebi ye dediler onu da midem almıyor kaç gündür, şu an da iyiyim çok şükür ama kaç gündr sabahları ne cekiyorummm... :KK43: :KK43:

Offf benim gibisiniz desene. Bende henüz çıkartmadım ama çok kötü midem. sık sık yiyip bastırmaya çalışın.

Keşke sizin gibi olabilsem. bulantı feci bir durum. Maşallah nazar değmesin inş.
çoğu kişi daha erken başlar diyor bulantılar 7. haftadan sonra.. inşallah başlamaz, sizin bulantılarınız da azalır inşallah, ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum:KK43:

ben çok heyecanlıyım kızlar bu 8 ay nasıl geçer diyorum daha çok var koca bir kış geçecek günleri saymaya başladım :)

çoğu kişi daha erken başlar diyor bulantılar 7. haftadan sonra.. inşallah başlamaz, sizin bulantılarınız da azalır inşallah, ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum:KK43:

evet 7. hafta başlar diyenler çok bende başlamasın istiyorum böyle çok rahatım ben birde öğretmenim saban 7.10 da derse giriyorum bulantılar başlarsa naparım bilmem inşallah böyle devam eder

evet 7. hafta başlar diyenler çok bende başlamasın istiyorum böyle çok rahatım ben birde öğretmenim saban 7.10 da derse giriyorum bulantılar başlarsa naparım bilmem inşallah böyle devam eder
umarım başlamaz ben de öğretmenim ve çok rahatsız eder bizi durum :KK17:umarım rahat atlatırız ayakta falan çok kalıyoruz zaten.full derse giriyorum hiç boş günüm de yok allah yardım etsin de rahat geçsin hamileliğimiz inşallah.

Kizlar benim bebegimin insallah muhtemel Dogum tarihi 5 haziran 2015sizin hamilelik logosunu nasil koydunuz yardimci olursaniz sevinirim

Kizlar benim bebegimin insallah muhtemel Dogum tarihi 5 haziran 2015sizin hamilelik logosunu nasil koydunuz yardimci olursaniz sevinirim
canım bizim hamilelik takvimlerinin altında hamilelik takvimi yazıyor kırmızı aktif bir link oraya tıkla yönlendiriyor seni. profilibnde muhtemel doğum tarihini yazıp kaydet deyince direk çıkıyor takvim:KK52:

Back
X