2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canım nasılsın iyi misin? Seninde mi ikinci yolda :) oğluşumuz olacak inşallah bu sefer :) hayırlısı Allah'tan :)
Sağlıcakla gelsin kuzum inşallah
Ben iyiyim şükür kızımla yuvarlanıp gidiyoruz. Hamilelik başta zordu şimdi iyiyim şükür.
Senin hamilelik nasıl geçti geçiyor? Evde bebisle daha zor oluyor dimi :)

Sağlıcakla gelsin kuzum inşallah
Ben iyiyim şükür kızımla yuvarlanıp gidiyoruz. Hamilelik başta zordu şimdi iyiyim şükür.
Senin hamilelik nasıl geçti geçiyor? Evde bebisle daha zor oluyor dimi :)
Ağırlaşmaya başladıkça zor oluyor canım. İlk başlarda anlamamıştım ama şimdi tuvalete götürüp getirince bile nefes nefese kalıyorum gerçi merdiven çıktığım içinde oluyordur da. Yani daha hızlı geçti anlamadım diyebilirim :) senin nasıl gidiyor bulantı var mı?

Oyy kıyamam sonları çok zordur gerçektende. Bende kızıma hamileyken baya nefes nefese kalıyordum şimdi hatırladım. Ki ozaman çocukta yok istediğin zaman yat dinlendi şimdi başka
Evin dubleks galiba merdiven çıkınca oluyor demişsinde. Allah yardımcın olsun canım kolayından kurtul inşallah.
Benim kız daha bezleniyor tuvaleti şiddetle reddediyor bakalım ne zaman aliscak. Çok agirlasmadan halletmek istiyorum bende insallah.
Kızın heyecanlı mı kardeşi için? Nasıl tepki veriyor ne diyor karnını gördükçe?
Bulantım 6 haftayla 10 hafta arasında full oldu şimdi daha az zaman zaman oluyor iyiyim çok sukur. O sıra yaptığım yemeklerden tiksinmiştim şimdi şimdi yiyorum kendi yemeklerimi

Evimiz müstakil canım in çık bitmiyor hiç yani heyecanlı, ama kardeşi başta yanlış anlamış arkadaş gibi ikinizin de annesi olucam diyince biraz bozuldu şimdilik heyecanlı bakalım görücez bu yaz halledersiniz tuvalet alışknlığını inşallah biraz yorucu bir süreç ama doğumdan önce olması iyi olur

pofuduk18 canım hayırlı olsun bebişin sağlıcakla kucağına al inşallah kız mı olcak erkek mi ayy çoğu anneler ikincileri oldu veya oluyor maşallah maşallah

Ahhh canim haziran annelerim. Demek kardesler geliyor sagsalim alin kucaklariniza insallah.
Benim ikinci 6. Ayinda. Oglum hala bezli. Konusmasi anlamasi cook guzel ama tuvaletten korkuyor. Hiic zorlamak psikolojisini bozmak istemiyorum.. tatlikedi seninkilerin cinsiyeti ne??

Merhabaaa bende 5 gun once ikinci kizimi kucagma aldimmmm :)

Gozun aydin canim. Nasil bebislerin

Amin canım inşallah sağ salim alalım bizde.
demek senin bebişin 6 aylık oldu bile maşallah bundan sonra daha keyifli olur zoru gitmiştir bence :) inşallah öyledir sanada :)
Bi kızım vardı 8 haziranda 3 yaşında olcak şimdi sanırım bi kız daha geliyor :)
Senin ikinci ne oldu ? Allah bağışlasın evlatlarını

Tuvalet demişken sabahları bezinden taşıyor diye kızımı kandırıp her aksam cis yaptırmaya oturtuyorum. Tabi öyle bir abarttimki seve seve koşa koşa oturuyor kendi isteğiyle. Hadi ses duyalım hadi sifonu cekelim falan heveslendirdim. Her akşam yapıyor ama gündüz tobe oturmak istemiyor. Kendini cooook iyi ifade etmesini bilen bir çocuk. Normal sohbet eden herşeyi gayet düzgün konuşan ve anlayan cocuk tuvalet konusunda çok zorluyor beni. Bunuda öğrenicekler elbet sabır diliyorum tüm annelere içinde banada:))

Benim ikinci kiz. Sagol canim Rabbim saglikli uzun omur versin hepsine. Benimkide oyle herseyden anliyor ama tuvaletle arasi yok:)), birde kardes kiskancligi girdi araya. Biraz psikolojisi etkileniyor. Hic ilgimi eksik etmemeye calistim. Ama bebek buyudukce oda kiskanmaya basliyor. Ve ben arada kaliyorum caresizlik beni agresiflestiriyor. Arada sirada sesim yukseliyor. Zor bir surec oldu benim icin.

Selam canım ben mesajına cevap vermeyi kaçırmışım kusura bakma nolur..
Kendini üzme çok normal arada kalıpta sesini yükseltmen. Inan bana yalnız değilsin. Hamileligimin başında ortada bisey yokken gereksiz çok kızdım bende. Sonra oturup kendime kızdım ama sanırım hormonlardı şimdi anlıyorum artık öyle sinirli değilim gereksiz şeylere :)

Tuvalet eğitimine gelince kızım şaşırttı beni. Doğum gününe tam 1 hafta kala bezi çıkarmak istedi külot giymek istedi. O günden beri çok şükür bezsiz ve kaza yaşamadık çişini söylüyor. Ama büyük tuvaleti için tuvalete yapamıyor hala bez bağlıyorum onu yapabilmesi icin. Doktor öyle dedi bez bağla elbet bi gün alışacak onuda yapmaya dedi :)
Neyse çok inatçıydı cisi konusunda bunada şükür diyorum kendiliğinden geldi o istek :))

merhabalaaaar. nasılsınız? ben hala doğuramadım

Oyyy 40inci haftadasın masallahhh ne zaman gelecek bakalimmm ya bide ikinciler beklemez diyorlar
Allah bi avazda kurtarsın inşallah sağlıkla sihhatle
Ağrın çok varmı peki ?
Benim kızım 42 haftada doğmuştu son 2 hafta dayanamıyordum oturamıyordum artık

Oyyy 40inci haftadasın masallahhh ne zaman gelecek bakalimmm ya bide ikinciler beklemez diyorlar
Allah bi avazda kurtarsın inşallah sağlıkla sihhatle

sağol tatlım, bu da ablası gibi zorla gelecek herhalde erkekler geeç doğar diyor herkes ama bakalım. sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik

sağol tatlım, bu da ablası gibi zorla gelecek herhalde erkekler geeç doğar diyor herkes ama bakalım. sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik

Evet içeriyi sevmiş gelmediğine göre
Erkekler daha anaç oluyorlar seni bırakmak istemedi kesin

Çok şükür canım iyi gidiyor. Hiç şikayetim yok Allaha şükür. Ablasıyla uğraşmaktan unutuyorum bile hamile olduğumu

Bende hiç anlamadım bu hamilelikte zaman nasıl geçti, ne ara bitti 9 ay allah sağlıkla kavuştursun tüm hamişleri inşallah.

2015 yılında aktif olarak takip ediyordum burayı. şimdi kızım 3 yaşında..ikinciye bebek bekleyen arkadaşlar var.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş. zaman ne kadar çabuk geçiyor.

2015 yılında aktif olarak takip ediyordum burayı. şimdi kızım 3 yaşında..ikinciye bebek bekleyen arkadaşlar var.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş. zaman ne kadar çabuk geçiyor.
evet ben de 2015'te hamileyken sürekli buradaydım ikinci gebeliğimde malesef bebeğimi kaybettim.11 ay sonra bu hafta 3. gebeliğim başladı üzüntülerimi unutup ilk çocuktaki heyacanı yaşamak için yine geldim buraya rabbim hayırlısını verir inşallah.

merhaba arkadaşlar ne kadar güzel günlerimiz geçmişti burda. bende şimdi tekrar aynı duyguları yaşıyorum Allah nasip ederse 2. kez anne olucam minik kuzum abla oluyo o kadar karışık ki duygularım anlatamam bi yanım sanki haksızlık ettim kızıma diyo bi ynım hersey onun için kardesi olucak sonuçta diyo duygularım sel anlayacağınızz

Merhaba anneler.... hepimizin cocuklari yasit 3 bucuk olduk... benin bisey sormam lazim size. Kac kilolar suan. Benin kizin istahsisligindan öldüm artik ya. Kilosu 14.5 ama o da brnim zorlamamla alinan bi kilo. Sut urunleri sebze meyve yumurta yok hayatinda.... biktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…