2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba anneler.... hepimizin cocuklari yasit 3 bucuk olduk... benin bisey sormam lazim size. Kac kilolar suan. Benin kizin istahsisligindan öldüm artik ya. Kilosu 14.5 ama o da brnim zorlamamla alinan bi kilo. Sut urunleri sebze meyve yumurta yok hayatinda.... biktim

Merhaba arkadaşım
Benim kızım 11 kilo daha beter yani. Ben artık takmıyorum yerse yer sonuçta artık konuşup her derdini anlatacak yaştalar. Herşeyi yiyor ama az yiyor. Acıktım anne diye sabırsızlanıyor ama azıcık yiyip kalkıyor yapicak bisey yok malesef. Sağlığı yerinde olsun başka bişey istemem. Bence sende takma genlerinden geliyordur ince yapılı olması belki :)

Merhaba arkadaşım
Benim kızım 11 kilo daha beter yani. Ben artık takmıyorum yerse yer sonuçta artık konuşup her derdini anlatacak yaştalar. Herşeyi yiyor ama az yiyor. Acıktım anne diye sabırsızlanıyor ama azıcık yiyip kalkıyor yapicak bisey yok malesef. Sağlığı yerinde olsun başka bişey istemem. Bence sende takma genlerinden geliyordur ince yapılı olması belki :)
Yese inanki kilosu umrumda olmycak ama yemio iste cok sağlıksız dirençsiz .... desogin gbi minyon cocuklar ve yapqcsk gercektn bisey yok...

merhaba arkadaşlar ne kadar güzel günlerimiz geçmişti burda. bende şimdi tekrar aynı duyguları yaşıyorum Allah nasip ederse 2. kez anne olucam :nazar: minik kuzum abla oluyo o kadar karışık ki duygularım anlatamam bi yanım sanki haksızlık ettim kızıma diyo bi ynım hersey onun için kardesi olucak sonuçta diyo duygularım sel anlayacağınızz:anne:
hayırlı olsuunn...
benimde 2.yolda nasipse :)

Merhaba anneler.... hepimizin cocuklari yasit 3 bucuk olduk... benin bisey sormam lazim size. Kac kilolar suan. Benin kizin istahsisligindan öldüm artik ya. Kilosu 14.5 ama o da brnim zorlamamla alinan bi kilo. Sut urunleri sebze meyve yumurta yok hayatinda.... biktim
canım takılma kilosuna derim
önemli olan sağlığı...
ihtiyacı kadar yiyor yavrular..

Merhaba arkadaşım
kizlar nasilsiniz valla eskiyi insan ozluyor. benim oglum 3.5 kizim 1 yasinda oldu. oglum 14 kilo kizim 9 . saglikli olsunlarda kilo onemli degil ama boy onemli benim boyda geriden geliyor yasitlarina gore.

canım takılma kilosuna derim
önemli olan sağlığı...
ihtiyacı kadar yiyor yavrular..
kiizz hayirli olsun bebegin senin kizin vardi dimi. topigimizin kurucusu en cok seni merak ediyordum keske herkes gelip surda rapor verse:)))

Tamam güzelim inşaallah yazarım. çok öpüyorum :KK200:
kiizzzz doogurdun mu naptin ne eetiin. oglusun ve kizin nasillar.
evet ben de 2015'te hamileyken sürekli buradaydım ikinci gebeliğimde malesef bebeğimi kaybettim.11 ay sonra bu hafta 3. gebeliğim başladı üzüntülerimi unutup ilk çocuktaki heyacanı yaşamak için yine geldim buraya rabbim hayırlısını verir inşallah.

merhaba arkadaşlar ne kadar güzel günlerimiz geçmişti burda. bende şimdi tekrar aynı duyguları yaşıyorum Allah nasip ederse 2. kez anne olucam :nazar: minik kuzum abla oluyo o kadar karışık ki duygularım anlatamam bi yanım sanki haksızlık ettim kızıma diyo bi ynım hersey onun için kardesi olucak sonuçta diyo duygularım sel anlayacağınızz:anne:

hayirli olsun sag salim alin kucaginiza P Pembissanne o vicdan azabi 1 yildir gecmiyor. simdi simdi birlikte oynamaya basladilar da azcik rahatladi icim.

kiizzzz doogurdun mu naptin ne eetiin. oglusun ve kizin nasillar.

hayirli olsun sag salim alin kucaginiza P Pembissanne o vicdan azabi 1 yildir gecmiyor. simdi simdi birlikte oynamaya basladilar da azcik rahatladi icim.
Ayyy oyle mi diyorsun canım bakalım bizi neler bekliyor sağlıklı sıhhatli olsunlar da Allah nasip ederse bebek doğduktan 3 ay sonra falan kızım krese baslayacak hepsi kafamda soru işareti suan

Ayyy oyle mi diyorsun canım bakalım bizi neler bekliyor sağlıklı sıhhatli olsunlar da Allah nasip ederse bebek doğduktan 3 ay sonra falan kızım krese baslayacak hepsi kafamda soru işareti suan
suanda ilgilenebildigin kadar ilgilen. oynayabildigin kadar oyna uyuyabildigin kadar uyu. yenidogan ilk alti ay kolay olmayacak ama duygusal olarak tarifi mumkun olmayan bir mutluluk da seni bekliyor olacak...

Merhaba canım hayırlı olsun sen haksızlık ettiysen ben hiç yaşamım yani . Benim oğlum 5 aylıkken hamile kaldım . Büyük şimdi 3.5 küçük 2 yaş 2 aylık :)

Benimki de o kilolarda yemiyo pek yediklerini de o hakarar hareketli ki zaten yakıyordur:) ek olarak propolis ve zeytin yaprağı ekstresi veriyorum canım hiç degilse bağışıklığı düşmesin diye

Merhaba canım hayırlı olsun sen haksızlık ettiysen ben hiç yaşamım yani . Benim oğlum 5 aylıkken hamile kaldım . Büyük şimdi 3.5 küçük 2 yaş 2 aylık :)
maşallah canım yaa Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin :) doğduktan sonra bi şekilde büyür artık da şimdi de doğum korkuları falan sardı off ne zormuş valla

maşallah canım yaa Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin :) doğduktan sonra bi şekilde büyür artık da şimdi de doğum korkuları falan sardı off ne zormuş valla
Ayy tatlım zor ama hepsi geciyo bir bakmışsın büyümüşler ben büyüğü okula gönderiyorum yarim gün o kadar mutlu ki çok seviyo tatil günü hiç sevmiyo. Küçüğün de yazın bezini biraktirdiktan sonra onu da okula yollarsam 3 yaşında. Üçüncü çocuğu düşünürüm belki oda bir kızım olur mu diye :)

Hic doğumdan korkma o bebek öyle ya da böyle doğacak inşallah pirt diye kolayca doğurursun . Ikıncı çocuk daha akıllı daha sakın ağlamayan meme emen oldu bende. Ilk çocuğum zordu annesutu almadı gazliydi . Ne bilim valla iyi ki olmuşlar Allah uzun ömür versin masallah ne çamaşırımız bitiyo ne bir gün evim temiz kaliyo sen de rezilliği gözüne al simdiden :))) gözünü korkutmak gibi olmasın tabi benimkiler cok hareketli hem canım seninki büyümüş olacak biri . Benimkiler ikiz gibi olduğu için öyledir belki

Hic doğumdan korkma o bebek öyle ya da böyle doğacak inşallah pirt diye kolayca doğurursun . Ikıncı çocuk daha akıllı daha sakın ağlamayan meme emen oldu bende. Ilk çocuğum zordu annesutu almadı gazliydi . Ne bilim valla iyi ki olmuşlar Allah uzun ömür versin masallah ne çamaşırımız bitiyo ne bir gün evim temiz kaliyo sen de rezilliği gözüne al simdiden :))) gözünü korkutmak gibi olmasın tabi benimkiler cok hareketli hem canım seninki büyümüş olacak biri . Benimkiler ikiz gibi olduğu için öyledir belki
maşallah canım ya ne güzel inşallah öyle olur benimde kızım emmemişti ve cok zor büyüdü sağlık sorunları da oldu inşallah ikinci bebeğim vaktinde sağlıklı sıhhatli gelir

Merhaba hanımlar bugün oğlum ilk karnesini aldı çok duygulandım doğmasını beklediğimiz anlar geldi aklıma ilk sayfalara bakınca hamilelik yaşadıklarımız sağlıkla dogmaları endişelerimiz şükürler olsun ki bugünlere geldik büyüyorlar Rabbim evlendikleri günleri de görmeyi nasip eder inşallah hayirlisiyla

Doğumdan sonra yazmamisim sanırım buraya 24 haziran da doğdu minik oğlum 7 aylık oldu bile Yaren kıskanıyor normal olarak ama çoğunlukla güzel. Sadece buda Yaren gibi gece uyanıp duruyor ve çok hareketli PaytiPo PaytiPo
tatlikedi tatlikedi kuzum sen nasılsın ?

bende bi daha hamileyim bakslim cinsiyet daha belli degil hepunizin tatlislari ve sizi opuyorum
en zayif benim kizdir heralde 12.5 kilo boyu iyi 98 ama hic bisey yemiyo sade meyve

X