- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
-
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #59.501
Merhabalar güzel anneler. çok uzun zaman oldu buraya bakmayalı. Siz ve kuzular iyidirler inşallah. İkinci bebişlerini kucaklayan anneleri de çok tebrik ediyorum
Yaren kuzum tam bir bıcırık oldu. bıdırbıdır konusuyor. Memeyi bıraktık yakın zamanda onun krizi geliyor bazen.
Saglıksal olarak da Kalbindeki delik henüz kapanmış durumda değil malesef takipteyiz. Alerjik durumları vardı polen ev tozu vs onlar temiz cıktı. Kalanı için 2 agustosta bir daha gidicez. Geceleri horluyordu, kbbye gittik geniz eti büyükmüş onun için de ilaç kullanıyoruz inşallah küçülürse ameliyata gerek kalmayacak. yoksa büyüyünce ameliyat olacak. Vee dil bagı var onun için dde küçük bir operasyon geçirecek.
Boyu 92 cm kilosu 13.5.
Bizden böyle canlarım. İkinci çocuğa gelince henüz düşünmüyoruz. belki bu kış, belki seneye.
Öpüyorum.
MrB cnm valla yeni hamişler var mu bilmem ama benim az kaldı ikinci doğacak .. Çok yorgunum çok uykusızum oğlum çok ilgi isteyen bi çocuk inşallah sonu güzel olur sen nasılsın ..günaydın hanımlaaaarrr
nasılsınız bakalım?
uzun zaman olmuş, bebekler nasıl var mı hamişler yeni yeni?
Ben de haziran annesiydim
Sizi.disaridan takip ediyordum. Hepinizi tanıyor gibiyim. Kardeşler geliyormuş hayırlı olsun. Benim oğlan da abi olacak nasipse . Ben hiç hazir değilim bakalım.
Konuşmayı sormussunuz. 10 a kadar sayi sayıyor birkaç tane eksikle
. Kırmızı balık Ali Babanin çiftliğini ezbere söylüyor. Zarar verdiğinde özür dilerim anneciğim yapmiycam bir daha diyor.
Hatta bir.keresinde cami kırdı
. Anne sakin ayağını basma
Supur supur dedi
Her şeyi konuşuyor ama gel.gelelim tuvalete alışma süreci.facia gibiydi ve bıraktım bir.sure daha yapsin.
Alistirabilen var mi .paylaşsın tecrübelerini lutfen
Merhaba anneler bende hamileyim yani bize surpriz oldu iyikide oldu cok mutluyum:))
Brn tuvalet eğitimi vermedim korkuyor. Siz ne alemdesiniz
selam canım, evet senin hamilelik haberini biliyorum okumuştum buradan, hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)MrB cnm valla yeni hamişler var mu bilmem ama benim az kaldı ikinci doğacak .. Çok yorgunum çok uykusızum oğlum çok ilgi isteyen bi çocuk inşallah sonu güzel olur sen nasılsın ..
Maşaallah canım . bende kendi bırakmasaydı memeyi bıraktırma tarafı değildim. Ama tadı değişti sanırım 21 aylıktı içmedi. İçsin annesi en güzel muhabbet anneyle çocuk arasındaki:))selam canım, evet senin hamilelik haberini biliyorum okumuştum buradan, hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
benim de oğlum bana çok düşkün hem o yüzden, hem de biraz evliliğimiz oturana kadar düşünmüyorum 2. bebeği.
biz iyiyiz çok şükür canım, yavaştan tuvalet eğitimimiz başladı, kakasını yapmıyor ama o da normal diye düşünüyorum zaten erken oldu kendi isteğiyle çişini tuvalete yapıyor. kakası geldiğinde de anne bez bağla deyip beze yapıyor, her derdini anlatıyor yemeğini kendi yiyor, renklerin çoğunu sayı saymayı biliyor. bunlarda hem bir süre gittiği kreşin hem de annemin çok büyük etkisi var.
hala emiyor, zorlayarak bıraktırmak istemiyorum artık ilk okula başlayana kadar yolu var diye dalga konusu oldum çevremde, ama umurumda değil açıkçası kulaklarımı kapadım herkese, bebeğim ve ben nasıl istersem öyle olacak.
15 gün kadar önce el ayak ağız hastalığı geçirdi, o biraz zorladı ama genel olarak iyiyiz hamd olsun..
bizden haberler böyle şimdilik...
nasıl gidiyor hamilelik bakalım? ilki gibi mi?
Merhaba canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin insallah. Seninle aynı dönemlerde ikinciyi düşünmüştük forumdan hatırladım ben hala uğraşıyorum malesef hamile kalamadım seni görünce duygulandım Allah kurtarsın canım inşallah bana da nasip etsinMaşaallah canım . bende kendi bırakmasaydı memeyi bıraktırma tarafı değildim. Ama tadı değişti sanırım 21 aylıktı içmedi. İçsin annesi en güzel muhabbet anneyle çocuk arasındaki:))
Tuvalet konusunda çişini bilemiyor henüz hiç söylemedi ama kakayı söylüyor gidip tuvalete yapacam diyor ama bezini açtırmadan yaptım tamam diyor . oyuna çevirmiş durumda. Hamile olmasam bunu fırsata çevirebilirdim belki ama çok zorlanıyorum. Kendi yemek istiyor ama döküp saçıyor çok rahat bir insanım asla döküp saçmasına bişey demedim şimdiye kadar ama hamilelik başka bir boyut tahammül edemiyorum şu aralar ve elinden alıveriyorum hemen. Yanlış yapıyorum ama diğer türlü davranamıyorum. Aslında en güzeli 4/5 yaşına kadar ikinci çocuk düşünmeyeceksin ki birinciyi doya doya yetiştirebilmeli insan. Bazen çok üzülüyorum onu çok ihmal ediyorum. Bana öylesine ihtiyacı varki ben başımdan savıyorum çoğu zaman. İlk hamileliğimde de zordu buda zor. Çocuk yetiştirmek ten daha zor hamilelik bana göre.
Sende kendini hazır hissedince yaparsın hiç acele etme.. Ama çokta açma arayı
MrB cnm valla yeni hamişler var mu bilmem ama benim az kaldı ikinci doğacak .. Çok yorgunum çok uykusızum oğlum çok ilgi isteyen bi çocuk inşallah sonu güzel olur sen nasılsın ..
Canim merhaba dogum zamanin gelmis masallah aldinmi kucagina bakalim:)
Bnmki de yolda valla iki tane zor.olcak.ama.cok mutluyum ben.
Burayo cok ozluyorum cok seviyeli bir arkads ortami vardi. Keske herkes gelse yine:)
Bende vermedim kızlar hazır değil gibi.. Yemek problem banyo yapmak problem bide tuvalet eğitimi ile ugraşmadım açıkçası..
Siz ne zaman doguruyosunuz bakem.. Ben artık doğup buyusunler istiyorum çok yorgunum yazın hamilelik çok zormuş ..
cnm hamilemisin hayırlı olsun sağlıkla gelsinMerhaba canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin insallah. Seninle aynı dönemlerde ikinciyi düşünmüştük forumdan hatırladım ben hala uğraşıyorum malesef hamile kalamadım seni görünce duygulandım Allah kurtarsın canım inşallah bana da nasip etsin
Canim merhaba dogum zamanin gelmis masallah aldinmi kucagina bakalim:)
Bnmki de yolda valla iki tane zor.olcak.ama.cok mutluyum ben.
Burayo cok ozluyorum cok seviyeli bir arkads ortami vardi. Keske herkes gelse yine:)PaytiPo
Evet canim doktor kiz dedi ama yuzde seksen yine allah bilir:) ama büyük ihtimallrkizima kiz kardes gelio:))))cnm hamilemisin hayırlı olsun sağlıkla gelsin
evet teyzesi 5 günlük oldu bile. çook zor ama şimdiden söyliyim. aynı zamanda çook güzel bir duygu . biliyorum ilerde iyiyki diyeceğiz bakıpta:)))
cinsiyet belli oldumu ilki kızdı sanırım senin ..
ilki erkekti bu kız.. anne için cinsiyet faketmiyor tabiki cennet kokuyorlar .. sağlıklı olsunar mutlu çock ahlaklı brey olanlar. sende sag salim al kucagına. inşalahEvet canim doktor kiz dedi ama yuzde seksen yine allah bilir:) ama büyük ihtimallrkizima kiz kardes gelio:))))
Sende.kucsgna almissin allh bagislasin yavrunu. Seninki kiz mi erkekmi. Ilki erkekmiydi
Aynen oyle tabiki cnm :)Insallah canim.insallahilki erkekti bu kız.. anne için cinsiyet faketmiyor tabiki cennet kokuyorlar .. sağlıklı olsunar mutlu çock ahlaklı brey olanlar. sende sag salim al kucagına. inşalah
Canım nasılsın iyi misin? Seninde mi ikinci yolda :) oğluşumuz olacak inşallah bu sefer :) hayırlısı Allah'tan :)pofuduk18 canım hayırlı olsun bebişin sağlıcakla kucağına al inşallah kız mı olcak erkek mi ayy çoğu anneler ikincileri oldu veya oluyor maşallah maşallah
Merhabaaa bende 5 gun once ikinci kizimi kucagma aldimmmm :)Canım nasılsın iyi misin? Seninde mi ikinci yolda :) oğluşumuz olacak inşallah bu sefer :) hayırlısı Allah'tan :)
Gözüün aydıııınMerhabaaa bende 5 gun once ikinci kizimi kucagma aldimmmm :)