- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #59.341
Merhaba buninyazalinepey olmuş sanırım ama ne yaptınız ben dayanamıyorum sureklinikiniyoe ağlama krizleri yok kolik minder memeyi de almiyirnartik imkansız kendiminsuvluyirum çok beslendigindrn mi olurmuş ne yapsam ne etsem şaşırdım 50 bin tane damla alıyor ve yemiyor artikYa şunu öğrenmek istiyorum hakikaten bu kadar şiddetli mi ağlıyor kolik li bebekler.. bir insana işkence yapılsa bu kadar bağırmaz, demin yattı bizimki ve öncesinde binayı başımıza topladıbir zarar gelecek bebeğime diye çok korkuyorum..
bir ilaç kullanıyor musunuz?
Merhaba buninyazalinepey olmuş sanırım ama ne yaptınız ben dayanamıyorum sureklinikiniyoe ağlama krizleri yok kolik minder memeyi de almiyirnartik imkansız kendiminsuvluyirum çok beslendigindrn mi olurmuş ne yapsam ne etsem şaşırdım 50 bin tane damla alıyor ve yemiyor artik
Bebeginiz ne kadarlik.Merhaba buninyazalinepey olmuş sanırım ama ne yaptınız ben dayanamıyorum sureklinikiniyoe ağlama krizleri yok kolik minder memeyi de almiyirnartik imkansız kendiminsuvluyirum çok beslendigindrn mi olurmuş ne yapsam ne etsem şaşırdım 50 bin tane damla alıyor ve yemiyor artik
Arkadasim ve kuzenimde ayni seyi yasadi ikisine de doktorlari normal dedi birinin 15. Digerinin 18. Aya kadar 2 disi vardi .arkadaşlar merhaba. Kızım 8 haziranda bastı bir yaşına. Fakat şuanda sadece alttan iki tane dişi var.. Bu normal mi sizce? bizim gibi olan varmı yazarsanız sevinirim.
7haziranda yasina basti. evet malesef bizimde sadece iki disimiz var. bilmiyorum normal diyorlararkadaşlar merhaba. Kızım 8 haziranda bastı bir yaşına. Fakat şuanda sadece alttan iki tane dişi var.. Bu normal mi sizce? bizim gibi olan varmı yazarsanız sevinirim.
Çok teşekkür ederim. Bende karar veremedim dr a gitmemize gerek var mı diye.7haziranda yasina basti. evet malesef bizimde sadece iki disimiz var. bilmiyorum normal diyorlar
canım benim arkadaşımın oğlu ilk dişini 13 aylıkken çıkardı sakın endişelenme. Yavaş yavaş gelir hepsi.Çok teşekkür ederim. Bende karar veremedim dr a gitmemize gerek var mı diye.
Merhaba buninyazalinepey olmuş sanırım ama ne yaptınız ben dayanamıyorum sureklinikiniyoe ağlama krizleri yok kolik minder memeyi de almiyirnartik imkansız kendiminsuvluyirum çok beslendigindrn mi olurmuş ne yapsam ne etsem şaşırdım 50 bin tane damla alıyor ve yemiyor artik
Teşekkür ederim stresten bebeğin ateşi çıktı sandık en son Dr hirpalandi hatta alışmak lazım sanırım :) umarım o kadar sürmez daha 3 haftayı geride bıraktık kaka sorunda var bizim canım sizin var mıydı umarım bu bebeğinde yaşamazin. . Damlalar şimdi iye için ilaç bazen üstelik memeyi de tutmuyor sütde az evet çarşaf acayip etkili 4 moms ana kucağında kullanıyoruz sakinlesince allah başka sıkıntı vermesin .Canım kusura bakma şimdi gördüm mesajı.
Öncelikle geçmiş olsun, kaç aylık oldu bebeğin?
Canım en iyi damlalar bile kâr etmiyor maalesef
Ben altı ay çektim, ömrümden ömür gitti.
Tek hafifletici etken hamak benzeri bir beşik aldım da kısmen işe yaradı.
Ama çarşafa koyup sallama kesin çözüm.
Tabi ben yalnız olduğumdan çarşaf yerine sözünü ettiğim Beşikte işime yaradı epey.
Komşum aynı derdi tavana astığı iplere hamak benzeri Salıncak yaparak aşmış yıllar önce.
Sabır ve sakinlik diliyorum canım
Bir de sizin nasıldi canım uyku durumları kiloyu etkiliyor mu ? Çok ağlıyor muydu ?Canım kusura bakma şimdi gördüm mesajı.
Öncelikle geçmiş olsun, kaç aylık oldu bebeğin?
Canım en iyi damlalar bile kâr etmiyor maalesef
Ben altı ay çektim, ömrümden ömür gitti.
Tek hafifletici etken hamak benzeri bir beşik aldım da kısmen işe yaradı.
Ama çarşafa koyup sallama kesin çözüm.
Tabi ben yalnız olduğumdan çarşaf yerine sözünü ettiğim Beşikte işime yaradı epey.
Komşum aynı derdi tavana astığı iplere hamak benzeri Salıncak yaparak aşmış yıllar önce.
Sabır ve sakinlik diliyorum canım
Teşekkür ederim stresten bebeğin ateşi çıktı sandık en son Dr hirpalandi hatta alışmak lazım sanırım :) umarım o kadar sürmez daha 3 haftayı geride bıraktık kaka sorunda var bizim canım sizin var mıydı umarım bu bebeğinde yaşamazin. . Damlalar şimdi iye için ilaç bazen üstelik memeyi de tutmuyor sütde az evet çarşaf acayip etkili 4 moms ana kucağında kullanıyoruz sakinlesince allah başka sıkıntı vermesin .
Bir de sizin nasıldi canım uyku durumları kiloyu etkiliyor mu ? Çok ağlıyor muydu ?
Goxleri sisiyor uykusuzluktan ikiniyo sürekli enfeksiyona varmış az bir şey valla allah yardımcı oldun artık "))Canim bizde kaka sorunu olmadığı halde yaşadık bunları.
Umarım seninki kolik değildir.
Evet canım inşallah bu bebeğim daha sakin olur. Teşekkürler :)
maşallah 30 haftayıda geride birakmissin cnm. ne güzel kardeş geliyor bebeğine. boyle bakinca ozeniyorum ama o riskli gebeligim aklima gelince coook korkuyorum :)Gece uykuları delik deşik ve bu hala devam ediyor
Kilo ve boyumuz her zaman normalden bir tık daha iyi oldu
maşallah 30 haftayıda geride birakmissin cnm. ne güzel kardeş geliyor bebeğine. boyle bakinca ozeniyorum ama o riskli gebeligim aklima gelince coook korkuyorum :)
Goxleri sisiyor uykusuzluktan ikiniyo sürekli enfeksiyona varmış az bir şey valla allah yardımcı oldun artık "
Allah yardımcımız olsun inşallah canım.
Enfeksiyonu geçer bir an önce umarım.
Canım ninniler ile serin bir odada yatırın, farklı basit metotlar deneyin.
Zamane bebeklerinde hep bu uyku sorunu görülüyor
senin gebelikte ne risk vardi peki? benim erken dogumdu. hep yattim dikisli bi sekilde malesefTeşekkürler canım :)
Canım bende riskli gebelik yaşadım, ve sezeryanla doğum yaptım. Hamile olduğumu öğrenince kesin kultaj edilecek diye hazırlıklı gittim doktora. Ama sağolsun doktor baya yüreklendirip evime yolladı beni. Hamile olduğumu öğrenince korkudan yaslara girdim ama şükür olumlu doktorlara denk geldim. Ayrıca fazla ara vermeye lüksüm yok benim. Yaşım 38 oldu
senin gebelikte ne risk vardi peki? benim erken dogumdu. hep yattim dikisli bi sekilde malesef
senin gebelikte ne risk vardi peki? benim erken dogumdu. hep yattim dikisli bi sekilde malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?