2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar yeni katıldığım için bilmiyorum daha önceden konuştunuz mu?Çocuklarınızı nasıl uyutuyorsunuz?Yani aynı odada mı,yanınızda mı, yoksa kendi odasında mı? Ben bu aralar tedirginim odasına geçirip geçirmemekle fikir verirseniz sevinirim.

Ben 4 ayliktan beri uyku egitimini zaman zaman denedim . ama kendi yapima mantigima hislerime bir turlu oturtamadim dayanamdim kabullenemedim. Bebegimde hic ayrilamadi benden.

Yapanlari basaranlari tebrik ediyorum burasi ayri ama iyiki ben basaramadim diyorum simdi. Birlikte uyuyoruz o ne zaman hazir olursa o zaman ayrilacagiz ..

Bence annelik hislerinize gore davranin. Kimisi bebegiyle yatmaktan yorulur bitkin duser bu olumsuz yansir uyku egitimi sarttir kimisi birlikte uyuyarak mutlu huzurlu olur. Biz bebegimle birlikte uyumaktan cok mutluyuz gece emmeye kalkmasi bile artik beni yormuyor. Ihtiyaci varki kalkiyor diyorum.

Ben 4. Ayda başladım uyku eğitimine.Kendisi uyuyor geceleri yemiyor oxamandan beri.Ama tek pişmanlığım elimi tutarak uyumaya alışması.Keşke uyku arkadaşı verseymişim eline.Şimdi elimi tutmadan uyumuyor.

Aynen bende katılıyorum bizde yaklaşık 3 ay boyunca kızımızı aramızda yatırdık daha rahat uyuyordu minnoş kendi beşiğine yatırınca saat başı uyanıyordu Sonra baktık yatak üçümüze dar gelmeye başladı kızım yine uyanıyor büyüyen beşik aldık yanıbaşıma koydum yine sabaha kadar deliksiz uyuyo ama gece uyansa da seve okşaya emziriyorum bazen kucağımda uyutuyorum Dediğin gibi ihtiyacı var ki kalkıyo bebişim hiç zor gelmiyor

Geçmiş olsun umarım tekrarlamaz

M mehtapmhtp88 canım zinco suruba rağmen yemiyor mu? Bi de sen galiba mama da veriyorsun değil mi? Onu daha çok seviyor olabilir mi?
Canim merhaba. kizim bugun yemeye basladi yarabbim şükür diyorum:) tabi yine kandiriyorum falan ama. su agiz kilitleme artik aliskanliga donustu sanirim bi iki kasiga bas cebirip aciyor sonunda ağzını. ya bigazi iyilesti yada ilac gerçekten istahini acti. ama bence ilacin etkisi büyük. bikac gune tam anlarim ilactan olup olmadığını.

ama seninkide zor bebek cnm ya gazli donemlerini hatirladim simdide uyumuyor allah yardimcimiz olsun :)

çok sevindim canım.yavaş yavaş açar bence ağzını.sen emzirme ye devam et.benim de ilk gün bir kaç damlaydı şimdi az akıntı gibi oldu.Emdikçe geliyor.gelmesi de o ten paylaşımı hiç bir şeyde bulunamaz.ben büyük haz alıyorum.

Hanımlar ben yine sorularla geldim.ilk sorum menenjit aşısı yaptırdınız mı ? 10. Ayda yapılıyor sanırım.
2. Sorum bebeğini için yürüme arkadaşı kullanıyor musunuz ? Ben 50 tl ye chicco nunkini buldum.alsam mı acaba. ? Gün boyu bacaklarımın arkasına açılacak yürümeye çalışıyor

Canım biz geçen ay umreye gittik. Umre için menenjit ve çocuk felci aşısı yapılıyor. bana yaptılar ama ömere yapmadılar. Çocuk felci aşısı zaten karma aşıda varmış

cnm doktora sordum bir bucuk yasinda menenjit asisi demisti sanirim. yine sorarim. bide yurume arkadasida neymis ilk defa duyuyorum :) bakayim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…