• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Mazef Mazef :KK52:rica ederim. siz hangi dr gidiyorsunuz merak ettim :)
Yalan olmasın ben özellikle doktora goturmuyorum. Sağlık ocağına aşısı için gidiyoruz orda muayene ediyorlar işte.altıncı aydada sağlık ocağı kilo vermiş deyince devlet hastanesine goturdum.bingildagina taktimya kafama gerekirse özele gotururum o yüzden sordum sana.ama fahiş biseyden odeyemem.ayy ne çok konuştum bugün

Mazef Mazef O klinikte muayene ücreti 90 lira.ben bi kerede kan tahlili yaptırmıştır. Yanlış hatırlamıyorsam 30 liraydı.
Çok degilmis.zaten dediğin gibi yapicam bir ay sonra tekrar muayene ettirip ona gore doktora gitmeye karar verilen.inşallah duzelirde doktor aramak zorunda kalmam.çok kafaya tanıyorum çünkü.birazda vijdan yaptım sanirim

Mazef Mazef canım annelik biraz da böyle bir şey .çocuğum için hayatta her şeyin en iyi olsun düşüncesi biraz kafamızı karıştırıyor.vicdan yapacak bir şey yok çünkü hangisi en doğrusu diye araştırmaya devam ediyorsun.üstelik ilaca karşılık güneşlendirmişsin çocuğu.yani baştan savma hareket etmemişsin.umarım gelecek ay bir şey çıkmaz ki bana sağlık ocağındaki ebenin çok bilmişliği gibi geldi ama bilemedim :ukala:

Mazef Mazef canım annelik biraz da böyle bir şey .çocuğum için hayatta her şeyin en iyi olsun düşüncesi biraz kafamızı karıştırıyor.vicdan yapacak bir şey yok çünkü hangisi en doğrusu diye araştırmaya devam ediyorsun.üstelik ilaca karşılık güneşlendirmişsin çocuğu.yani baştan savma hareket etmemişsin.umarım gelecek ay bir şey çıkmaz ki bana sağlık ocağındaki ebenin çok bilmişliği gibi geldi ama bilemedim :ukala:
İnşallah canım inşallah.annelik insanı zihinsel ve fiziksel olarak bitiriyor gerçekten.sen nerde oturuyorsun özel olmazsa

:KK70::KK70::KK70:aynen sabırlı insanım.sabah oğlumla yarım saat küçük bir peçeteyle ce-e oynayacak kadar sabırlıyım :)

kızlar, anneler gününüz şimdiden kutlu olsun
ben de yarın kayınvalideme gideceğim.giderken yaprak sarayım dedim.aslında eşimin çok canı çekiyordu.ilk defa kendi başıma sardım.taze yapraktan yaptım.şimdi pişti ama tadında acı yaprak tadı var.neden böyle oldu bi fikriniz var mı?

kızlar, anneler gününüz şimdiden kutlu olsun
ben de yarın kayınvalideme gideceğim.giderken yaprak sarayım dedim.aslında eşimin çok canı çekiyordu.ilk defa kendi başıma sardım.taze yapraktan yaptım.şimdi pişti ama tadında acı yaprak tadı var.neden böyle oldu bi fikriniz var mı?
Yaprağın cinsinden olabilir canım
Ustune salça kavur tadı değişir hiç değilse afiyet olsun

Back