- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #59.121
Çok çok teşekkür ederimMazef rica ederim. merak etme pazar günü ve sonrası daha iyi olacak havalar. bebişle gezersiniz bol bol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok çok teşekkür ederimMazef rica ederim. merak etme pazar günü ve sonrası daha iyi olacak havalar. bebişle gezersiniz bol bol.
Yalan olmasın ben özellikle doktora goturmuyorum. Sağlık ocağına aşısı için gidiyoruz orda muayene ediyorlar işte.altıncı aydada sağlık ocağı kilo vermiş deyince devlet hastanesine goturdum.bingildagina taktimya kafama gerekirse özele gotururum o yüzden sordum sana.ama fahiş biseyden odeyemem.ayy ne çok konuştum bugünMazef rica ederim. siz hangi dr gidiyorsunuz merak ettim :)
Çok degilmis.zaten dediğin gibi yapicam bir ay sonra tekrar muayene ettirip ona gore doktora gitmeye karar verilen.inşallah duzelirde doktor aramak zorunda kalmam.çok kafaya tanıyorum çünkü.birazda vijdan yaptım sanirimMazef O klinikte muayene ücreti 90 lira.ben bi kerede kan tahlili yaptırmıştır. Yanlış hatırlamıyorsam 30 liraydı.
İnşallah canım inşallah.annelik insanı zihinsel ve fiziksel olarak bitiriyor gerçekten.sen nerde oturuyorsun özel olmazsaMazef canım annelik biraz da böyle bir şey .çocuğum için hayatta her şeyin en iyi olsun düşüncesi biraz kafamızı karıştırıyor.vicdan yapacak bir şey yok çünkü hangisi en doğrusu diye araştırmaya devam ediyorsun.üstelik ilaca karşılık güneşlendirmişsin çocuğu.yani baştan savma hareket etmemişsin.umarım gelecek ay bir şey çıkmaz ki bana sağlık ocağındaki ebenin çok bilmişliği gibi geldi ama bilemedim
Çok sabirlisin vallahiMazef seyranbağlarında oturuyorum.
Sorularıma usanmadan cevap verdiğin için :))Mazef neden öyle dedin?
Haklısın teşekkür ederimMazef saygı meselesi canım.tabi ki cevap vereceğim.
Yaprağın cinsinden olabilir canımkızlar, anneler gününüz şimdiden kutlu olsun
ben de yarın kayınvalideme gideceğim.giderken yaprak sarayım dedim.aslında eşimin çok canı çekiyordu.ilk defa kendi başıma sardım.taze yapraktan yaptım.şimdi pişti ama tadında acı yaprak tadı var.neden böyle oldu bi fikriniz var mı?
Limon doğrayıp koyduysan limonun değdiği yerlerde acı oluyordenizzeynep sağol canım.öyle yapayım bari.
Ne zaman doğmuştu kızın?benim kızımın da 9.ay aşısında boyu 68 cm di iyi uzamış boyu kiloyu dert etmeBenim kizimda bugün doktra goturdim bi buçuk ayda 300 gram almış doktrda polivit diye vitamin verdi. Kullanan varmı
Boyu iyi 75 cm.daha 7900 kilosu