• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba kızlar hepinize , uzun zaman oldu girmiyordum hepinizi çok özledim hamileliğim aklıma geldiğinde burayı unutmak imkansız :KK200: ama pek kimse girmiyor eskisi gibi malum kuzucuklarımıza bakmaktan vakit kalmıyor benim kızım çok iştahsız 7.300 gr hala yüksek kalorili mama başladık adı similac high energy faydasını gördük çok şükür 2 ayda bir kilo aldı önceden daha az alıyordu yada hiç almıyordu iyi geldi yani bize siz napıyosunuz bebişlerinizin kilosu nasıl neler yediriyorsunuz sabah kahvaltısında neler yiyor yazar mısınız:KK54::KK60:

Senin kızda baya zayifmis canım bnmki de giysili 7900
Aynen herşeyi oguruyo hiç bisey yediremiyotum.senin kız emiyo mu
Bide rahatsız demistin uzun zaman önce sendin demi o.nasıl iyilestim

Evet canım benim kızım doğuştan tek böbrek , şuan bir sorun yok diğer böbreği çalışıyor Allah'a şükür .. Sadece daha özenli davranıyoruz altını daha sık değiştiriyorum çünkü idrar yolu iltihabı ve enfeksiyonu olmaması için böbreğe hasar verebilirmiş mutlaka hazır su kullanıyoruz tuz ve şeker de hiç olmamalı .. benimki de kıyafetli 7800 falan senin ki kadar çıkıyor canım kıyafetsiz sadece atlet ve bez ile 7200 çıkıyor :anne: çok küçük ikimizin bebişi de çok üzülüyorum ben sende yüksek kalorili mamayı bi Danış istersen onun sayesinde ayda yarım kilo alıyor :KK46:

Senin kızda baya zayifmis canım bnmki de giysili 7900
Aynen herşeyi oguruyo hiç bisey yediremiyotum.senin kız emiyo mu
Bide rahatsız demistin uzun zaman önce sendin demi o.nasıl iyilestim

Bu arada yazmayı unutmuşum emmiyor , 3 ay emdi sadece aptamil kullanıyorduk , son 2 aydır da similac high energy yüksek kalorili mama başladık

ya bunlari yedi ala ala 350gr.mmi aldi bu tosun :))))) maşallah diyeyim. cnm cok hareketlendiler yediklerini hemen yakiyorlar bence. bur dakika durduklari yok...... bi de bu arada 3 yumurta sarisi agir gelmiyormu bebise. gun icinde et tuketiyorsa 1 yumurta sarisini gun aşırı vermek gerekiyormus hattaaa... yani oyle okudumm .
ya nasil yedi okadar vallaa okuyunca güldüm :KK70: varmi bi yontemi benimki hala agiz kilitleme modunda. senin dedigin damlayi da hala doktora soramadim.
canım 3 günde 1 et yediriyorum.sabahları doyuramıyorum bi türlü.kabız olduğu için de ekmek ya da bisküvi felan çok yediremiyorum.ben de protein alsın bari dedim.şimdilik bir sorun görmedik ama dikkat etmek gerek sanırım.iyi ki söyledin.ben bir şey yapmıyorum işte o damladan sonra iştahı çok açıldı.az yedirsem 1 saat sonra ham ham diye ağlamaya başlıyor.

Yediklerini okurken gözlerim portledi :)) benimki nerdeyse hiç kahvaltı yapmaz.ama gün içinde güzel yer.uç ayda 1 kilo almis
benim oğlum da gün içinde normal yiyor.(sanırım) senin bebeğin kilosu kaçtı canım?

Benim kizimda bugün doktra goturdim bi buçuk ayda 300 gram almış doktrda polivit diye vitamin verdi. Kullanan varmı
Boyu iyi 75 cm.daha 7900 kilosu
senin bebeğin boyu uzunmuş.benim oğlan 72 cm

cn bi yerde okudum normalde kati gidayi ek gida olarak veriyorduk. yani once anne sutu sonra gida. ama artik oyle olmamaliymis. once kati gidayla doyacak sonra sutu icecekmis. gerci bnmkinjn hayatinda sut diye bisey yok
Öyle mi olması gerekiyor mis canım.bizim burda hemşireler hiç bisey demiyo.ondan bisey soramiyorum.zaten küçük bi kız

Hanımlar siz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama yedirmeyin deneyin bir iki tütün yetiyorsa ısrar etmeyin bırakın sonra yirmi dakika kadar sonra tekrar deneyin o ara başka bisey vermeyin ama olmadı tekrar bi ara verip tekrar deneyin gene yemezse oturun kendiniz yiyin:işsiz:sabir diliyorum

Hanımlar siz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama yedirmeyin deneyin bir iki tütün yetiyorsa ısrar etmeyin bırakın sonra yirmi dakika kadar sonra tekrar deneyin o ara başka bisey vermeyin ama olmadı tekrar bi ara verip tekrar deneyin gene yemezse oturun kendiniz yiyin:işsiz:sabir diliyorum
kizimjn yemedikleri israf olmasin diye yiye yiye kilolarim gitmiyor zaten:))) bnm kiz 5 saat bisey yememis mesela. hazırlıyorum bi güzel. iki kasiktan sonra almiyor. bi sure sonra bikiyor insan

Back