- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 30
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #59.081
Kaç kilo canım oğlun m
.erkekti demi bebisin
Meraba canım benim kızımda çok zayıf malesef 7.300 kg ve çok iştahsız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç kilo canım oğlun m
.erkekti demi bebisin
Senin kızda baya zayifmis canım bnmki de giysili 7900Meraba canım benim kızımda çok zayıf malesef 7.300 kg ve çok iştahsız
Canım seninki yine iyiymis benim ki kıyafeti li 7900. Bide doğum kilosu kactidenizzeynep evet canım erkek.9150 kg geldi dün tartıda.
Senin kızda baya zayifmis canım bnmki de giysili 7900
Aynen herşeyi oguruyo hiç bisey yediremiyotum.senin kız emiyo mu
Bide rahatsız demistin uzun zaman önce sendin demi o.nasıl iyilestim
Senin kızda baya zayifmis canım bnmki de giysili 7900
Aynen herşeyi oguruyo hiç bisey yediremiyotum.senin kız emiyo mu
Bide rahatsız demistin uzun zaman önce sendin demi o.nasıl iyilestim
canım 3 günde 1 et yediriyorum.sabahları doyuramıyorum bi türlü.kabız olduğu için de ekmek ya da bisküvi felan çok yediremiyorum.ben de protein alsın bari dedim.şimdilik bir sorun görmedik ama dikkat etmek gerek sanırım.iyi ki söyledin.ben bir şey yapmıyorum işte o damladan sonra iştahı çok açıldı.az yedirsem 1 saat sonra ham ham diye ağlamaya başlıyor.ya bunlari yedi ala ala 350gr.mmi aldi bu tosun :))))) maşallah diyeyim. cnm cok hareketlendiler yediklerini hemen yakiyorlar bence. bur dakika durduklari yok...... bi de bu arada 3 yumurta sarisi agir gelmiyormu bebise. gun icinde et tuketiyorsa 1 yumurta sarisini gun aşırı vermek gerekiyormus hattaaa... yani oyle okudumm .
ya nasil yedi okadar vallaa okuyunca güldüm varmi bi yontemi benimki hala agiz kilitleme modunda. senin dedigin damlayi da hala doktora soramadim.
benim oğlum da gün içinde normal yiyor.(sanırım) senin bebeğin kilosu kaçtı canım?Yediklerini okurken gözlerim portledi :)) benimki nerdeyse hiç kahvaltı yapmaz.ama gün içinde güzel yer.uç ayda 1 kilo almis
senin bebeğin boyu uzunmuş.benim oğlan 72 cmBenim kizimda bugün doktra goturdim bi buçuk ayda 300 gram almış doktrda polivit diye vitamin verdi. Kullanan varmı
Boyu iyi 75 cm.daha 7900 kilosu
canım 3500 doğum kilosuCanım seninki yine iyiymis benim ki kıyafeti li 7900. Bide doğum kilosu kacti
Dokuz kilo benim kızcanım 3500 doğum kilosu
İyiymis maşallah canım kızım .2,5 doğdu bnmcanım 3500 doğum kilosu
Kizim 3emiyo ama yemk çok az yiyoBu arada yazmayı unutmuşum emmiyor , 3 ay emdi sadece aptamil kullanıyorduk , son 2 aydır da similac high energy yüksek kalorili mama başladık
bnm kiz 2700dogdu. bugun tam 11 aylik. kilomuz 9300 boy 74cm cikti. nerdeyse iki aydir hatta 3 olabilir ayni kilodayiz. kaşik gorunce kitleniyor o ağız.canım 3500 doğum kilosu
cn bi yerde okudum normalde kati gidayi ek gida olarak veriyorduk. yani once anne sutu sonra gida. ama artik oyle olmamaliymis. once kati gidayla doyacak sonra sutu icecekmis. gerci bnmkinjn hayatinda sut diye bisey yokKizim 3emiyo ama yemk çok az yiyo
Öyle mi olması gerekiyor mis canım.bizim burda hemşireler hiç bisey demiyo.ondan bisey soramiyorum.zaten küçük bi kızcn bi yerde okudum normalde kati gidayi ek gida olarak veriyorduk. yani once anne sutu sonra gida. ama artik oyle olmamaliymis. once kati gidayla doyacak sonra sutu icecekmis. gerci bnmkinjn hayatinda sut diye bisey yok
Benim kizimda aynı böyle nasıl o ağız açılacak bilmiyom çok yoruldum ama yemek yemeyen çocuk çok zormusbnm kiz 2700dogdu. bugun tam 11 aylik. kilomuz 9300 boy 74cm cikti. nerdeyse iki aydir hatta 3 olabilir ayni kilodayiz. kaşik gorunce kitleniyor o ağız.
kizimjn yemedikleri israf olmasin diye yiye yiye kilolarim gitmiyor zaten:))) bnm kiz 5 saat bisey yememis mesela. hazırlıyorum bi güzel. iki kasiktan sonra almiyor. bi sure sonra bikiyor insanHanımlar siz nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama yedirmeyin deneyin bir iki tütün yetiyorsa ısrar etmeyin bırakın sonra yirmi dakika kadar sonra tekrar deneyin o ara başka bisey vermeyin ama olmadı tekrar bi ara verip tekrar deneyin gene yemezse oturun kendiniz yiyinsabir diliyorum