• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
slm bayanlar nasılsınz benmde temmuz doğumlu bir oğlum var çok iştahsız Mazef Mazef bir damladan bahsettiğinizi söyledi rica etsem banada söylermisiniz ?

şöyle yavaştan yavaştan yerini yapsan. 'anneler günü ya,reklamlarda felan hep bebekli anneleri koymuşlar.bizim gibi değil mi 'felan desen.belki aklına düşer ne dersin?

G Gizemm59 canım benim bebeğim 2 ay kilo almayınca dr tetrazinc adlı bir damla tavsiye etti.damlayı kullandıktan sonra çok iştahı açıldı.22 günde 350 gr almış.yalnız dr danışmadan kullanmayın.kullanırken d vitamini extra vermemek gerekiyor.damla d vitamini içeriyor.
Damlayi istahi açılsın diye mi verdi

Teşekkürler çok sordum kusura bakma.arkadaş için soruyorum o şuan bakamiyorda.internette baktim hiç öyle bi özellik yazmamislar.devit gibi bi ilaç sanırım.ben deviti kullanmıyorum ama bu ay ebe bingildagina geniş dedi kararsizim.kullansammi diye bir hafta önce doktor bakti iyi dedi kafam.karışık.

Teşekkürler çok sordum kusura bakma.arkadaş için soruyorum o şuan bakamiyorda.internette baktim hiç öyle bi özellik yazmamislar.devit gibi bi ilaç sanırım.ben deviti kullanmıyorum ama bu ay ebe bingildagina geniş dedi kararsizim.kullansammi diye bir hafta önce doktor bakti iyi dedi kafam.karışık.
Canım devit 3 de sadece d vitamini var bu damlada çinko dahil bir çok vitamin var.bende işe yaradı diye tavsiye ediyorum.hiç önemli değil istediğin kadar soru sorabilirsin. dr mı ebeye mi daha çok güveniyorsun? istersen başka bi dr daha götür.sanırım bıngıldağın geç kapanması gelişimle ilgili bir sorun.önemli olabilir.bi de eğer bebeğin gün içinde 1 saat güneş görüyorsa bence d vitaminine gerek görmeyecektir. ben subayevlerinde dr orhan pekuzun özel kliniği var.oraya götürüyorum.çok memnunum.kendi cep telini veriyor.yeri geldi gece bile aradık.bi de bebeğim iki kere enfeksiyon geçirdi.antibiyotik vermemek için her yolu denedi.tabi bazı ters gelen şeyleri de var.mesela istediğini sor,ikinci ay aynı şikayet tekrar etmezse dr hep normal normal diye cevap veriyor.ama sevimli adam,yaşlıca.bebeği muayene ederken başını felan okşuyor.

west2606 west2606 altıncı ay kontrolünde normaldi.kızım grup oldu iki hafta önce burda bi doktora goturduk bindiginada baktirsik baktı normal dedi.bu hafta ebe geniş dedi.ben önceleri veriyorum devamlı vermesemde.havalar ısınınca nerdeyse her gün çıkartıp gezdirdim güneşte.o yüzden hiç vermedim.şimdi versemiydim diyorum.bir buçuk yasa kadar normal kapanmamasi.ne yapsam bilmiyorum

Bu arada ikisinede güvenmiyorum.
bizi paranoya etti bu sağlık çalışanları :KK53: bence bir ay daha damlayı vermeden güneşlendir bebeğini.o ay tekrar kontrole git.değişim var mı baksınlar.biz güneş alan bir ülkede yaşıyoruz.isveçte norveçte bile bu mevsimlerde d vitamini vermiyorlar bebeklere.her ilacın fazlası zarardır bence.

bizi paranoya etti bu sağlık çalışanları :KK53: bence bir ay daha damlayı vermeden güneşlendir bebeğini.o ay tekrar kontrole git.değişim var mı baksınlar.biz güneş alan bir ülkede yaşıyoruz.isveçte norveçte bile bu mevsimlerde d vitamini vermiyorlar bebeklere.her ilacın fazlası zarardır bence.
:KK36:yanimda olsan sarılıp operdim seni.en mantıklı fikri verdin.sağol tesekkur ederim.en iyisi öyle yapmak.aksilik havalarda kötü.

Back