2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba kızlar bizim diş sayımız sekiz oldu ne acelemiz varsa şimdiden çıktı hepsi. Artık bir süre diş Sıkıntımız olmaz herhalde bende artık uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum. Şimdilik günlük rutin oluşturmaya çalışıyorum. Siz bu konuda bişeyler yapıyormusunuz?

Eklentiler

• image.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 92
Canim benim oglum ilk dogdugundan beri kullaniyo emzik ama numarasini bilemiycem wee'nin ilk basta en kucugunu 0-6 aylik olani aldik sonra aralarda emzik degissede numara ayni kaldi, simdi de bi ay kadar once 6+ olana gectik

Cnm etrafimdaki bebeklere gore diside erken emeklemeside.. Arkadaslarimla ister istemez surekli karsilastirma halindeyiz. 9. Ve 10.Ayda emekleyen var. 11.ayda dis cikaran. Bi arkadasimin bebegi 15 aylik yurumuyor. Ayakta duruyo bi adim atacakken oturuyo daha vakti var mrk etme

Öncelikle çok geçmiş olsun o kötü günleri hatırlatmak istemezdim Bizim 14 gün oldu yatalı durum hep stabil deniyor kötüye gitmiyor ama bir türlü balgamı atamadı 4 gündür makinaya bağlı bu süreç daha uzarmı sizin bebeğinizde makinaya bağlandımı ? bir çıksın hastaneden evine kavuşşun annesi onu pamuklara sarcak hayırlısyla kavuşsa annesinin koynuna miniğimiz Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin 7 aylıkken demişşin yeni atlattı sanırım kuzular hasta olunca çok zormuş şimdi benim kızımda hasta oldu 7 ay 2 haftalık ama nezle oldu o bile bu kadar zorken ablamın minnacık kızına zatüre denilince insan ne yapacağını şaşırıyor çok zor çokk..

CaQUOTE="Mrssuperfine, post: 44741784, member: 588394"]Merhana anneler,

Bebekleriniz hayırlı olsun inş. Sağlıkla büyüsünler.

Benim merak ettiğim hastaneden çıkarken bebeğinize ne giydirdiniz? Yaz bebekleri olduğu için bir askılı çıtçıtlı body ve penye battaniye yeter diyorlar, doğru mu? Ona göte hastane çıkışı alacağım da..

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.[/QUOT]
Canım bir badi .üzerine bi takım .ince penye bi battaniye ve bide kalın bi battaniye mutlaka olsun yeni doğanlar çok usuyo

Ge
Geçmiş olsun canım. Allahim bi daha göstermesin

Maşallah canım daha biz iki diş gözluyorz

Kızımında üst dişi çıkıyor bugün gördük alt dişler 5.5 aylıkken üst dişlerde 7.5 aylıkken çıkmaya başlamış oluyor

günaydın kızlar 29 haziran annesiydim şu an hamileyim

dün öğrendim çok şaşkınım heyecanlıyım çünkü korumasız tek ilişkim oldu dün bat günümdü test yaptım cift çizgi cıktı kopkoyu değil tabi hafif silikçe sonra gidip kan verdim 28 cıktı 3 haftalık fln galiba biraz düşük gibi geldi bana sizce nasıl,

aslında benim oğluşum 7 aylık su an ama eşimde ileri derece çift taraflı varikosel vardı ameliyat falan da oldu tam ameliyattan bir iki gün önce hamile kalmıştım ben ilk bebeğime ameliyatın sonuçları nasıl bilmiyorduk yani dr bize oladabilir olmayadabilir demişti cünkü değerler hep sınırdaydı yaş ilerlerse hastalık tekrarlarsa falan hiç olmayadabilir demişti hatta bir çok kişi bu rahatsızlığı olanlar tüp bebek yaptırıyorlar Allaha şükür öyle seylere gerek kalmadı . bizim planımız korunmayı bırakarak akışına bırakmaktı 1 yıl içinde olmazsa tekrar tedaviye baslicaktık cünkü .. ama başarılı olmuş demekki çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin geçmişi çok okuyamadım varmı başka hamiş

Çok şaşırdım canım hayırlı olsun negüzel ikiz gibi büyürler. Senin doğum şeklin normalmi sezeryanmıydı? Bende diyorum ikinci çocuğuda yapsak çıksa aradan birlikte büyürler diye ama benim doğumum sezeryan olduğu için iki seneden önce riskli diyorlar. Ben daha regl olmadım önce adet döngümünde normale dönmesi gerekiyor tabi

benimki normal doğumdu canım oğlum sütte içmiyor 5 aylıktan beri o yüzden 2 kere regl oldum nasip kısmet artık sende seneye düşün gel peşimden:)

Ben uyku egitimi yapacak sabirda olmadigima karar verdim ve vazgectim.

Cok gecmis olsun. Teyzemin kizi olmustu 3 aylikken. Simdi 3 yasinda gayet saglikli.Cok dikkat etmek gerek ozellikle terin vucutta tutmamak lazim ama bazen naparsak yapalim ne kadar sakinirsak sakinalim olacagi varsa oluyor. Biran once sifa bulsun. Amin.

merhaba, bende haziranda doğum yaptım ama sezeryan ve şimdi tekrar hamileyim çok korkuyorum :S
bizimde ilki çok zor oldu bizde ona göre rahat davrandık şaşkın ve tedirginim işin aslı.
Hakkımızda hayırlısı.

@melegim66 hamileliginiz hayirli olsun kizlar insallah saglikla kucaginiza alin bebeklerinizi :)

aslına bakarsan benim ilkim normaldi cok zordu dikişim fln cok zordu bende korkuyorum cnm ama bu defa epidural düşünüyorum . napalım Allah yardımcımız olsun her konuda
@melegim66 hamileliginiz hayirli olsun kizlar insallah saglikla kucaginiza alin bebeklerinizi :)
sağol tatlım sizleride peşimizden bekliyoruz

Amin canım, Allah'a emanet olalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…