• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba kızlar inşallah herkes iyidir
kizlar ilk disimiz cikti :) ve oglusum iki haftadır emekliyor artik dahada zor oldu benim icin yerinde durmuyor diger oğlum da 3 yaşında bütün gün kosusturmacayla geçiyor cok yoruluyorum. insan anne olunca ancak anlıyor annelerimiz ne zorluklar geçirmiş bizi buyutmak icin
Ay canım yaaa. sende cocuklar aradi ideal yas araligi neee?? cok yoruluyorsun degilmiii

Günaydın hanımlar bebeği emzik kullanan annelere bişe soracam 2 numara mı emzik kullanıyosunuz biz hala 1 numara kullanıyoz o da ağzına küçük geliyo ama 2 numarada çok büyük sanki ağız yapısını falan bozar gibime geliyo

Günaydın hanımlar bebeği emzik kullanan annelere bişe soracam 2 numara mı emzik kullanıyosunuz biz hala 1 numara kullanıyoz o da ağzına küçük geliyo ama 2 numarada çok büyük sanki ağız yapısını falan bozar gibime geliyo
Biz 2numara kullanıyoruz canım 11haziranda doğdu kızım

Sanırım kızım soğuk almış öksürüyor hapşırıyor burnu akıyor hırıltısı var öksürürken huysuzlukta başladı pazartesine randevu aldım çocuk doktorundan ama bu 2 gün napıcam bilmiyorum çok şükür ateşi yok öksürüğü falanda sürekli değil 15 20 dakikada bir öksürüyor ıhlamurla tarçın veren oldumu bebeğine ben ilk defa vericem yada önereceğiniz başka bişey?

Sanırım kızım soğuk almış öksürüyor hapşırıyor burnu akıyor hırıltısı var öksürürken huysuzlukta başladı pazartesine randevu aldım çocuk doktorundan ama bu 2 gün napıcam bilmiyorum çok şükür ateşi yok öksürüğü falanda sürekli değil 15 20 dakikada bir öksürüyor ıhlamurla tarçın veren oldumu bebeğine ben ilk defa vericem yada önereceğiniz başka bişey?
İhlamur dokunmaz heralde canım.tarçın belki dokunabikir

Kizlar bebegine mama verenler gunde kac cc devam sutu veriyorsunuz hipp organik combiotik kullanan var mi
Ben hic olcuyle vermedim cnm yani olcme gereksinimi duymadim .. Ama soyle soyliyim sabah yaklasik 100 cc anne sutu sagiyorum. Annem az geliyor diyor. Uzerine 50 cc mama iciyormus .. Oglende bi 100 cc kadar mama iciyormus bazende yogurt yumurta sarisi meyve veriyor ben isten gelince emziriyorum . artik elimize ne gelirse veriyoruz yani

Kizlar bebegine mama verenler gunde kac cc devam sutu veriyorsunuz hipp organik combiotik kullanan var mi
Hipp kullanıyorum bende canım sabah uyanınca 6 gibi uyanıyo 150 cc 9 gibi bizimle kahvaltı öğlen çorba yada yoğurt 3 gibi 150 cc mama 6 gibi muhallebi 9 yatış 210 cc mama içinede cici bebe günlük rutinimiz böyle bu arada soğuk aldı ıhlamur falan içiriyorum arada

Merhaba arkadaşlar aranızda bebeği zatüre olan varmı yada çevrenizde nasıl tedavi olur ne kadar sürer bu hastalık
ablamın 25 günlük bebeği z atüre teşhisi kondu 10 gündür bronşitten yatıyodu hastanede aranızda tecrübeli annler varsa bilgi verebilirmi? :110:

Hipp kullanıyorum bende canım sabah uyanınca 6 gibi uyanıyo 150 cc 9 gibi bizimle kahvaltı öğlen çorba yada yoğurt 3 gibi 150 cc mama 6 gibi muhallebi 9 yatış 210 cc mama içinede cici bebe günlük rutinimiz böyle bu arada soğuk aldı ıhlamur falan içiriyorum arada
Canım gece de beslenmek icin uyaniyor mu bebegin. Bnde gunde 3 defa 180cc veriyorum. Cici bebe eriyor mu biberonla icebiliyor mu o sekilde

Canım gece de beslenmek icin uyaniyor mu bebegin. Bnde gunde 3 defa 180cc veriyorum. Cici bebe eriyor mu biberonla icebiliyor mu o sekilde
Evet uyanıyor bir kez yapıyorum artık yada emzik verip öyle uyutmaya çalışıyorum yapmıyorum dr artık gece beslenmesine ihtiyaç duymaz alışkanlıktan ağlar dedi sen gece veriyomusun?başka neler yediriyosun?cici bebeyi un ufak ezip tozunu koyuyorum eriyo içebiliyor

mrb arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum, herkes iyidir inş.
sorum şu kaç numara bez kullanıyorsunuz?
markaya göre değişiyor mu? ben iki marka kullanıyorum artık hangisine denk gelirse.. biri daha geniş biri daha dar gibi geldi
bız 4 numara kullanıyoruz..bazen buyuk dışkı sırtına kadar çıkıyor acaba 4+ mı kullansam..

sürekli giren arkadaşlar vardı ilk başlarda neden girmiyorlar artık
sayfanın sahıbı de görunmuyor
herkes face te mı acaba sayfalar azaldı
eskiden oku oku bitmezdi ne güzel..

Evet sayfamız resmen öldü kimse yok.ugramiyo.ben başka sayfalarında takip ediyrm onların sohbet çok güzel devam ediyo.

mrb arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum, herkes iyidir inş.
sorum şu kaç numara bez kullanıyorsunuz?
markaya göre değişiyor mu? ben iki marka kullanıyorum artık hangisine denk gelirse.. biri daha geniş biri daha dar gibi geldi
bız 4 numara kullanıyoruz..bazen buyuk dışkı sırtına kadar çıkıyor acaba 4+ mı kullansam..
Canım bebeğim büyük tivalti yapınca hiç durdurmiyrm ben yoksa artık çok hareket liler hemn taşıyordu.benim bebeği m ufak biraz ben daha 5-9 mu neydi onu kullaniyrm kızım 7 kilo.bu bez bitince büyüğe gececm

Back