2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar bebegine mama verenler gunde kac cc devam sutu veriyorsunuz hipp organik combiotik kullanan var mi
bizkullanıyoruz ama süt olarak deil süt olarak hiçbirini içmiyor oğlum anne sütü de dahil ne yerse ona katıp veriyorum kaşık maması gibi çorba gibi şeylere

Kızımda hafif öksürük var bir hafta oldu hala geçmedi ne yaptıysam dr aradım ventolin şurup ver dedi aldık ama kullanmadım daha aranızda bu şurubu kullanan varmı?

Bugun aksam olmak bilmedi.. Uyumadi yemedi emmedi surekli agladi ne yurutec care oldu ne kucak. Kolik gunlerinden bir gundu.. Ust disler mi geliyo acaba . ates 37

Her tarafinda bi kablo vardi iki hafta kaldigi icin yakmis tosbaamda iz kaldi hatta. Endiselenme desem de elde degil ama o pislik temizlenmeden birakmasinlsr daha iyi ki tekrarlamasin. Ben de ustune titredim ama cok sicak da iyi gelmiyormus. Eve gecince orta noktayi tutturmak lazim.Buhar makinalarinin da sandigimizin aksinr uzun vade kullanimda zararli oldugunu anladim.
Butun doktorlarimiz yenidogan zaturrelerinin bu sene cok görüldugunu soyluyor. Gecmisler olsun. Allah saglik sihhat versin kuzularimiza.

İyi pazarlar herkese,
kızlar benim oğlum çok enerjik ve kucağa alışmış, doktor yürüteç kullanma dedi sebebini sormadım ama çok işime yarardı diye düşünüyorum. :/
acaba erkek çocuk diye mi kullanma dedi :/

şöyle düşün çocuğunu yürüteçte 15 dkdan fazla bırakır mısın?

Yürüteçde 10 dk dan fazla durmuyor zaten benim kızım çok çabuk sıkılıyor herşeyden oyalamak çok zorlaştı siz neler yapıyorsunuz bi gününüz nasıl geçiyor?

TE="Arifa, post: 44802493, member: 638154"]@melegim66 hamileliginiz hayirli olsun kizlar insallah saglikla kucaginiza alin bebeklerinizi :)[/QUOTE]
Nasılsın canim mesajina cvp veremedim gecen formun ismini unutmuşum

bizkullanıyoruz ama süt olarak deil süt olarak hiçbirini içmiyor oğlum anne sütü de dahil ne yerse ona katıp veriyorum kaşık maması gibi çorba gibi şeylere
Ayni sekilde benimki de icmek istemiyor bir suru mama denedim. Anne sutu 6, ayda bitti zaten. Bnde uyurken icirmrye calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…