- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #58.581
bizkullanıyoruz ama süt olarak deil süt olarak hiçbirini içmiyor oğlum anne sütü de dahil ne yerse ona katıp veriyorum kaşık maması gibi çorba gibi şeylereKizlar bebegine mama verenler gunde kac cc devam sutu veriyorsunuz hipp organik combiotik kullanan var mi
noldu ki cnm biz kullanıyoruz pedifende kullanıyorum parolda . calpolu attım astım yapma ihtimaline karsıKızlar pedifen kullanan varmi
Nerdesin kiz sen. Napiyosunuz kizinla bakalim
Hiç gozukmuyonz pofuduk cm artk
Ynen benim kızda oyke hiç durmuyo devamlı ilgi bekliyoryaren çok yaramaz kızlar sayfaya girmehe vaktim bile olmuyor. Bende özledim eski sohbetleri
Canım başka bi topikte girdum de doktor onermiyomus.noldu ki cnm biz kullanıyoruz pedifende kullanıyorum parolda . calpolu attım astım yapma ihtimaline karsı
Canım başka bi sayfada okudum kullananların ama ben kullanmadim.Allahim şifa versinKızımda hafif öksürük var bir hafta oldu hala geçmedi ne yaptıysam dr aradım ventolin şurup ver dedi aldık ama kullanmadım daha aranızda bu şurubu kullanan varmı?
aa zaten bunu bize ozeldeki dr yazdi neden onermiyormus peki bizde parol veririz o zamanCanım başka bi topikte girdum de doktor onermiyomus.
İozel doktora giden varsa sorabilirmu diye yazmıştım onu
Her tarafinda bi kablo vardi iki hafta kaldigi icin yakmis tosbaamda iz kaldi hatta. Endiselenme desem de elde degil ama o pislik temizlenmeden birakmasinlsr daha iyi ki tekrarlamasin. Ben de ustune titredim ama cok sicak da iyi gelmiyormus. Eve gecince orta noktayi tutturmak lazim.Buhar makinalarinin da sandigimizin aksinr uzun vade kullanimda zararli oldugunu anladim.Öncelikle çok geçmiş olsun o kötü günleri hatırlatmak istemezdimBizim 14 gün oldu yatalı durum hep stabil deniyor kötüye gitmiyor ama bir türlü balgamı atamadı 4 gündür makinaya bağlı bu süreç daha uzarmı sizin bebeğinizde makinaya bağlandımı ? bir çıksın hastaneden evine kavuşşun annesi onu pamuklara sarcak hayırlısyla kavuşsa annesinin koynuna miniğimiz Arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin 7 aylıkken demişşin yeni atlattı sanırım kuzular hasta olunca çok zormuş şimdi benim kızımda hasta oldu 7 ay 2 haftalık ama nezle oldu o bile bu kadar zorken ablamın minnacık kızına zatüre denilince insan ne yapacağını şaşırıyor çok zor çokk..
Amiin. Allahim o yogun bakimlara kimseyi muhtac etmesin eksikligini de aratmasin bir yandan.Ge
Geçmiş olsun canım. Allahim bi daha göstermesin
İyi pazarlar herkese,
kızlar benim oğlum çok enerjik ve kucağa alışmış, doktor yürüteç kullanma dedi sebebini sormadım ama çok işime yarardı diye düşünüyorum. :/
acaba erkek çocuk diye mi kullanma dedi :/
şöyle düşün çocuğunu yürüteçte 15 dkdan fazla bırakır mısın?
Ayni sekilde benimki de icmek istemiyor bir suru mama denedim. Anne sutu 6, ayda bitti zaten. Bnde uyurken icirmrye calisiyorumbizkullanıyoruz ama süt olarak deil süt olarak hiçbirini içmiyor oğlum anne sütü de dahil ne yerse ona katıp veriyorum kaşık maması gibi çorba gibi şeylere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?