• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bugun aksam olmak bilmedi.. Uyumadi yemedi emmedi surekli agladi ne yurutec care oldu ne kucak. Kolik gunlerinden bir gundu.. Ust disler mi geliyo acaba . ates 37
cnm biz bigün kati gidayi abarttik farkinda olmadan. emmek de istemedi. kuru kuru kalmis cocuk farketmeden. sabaha kadar sanci cekip ağladı. gazdan. dengeli vermek lazim. belki gaz yapan bisey yemistir farketmeden. yada dediğin gibi diştir. gecmis olsun

Kızlar aylık doktor kontrollerine gidiyor musunuz? Ben gereksiz yere hastaneye götürmek istemediğimden bir de güvenebileceğim bir doktor bulamadığımdan götürmüyorum da. Fikir almak istedim.

ÖyleUOTE="mehtapmhtp88, post: 44822332, member: 646562"]Nasılsın canim mesajina cvp veremedim gecen formun ismini unutmuşum[/QUOTE]
merhaba Cnm nerelerdesin sennnnnnn kayboldu herkess[/QUOTE]
Öyle oldu malesef. Dogum telaşı bebek derken baya zaman geçti. Sen nasılsın bebis nasıl. Kizdi yanlış hatırlamıyorum sam

Kızlar aylık doktor kontrollerine gidiyor musunuz? Ben gereksiz yere hastaneye götürmek istemediğimden bir de güvenebileceğim bir doktor bulamadığımdan götürmüyorum da. Fikir almak istedim.
Bizde bir problem olmadıkça goturmuyoruz sadece aşıdan dolayı hemen hemen aylık olarak sağlık ocağına gidiyorduk orada boyu kilosu falan ölçülüyordu o kadar hasta olduğunda goturduk doktora hep

Selam sevgili anneler nasilsiniz hamilelerimiz varmis hayirli ugurlu olsun kardesleriyle beraber buyuyecekler ne guzel bizde dra gitmiyoruz hasta olmadikca gerek yok bence

cnm biz bigün kati gidayi abarttik farkinda olmadan. emmek de istemedi. kuru kuru kalmis cocuk farketmeden. sabaha kadar sanci cekip ağladı. gazdan. dengeli vermek lazim. belki gaz yapan bisey yemistir farketmeden. yada dediğin gibi diştir. gecmis olsun

Evet dedigin gibi gazdanmis.bide Kabiz olmus. Kayisi ile hallettik sukur..

Kolik oldugu aylar her hafta hastanedeydim sanirim . insan bir turlu sadece gaz ile bu kadar aglayabilecegine inanmak istemiyor. Simdi gitmiyorum Allah kimseyi muhtac etmesin. Bir hastaneye bir de mapushaneye dusurmesin:)

Merhaba güzel anneler. Hamile olanlar var rabbim sağlıklı sıhhatli kucaklarına almalarını nasip etsin ikinci dönem işe başlıyacağım bebeğime bakıcı bakıcak şimdiden telaş bastı beni inşallah herşey daha ii olur. Bulunduğumuz yerde akrabamız yok mecburen bi tanıdık bakıcak. Varmı benim gibi olan?? Öpüyorum bebişleri

ÖyleUOTE="mehtapmhtp88, post: 44822332, member: 646562"]Nasılsın canim mesajina cvp veremedim gecen formun ismini unutmuşum
merhaba Cnm nerelerdesin sennnnnnn kayboldu herkess[/QUOTE]
Öyle oldu malesef. Dogum telaşı bebek derken baya zaman geçti. Sen nasılsın bebis nasıl. Kizdi yanlış hatırlamıyorum sam[/QUOTE]
evet canım iyiyiz kizimda bende çok şükür. senin bebek nasıl cnm

Merhaba güzel anneler. Hamile olanlar var rabbim sağlıklı sıhhatli kucaklarına almalarını nasip etsin ikinci dönem işe başlıyacağım bebeğime bakıcı bakıcak şimdiden telaş bastı beni inşallah herşey daha ii olur. Bulunduğumuz yerde akrabamız yok mecburen bi tanıdık bakıcak. Varmı benim gibi olan?? Öpüyorum bebişleri
cnm valla bende ikinci dönem ise baslayacagim. bugun dilekçemi verdim. benim annem bakacak ona ragmen simdiden ter basti. hic ayrilmadik diye.. sen bakici bukdunmu guvenilirmi? bakici ucretleri nasil acaba. sehirden sehire degisiyormus

cnm valla bende ikinci dönem ise baslayacagim. bugun dilekçemi verdim. benim annem bakacak ona ragmen simdiden ter basti. hic ayrilmadik diye.. sen bakici bukdunmu guvenilirmi? bakici ucretleri nasil acaba. sehirden sehire degisiyormus
Valla canım samimiyiz ii bi kadın ama çocuk bakmak çok daha farklı bişi ankaradayım bakıcı fiyatlatınıda tam bilmiyorumki. Branş öğretmeniyim 8 saat dersim var 3 gun öğleden önce gidicem biraz ona guveniyorum. Benimki benden hiç ayrılmadı hala emiyo biberon tutmuyo o biraz telaşlandırıyo beni

Valla canım samimiyiz ii bi kadın ama çocuk bakmak çok daha farklı bişi ankaradayım bakıcı fiyatlatınıda tam bilmiyorumki. Branş öğretmeniyim 8 saat dersim var 3 gun öğleden önce gidicem biraz ona guveniyorum. Benimki benden hiç ayrılmadı hala emiyo biberon tutmuyo o biraz telaşlandırıyo beni
anladım cnm valla bnmkide suan biberon aliyor bende brans ogretmeniyim. aynen bnde 3 gun gideceğim sabah. yani idareyle oyle konuştuk ins oyle olur. ek ders istemedim. inşallah kolay olur yaa. baktim kiz durmuyo yine izin isterim mecbur...

Canim ben ekim ayindan beri calisiyorum oglenciyim annem bakiyo kizima ilk.baslarda cok stresliydim.annem olmasina ragmen biberonda almiyodu.bendende ayrilmamisti ama iki.gun sonra biberonada alisti bensiz durmayada endiselerini bende yasadim.seni anliyorum rahat ol alisir bebeginde sende bakicida tanidikmis her sey guzel olur merak etme

Bende başlıcam, bizim de kimsemiz yok burda bakıcı ayarladık, 3 kere geldi deneme yaptık hoşuma gitti , öğlenci olcam ben. Benimki de biberon almıyo, ek gıdayı da sevmiyor. Doktorumuz sana güveniyor, aç kalınca nası yer bak gör dedi, inş bakalım

Canim ben ekim ayindan beri calisiyorum oglenciyim annem bakiyo kizima ilk.baslarda cok stresliydim.annem olmasina ragmen biberonda almiyodu.bendende ayrilmamisti ama iki.gun sonra biberonada alisti bensiz durmayada endiselerini bende yasadim.seni anliyorum rahat ol alisir bebeginde sende bakicida tanidikmis her sey guzel olur merak etme
İnşallah guzel olur canım. Benimkide ben yokken alışır biberona umarım

Bende başlıcam, bizim de kimsemiz yok burda bakıcı ayarladık, 3 kere geldi deneme yaptık hoşuma gitti , öğlenci olcam ben. Benimki de biberon almıyo, ek gıdayı da sevmiyor. Doktorumuz sana güveniyor, aç kalınca nası yer bak gör dedi, inş bakalım
Ek gıdayı benim bıdıkta kabul etmiyo zarzor yediriyorum bu ek gıda işi çok zormuş ya:(( biz olmayınca yerler inşallah ingilizce öğretmeniydi hatırladığım kadarıyla ders saatin biraz daha fazladır Allah kolaylığımızı versin canım.

Hanımlar örnek bir menü yazar misiniz oğlum seçici çıktı başıma değişik şeyler vermek istiyorum ama sizler neler veriyorsunuz benim oğlum 6 buçuk aylık

Back