- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #58.541
Hiç gozukmuyonz pofuduk cm artkselam hanımlaar. epeydir bakamadım keyifler yerindedir inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç gozukmuyonz pofuduk cm artkselam hanımlaar. epeydir bakamadım keyifler yerindedir inşallah.
Masallah cnm ne guzel bi beslenme duzeniniz var. okuyunca benm kizimin hicbirsey yemedigini anladim.Hipp kullanıyorum bende canım sabah uyanınca 6 gibi uyanıyo 150 cc 9 gibi bizimle kahvaltı öğlen çorba yada yoğurt 3 gibi 150 cc mama 6 gibi muhallebi 9 yatış 210 cc mama içinede cici bebe günlük rutinimiz böyle bu arada soğuk aldı ıhlamur falan içiriyorum arada
evet gerçekten cok birbirimize ihtiyacimiz oluyor ek gida döneminde. malesef eskisi gibi kimse olmuyor. napalim.sürekli giren arkadaşlar vardı ilk başlarda neden girmiyorlar artık
sayfanın sahıbı de görunmuyor
herkes face te mı acaba sayfalar azaldı
eskiden oku oku bitmezdi ne güzel..
Malesef yaptıklarımın çoğunu dökmek zorunda kalıyorum canım ama yinede yapıyorum benim kızımda seninki gibi zar zor bi kaç kaşık yedirebiliyorum kahvaltıda haşlanmış yumurta sarısı peynir çok minnacık zeytin ve çeri domates bunları karıştırıp yediriyorum bazen de pekmez katıyorum bide muhallebilerinin içine ruşeym katıyorum daha besleyici oluyor tavsiye ederimMasallah cnm ne guzel bi beslenme duzeniniz var. okuyunca benm kizimin hicbirsey yemedigini anladim.
soracagim şu ki kahvalti nasil veriyorsun nekadar yiyor? 3 saate bir besliyorsun, kahvalti nekadar yiyip doyuyor 3 saat? kizim istahsiz mi aç mi anlayqmadim. bi kasik bisey verene kadar anam ağlıyor.
insallah düzene girer belki de doktordan destek almak gerek. ac kaloyor galiba bazen sutum de baya azaldi. kis ayi hastalik falan derken bi duzene oturtamadik. baska yerlerde okuyorum da maşallah ne guzel duaen var ve yiyorlar. bizimde hala boyle. tesekkurler cnm.Malesef yaptıklarımın çoğunu dökmek zorunda kalıyorum canım ama yinede yapıyorum benim kızımda seninki gibi zar zor bi kaç kaşık yedirebiliyorum kahvaltıda haşlanmış yumurta sarısı peynir çok minnacık zeytin ve çeri domates bunları karıştırıp yediriyorum bazen de pekmez katıyorum bide muhallebilerinin içine ruşeym katıyorum daha besleyici oluyor tavsiye ederim
Canım benimkide aventin 1 numarasını kullanıyoruz.2 aldım emmiyo dişini kaşıyo.sanırım daha zamanı var.benimkide yeni alıştı emziğeGünaydın hanımlar bebeği emzik kullanan annelere bişe soracam 2 numara mı emzik kullanıyosunuz biz hala 1 numara kullanıyoz o da ağzına küçük geliyo ama 2 numarada çok büyük sanki ağız yapısını falan bozar gibime geliyo
Merhana anneler,
Bebekleriniz hayırlı olsun inş. Sağlıkla büyüsünler.
Benim merak ettiğim hastaneden çıkarken bebeğinize ne giydirdiniz? Yaz bebekleri olduğu için bir askılı çıtçıtlı body ve penye battaniye yeter diyorlar, doğru mu? Ona göte hastane çıkışı alacağım da..
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Teşekkür ederim cevabın için. Bana da üşürmüş gibi geliyor, en azından kısa kollu body üstüne uzun ince bir tulum giymeli.Yeni doğan üşür canm.SEn tedbirli ol askılı falan ama ha.İçine askılı üzerine uzun kollu ideal olur bence.Biz öyle yapmıştık yani.1-2 hafta sonra azaltırsın giysilerini
Kesinlikle cnm icine bir askili veya kisa kollu uzerine uzun kol ve battaniyeye sar.Teşekkür ederim cevabın için. Bana da üşürmüş gibi geliyor, en azından kısa kollu body üstüne uzun ince bir tulum giymeli.
Kesinlikle cnm icine bir askili veya kisa kollu uzerine uzun kol ve battaniyeye sar.
Masaallah cnm isinde hayirli olsun. Ben 4 aylikken basladim ilk iki gun icmedi ac ac beni bekledi sonradan alisti acliga dayanamadi yani:) ama seninki buyudu artik alisir mi bilmiyorum. Uyurken vererek alistirdik bizde biberona... Disler alttan iki adet 5.5 aylikken cikti.. Iki gundur emekliyor cok yavas bir sekilde... 7. Ayin icinde su anSelam annislerr nasıl gidiyor biz dün tam 7 aylik oldukbende ise başladım malesef bi kaç gündür annem bakıyor bizim kıza ama bizimki biberondan sandığım sütü içmiyor nasıl alistirabilirim yada kahvaltıda ne vereyim bilemedimbu arada 20 gün önce disimiz çıktı 2tane disimiz var daha desteksiz oturamiyoruz ve emekleyemiyoruz ama yatmayi da artik sevmiyoruz bizde durumlar böyle kardeşlerimiz neler yapiyor
Masaallah cnm isinde hayirli olsun. Ben 4 aylikken basladim ilk iki gun icmedi ac ac beni bekledi sonradan alisti acliga dayanamadi yani:) ama seninki buyudu artik alisir mi bilmiyorum. Uyurken vererek alistirdik bizde biberona... Disler alttan iki adet 5.5 aylikken cikti.. Iki gundur emekliyor cok yavas bir sekilde... 7. Ayin icinde su an
Boyle bir konuda tecrubeli olmak istemezdim ama malesef oyle. Bebegim anne karninda zaturre olmustu 15 gunluk bekleyisten sonra kucagima alabilmistim. Yedi aylikken tekrar yakalandi.bir ayda igneler ve suruplarla atlattik cok sukur.Merhaba arkadaşlar aranızda bebeği zatüre olan varmı yada çevrenizde nasıl tedavi olur ne kadar sürer bu hastalık
ablamın 25 günlük bebeği z atüre teşhisi kondu 10 gündür bronşitten yatıyodu hastanede aranızda tecrübeli annler varsa bilgi verebilirmi?
Çamaşır sepetinin içine koyup oyuncakları at içine bayılacaktır :)Selam annislerr nasıl gidiyor biz dün tam 7 aylik oldukbende ise başladım malesef bi kaç gündür annem bakıyor bizim kıza ama bizimki biberondan sandığım sütü içmiyor nasıl alistirabilirim yada kahvaltıda ne vereyim bilemedimbu arada 20 gün önce disimiz çıktı 2tane disimiz var daha desteksiz oturamiyoruz ve emekleyemiyoruz ama yatmayi da artik sevmiyoruz bizde durumlar böyle kardeşlerimiz neler yapiyor