• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hipp kullanıyorum bende canım sabah uyanınca 6 gibi uyanıyo 150 cc 9 gibi bizimle kahvaltı öğlen çorba yada yoğurt 3 gibi 150 cc mama 6 gibi muhallebi 9 yatış 210 cc mama içinede cici bebe günlük rutinimiz böyle bu arada soğuk aldı ıhlamur falan içiriyorum arada
Masallah cnm ne guzel bi beslenme duzeniniz var. okuyunca benm kizimin hicbirsey yemedigini anladim.
soracagim şu ki kahvalti nasil veriyorsun nekadar yiyor? 3 saate bir besliyorsun, kahvalti nekadar yiyip doyuyor 3 saat? kizim istahsiz mi aç mi anlayqmadim. bi kasik bisey verene kadar anam ağlıyor.

sürekli giren arkadaşlar vardı ilk başlarda neden girmiyorlar artık
sayfanın sahıbı de görunmuyor
herkes face te mı acaba sayfalar azaldı
eskiden oku oku bitmezdi ne güzel..
evet gerçekten cok birbirimize ihtiyacimiz oluyor ek gida döneminde. malesef eskisi gibi kimse olmuyor. napalim.

Masallah cnm ne guzel bi beslenme duzeniniz var. okuyunca benm kizimin hicbirsey yemedigini anladim.
soracagim şu ki kahvalti nasil veriyorsun nekadar yiyor? 3 saate bir besliyorsun, kahvalti nekadar yiyip doyuyor 3 saat? kizim istahsiz mi aç mi anlayqmadim. bi kasik bisey verene kadar anam ağlıyor.
Malesef yaptıklarımın çoğunu dökmek zorunda kalıyorum canım ama yinede yapıyorum benim kızımda seninki gibi zar zor bi kaç kaşık yedirebiliyorum kahvaltıda haşlanmış yumurta sarısı peynir çok minnacık zeytin ve çeri domates bunları karıştırıp yediriyorum bazen de pekmez katıyorum bide muhallebilerinin içine ruşeym katıyorum daha besleyici oluyor tavsiye ederim

Malesef yaptıklarımın çoğunu dökmek zorunda kalıyorum canım ama yinede yapıyorum benim kızımda seninki gibi zar zor bi kaç kaşık yedirebiliyorum kahvaltıda haşlanmış yumurta sarısı peynir çok minnacık zeytin ve çeri domates bunları karıştırıp yediriyorum bazen de pekmez katıyorum bide muhallebilerinin içine ruşeym katıyorum daha besleyici oluyor tavsiye ederim
insallah düzene girer belki de doktordan destek almak gerek. ac kaloyor galiba bazen sutum de baya azaldi. kis ayi hastalik falan derken bi duzene oturtamadik. baska yerlerde okuyorum da maşallah ne guzel duaen var ve yiyorlar. bizimde hala boyle. tesekkurler cnm.

Günaydın hanımlar bebeği emzik kullanan annelere bişe soracam 2 numara mı emzik kullanıyosunuz biz hala 1 numara kullanıyoz o da ağzına küçük geliyo ama 2 numarada çok büyük sanki ağız yapısını falan bozar gibime geliyo
Canım benimkide aventin 1 numarasını kullanıyoruz.2 aldım emmiyo dişini kaşıyo.sanırım daha zamanı var.benimkide yeni alıştı emziğe

Kızlar merhaba artık Zaman bulup oturunca çok şükür bugünümüze diyorum:) ev işi yemek çamaşır çocuk hepsi bana bakıyor tek başımayım kızım 7.ayını dolduruyor 3 gün sonra inşallah BAba diyoruz bu arada video ya cektim annemlere gönderdim inanamadılar 9. Ayda özel menenjit aşımız var devlet yapmıyormuş özel doktorumuz söyledi sizlerin bilgisi var mi bundan..
Ek gıda ya geçiş yaptık fakat çoğunlukta emziriyorum günlük muz veriyorum sana v yoğurdu yaptım iki gündür yumurta sarısı ve bir çay kaşığı labne veriyorum
Evde kendim lor peynir yaptım bugun denedim sevdi annesi gibi değil peyniri inş yer( ben bu yaşıma kadar hiç peynir yemedim o yuzd n )

Merhana anneler,

Bebekleriniz hayırlı olsun inş. Sağlıkla büyüsünler.

Benim merak ettiğim hastaneden çıkarken bebeğinize ne giydirdiniz? Yaz bebekleri olduğu için bir askılı çıtçıtlı body ve penye battaniye yeter diyorlar, doğru mu? Ona göte hastane çıkışı alacağım da..

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Merhana anneler,

Bebekleriniz hayırlı olsun inş. Sağlıkla büyüsünler.

Benim merak ettiğim hastaneden çıkarken bebeğinize ne giydirdiniz? Yaz bebekleri olduğu için bir askılı çıtçıtlı body ve penye battaniye yeter diyorlar, doğru mu? Ona göte hastane çıkışı alacağım da..

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Yeni doğan üşür canm.SEn tedbirli ol askılı falan ama ha.İçine askılı üzerine uzun kollu ideal olur bence.Biz öyle yapmıştık yani.1-2 hafta sonra azaltırsın giysilerini

Yeni doğan üşür canm.SEn tedbirli ol askılı falan ama ha.İçine askılı üzerine uzun kollu ideal olur bence.Biz öyle yapmıştık yani.1-2 hafta sonra azaltırsın giysilerini
Teşekkür ederim cevabın için. Bana da üşürmüş gibi geliyor, en azından kısa kollu body üstüne uzun ince bir tulum giymeli.

Selam annislerr nasıl gidiyor biz dün tam 7 aylik olduk:KK36:bende ise başladım malesef bi kaç gündür annem bakıyor bizim kıza ama bizimki biberondan sandığım sütü içmiyor nasıl alistirabilirim yada kahvaltıda ne vereyim bilemedim:KK12:bu arada 20 gün önce disimiz çıktı 2tane disimiz var daha desteksiz oturamiyoruz ve emekleyemiyoruz ama yatmayi da artik sevmiyoruz :KK45:bizde durumlar böyle kardeşlerimiz neler yapiyor:KK5:

Selam annislerr nasıl gidiyor biz dün tam 7 aylik olduk:KK36:bende ise başladım malesef bi kaç gündür annem bakıyor bizim kıza ama bizimki biberondan sandığım sütü içmiyor nasıl alistirabilirim yada kahvaltıda ne vereyim bilemedim:KK12:bu arada 20 gün önce disimiz çıktı 2tane disimiz var daha desteksiz oturamiyoruz ve emekleyemiyoruz ama yatmayi da artik sevmiyoruz :KK45:bizde durumlar böyle kardeşlerimiz neler yapiyor:KK5:
Masaallah cnm isinde hayirli olsun. Ben 4 aylikken basladim ilk iki gun icmedi ac ac beni bekledi sonradan alisti acliga dayanamadi yani:) ama seninki buyudu artik alisir mi bilmiyorum. Uyurken vererek alistirdik bizde biberona... Disler alttan iki adet 5.5 aylikken cikti.. Iki gundur emekliyor cok yavas bir sekilde... 7. Ayin icinde su an

Masaallah cnm isinde hayirli olsun. Ben 4 aylikken basladim ilk iki gun icmedi ac ac beni bekledi sonradan alisti acliga dayanamadi yani:) ama seninki buyudu artik alisir mi bilmiyorum. Uyurken vererek alistirdik bizde biberona... Disler alttan iki adet 5.5 aylikken cikti.. Iki gundur emekliyor cok yavas bir sekilde... 7. Ayin icinde su an

Maşşallah cnm bebeğine benim oglumda tam oturuyo mutfak masasını kullanmıyoruz soguk oluyo mutfak bizde akşamları yerde yemek yiyoruz bizimle oturuyo yere beraber yiyoruz ama dişimiz çıkmadı hadi onu geçtim dert etmiyorum ama emekleyemiyo bas bas bağrıyo yüzükoyun yatırınca bilmiyorum ben mi aceleci davranıyorum acaba

Merhaba arkadaşlar aranızda bebeği zatüre olan varmı yada çevrenizde nasıl tedavi olur ne kadar sürer bu hastalık
ablamın 25 günlük bebeği z atüre teşhisi kondu 10 gündür bronşitten yatıyodu hastanede aranızda tecrübeli annler varsa bilgi verebilirmi? :110:
Boyle bir konuda tecrubeli olmak istemezdim ama malesef oyle. Bebegim anne karninda zaturre olmustu 15 gunluk bekleyisten sonra kucagima alabilmistim. Yedi aylikken tekrar yakalandi.bir ayda igneler ve suruplarla atlattik cok sukur.
Agiz suyunun yakasini islatmasina iki dk olsun musade etmemek, sirtina gogsune bez isitip koymak, terinin ustune kurumasina musade etmemek burnunun hep acik olmasi, aglama surelerini kisa olmasina calismak gibi seyler. Yorgunum toparlayamadim su an aklima gelenleri yaziverdim.

kizlar bebeislerinize maşallah :)

bizim disimiz cikmadi daha.
emekleyemiuoruz. ama surunme cabalari var ilerliyor azcikkk.
dun donmeye başladık yeni yeni.
bugun ilk defa kahvalti yapti peynir pekmez cicibebe. tabi ayri ayri veriyorum. karistirmadannn. suzme peyniri suda beklettim tuzu gitti krema gibi yemeyi cok sevdi.

benim kiz da oturamiyor henüz desteksiz.

her bebegin gelisimi farkli galiba.

sepet besige artik zor sigiyor sanirim bi oyun parkı alma zamanimiz geldi :KK68:

ha bi de ogretmenim ben eylülde ise baslayacaktim ama annem gaza getirdi bu yariyilda baslayacagim. idareyle girustum ek ders almadan mümkün olabilir diye. simdi hersey olumlu gorunuyorr. of simdiden ter basti kizim olmadan nasil olcak diyeeee:mad: allah calisan annelerimizin yardimcisi olsun

Çamaşır sepetinin içine koyup oyuncakları at içine bayılacaktır :)

Back