- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #58.501
valla cocugum gripten soguk alginligindan bisey yiyemez nefes bile alamazken hic dusunmeden verdim. ons zarari yokturHayırlı sabahlar
Peditusta yeni verdi canım.ikisi birbirinin devamı gibi zaten.ama iyi mi acaba yoksa zararlı bi madde falanmi var
Canım benim Allahim yardım etsin.İnsallah tekrar düzelir İnsallahkisim.iyilesti ve yine meme almiyor kasikla biberonla bisey yemiyor 10 gundur coldiracagim. biberon ne var ne yoksa firlattim duvaraa gercekten cok caresiz kaliyor insan anlamadim.nerden geldi bu istahsizlik ne versem yerdi. aksam sadexe yayla corbasi icti . tek kabul ettigi sey o. ne verebilirim yaaa ne kadar zormus. vurdumduymaz bi anne olamiyorum yemezse yemesin acikir elbet diyemiyorum. o yemeyince icime dert oluyor bende ac ac oturuyorum.
geçmiş olsun canım ahh bu kuzucuklar bize çektirmeye devam ediyorlar :) dişcıkarma dönemindeyse iştahsız olabilir bide demir eksikliği iştahsızlık yapıyor bizde demir eksikliği çıkmıştı dr demir damlasını arttırdığında artık bnm sütüm yetmiyordu o kadar cok istiyordu emmek artık bıraktık normale dönünce .. bi kan değerlerine baktır derim canımkisim.iyilesti ve yine meme almiyor kasikla biberonla bisey yemiyor 10 gundur coldiracagim. biberon ne var ne yoksa firlattim duvaraa gercekten cok caresiz kaliyor insan anlamadim.nerden geldi bu istahsizlik ne versem yerdi. aksam sadexe yayla corbasi icti . tek kabul ettigi sey o. ne verebilirim yaaa ne kadar zormus. vurdumduymaz bi anne olamiyorum yemezse yemesin acikir elbet diyemiyorum. o yemeyince icime dert oluyor bende ac ac oturuyorum.
olabilir cnm cunku demir damlasini cok aksatiyorum ben malesef... s3n nasilsin brbis nasil yoksun artik?geçmiş olsun canım ahh bu kuzucuklar bize çektirmeye devam ediyorlar :) dişcıkarma dönemindeyse iştahsız olabilir bide demir eksikliği iştahsızlık yapıyor bizde demir eksikliği çıkmıştı dr demir damlasını arttırdığında artık bnm sütüm yetmiyordu o kadar cok istiyordu emmek artık bıraktık normale dönünce .. bi kan değerlerine baktır derim canım
Canim belki bebeğin kendini çok sıktı ysa iğne olurken ondan sertlik olmuş olabilir geçer İnsallah.Kizlar 6. Ay asisindan sonra bacakta sertlik oldu mu aşi yerinde, Beze gibi? Oglumda war merak ediyorum hemsireyle konustum masaj yapin kolonyayla dedi korkuyorum
Kizlar 6. Ay asisindan sonra bacakta sertlik oldu mu aşi yerinde, Beze gibi? Oglumda war merak ediyorum hemsireyle konustum masaj yapin kolonyayla dedi korkuyorum
Sabah akşam muhallebi öğlen sebze çorbası.muhallebi meyveli ve Dr.n verdiği mamdan koyuyorum.merhaba arkadaşlar oğlum süt alerjisi
kahvaltıda oglen ve akşam neler veriyorsunuz banada fikir olur
canım cok şükür iyyim cok giremiyorum int.e. seyit huysuz :) durmuyor hiç hep gazı var diye biliyoduk meger süt alerjisi varmış cocuk ondan hep gazlıydı hep karnı agrıyoduolabilir cnm cunku demir damlasini cok aksatiyorum ben malesef... s3n nasilsin brbis nasil yoksun artik?
cnm üzüldüm cunku benim kiz daa 4 keredir meme birakiyor ben yine baslatiyorum cokmugrasiyorum. simdide yarim yamalak uykuluyken emiyor bende cok üzülüyorum cunku sutum baya baya azaldi.... büyükler bana soylediler ve sanırım da işe yarıyor. temiz kirmizi topragi covik hale geti sulandor. goguslerinw sür. bekle 5 dakika fln kurusun sonra tertemiz yika... bebekler toprak kokusunu cok seviyor emiyorlar geneli. ins emer yine. senin kesmen alakasi yok bosver milletiMrb. Kızlar bayadır giremedim okuyorum ama cvp yazmaya fırsat bulamadım nasılsınız bebişler nasıl kızlar oglum 1 1buçuk aydır emmeyi tamamen bıraktı ben tek göğsümle emzirdim hep şuan da hiç süt gelmiyo sürekli emzirmeyi deniyorum belki emdikçe gelir diye ama oğlum hiç bi şekilde ağzını bile açmıyo aglıyo memeyi görünce banada hep kızıyolar erken kesmişsin sütten niye emzirmiyon diye ya keyfimden mi bıraktırdım ben elimden geleni yaptım bıktım şu milletin lafından bende içim gidiyo üzülüyorum emen bi bebek gördüğümde kendimi suçlu hissediyorum ne yapmam gerek sütün tamamen kesildi tekrardan gelirmi
cnm üzüldüm cunku benim kiz daa 4 keredir meme birakiyor ben yine baslatiyorum cokmugrasiyorum. simdide yarim yamalak uykuluyken emiyor bende cok üzülüyorum cunku sutum baya baya azaldi.... büyükler bana soylediler ve sanırım da işe yarıyor. temiz kirmizi topragi covik hale geti sulandor. goguslerinw sür. bekle 5 dakika fln kurusun sonra tertemiz yika... bebekler toprak kokusunu cok seviyor emiyorlar geneli. ins emer yine. senin kesmen alakasi yok bosver milleti
cnm üzüldüm cunku benim kiz daa 4 keredir meme birakiyor ben yine baslatiyorum cokmugrasiyorum. simdide yarim yamalak uykuluyken emiyor bende cok üzülüyorum cunku sutum baya baya azaldi.... büyükler bana soylediler ve sanırım da işe yarıyor. temiz kirmizi topragi covik hale geti sulandor. goguslerinw sür. bekle 5 dakika fln kurusun sonra tertemiz yika... bebekler toprak kokusunu cok seviyor emiyorlar geneli. ins emer yine. senin kesmen alakasi yok bosver milleti
Canım bence bebeğin emerse ara ara gelir diye düşünüyorum İnsallah gelirBende bi denicem inşallah işe yarar peki süt nasıl geri gelecek bi fikrin varmı çünkü kesildi yani hiç bi damla bile gelmiyo
Canım İbrahim saraçoğlunun süt artırıcı kürü bende çok işe yaradı bi dene istersen. 21 gün boyunca 8-9 kuru inciri ikiye ayırarak kaynayan yarım litre suyun içine at. 5 dakika daha kaynasın. Sonra 1 havucu dilimle onu da at 3 dakika daha kaynasın. Ilınınca süz. Yarısını öğleden önce diğer yarısını da öğleden sonra iç. Faydasını görürsün inşallah canım. Denemekte fayda var.Bende bi denicem inşallah işe yarar peki süt nasıl geri gelecek bi fikrin varmı çünkü kesildi yani hiç bi damla bile gelmiyo
cnm bence emerse sende sut arttirici seyler yersen gelir inşallahBende bi denicem inşallah işe yarar peki süt nasıl geri gelecek bi fikrin varmı çünkü kesildi yani hiç bi damla bile gelmiyo
cnm onu hamile kalamayanlar da uyguluyor yumurtlamaya baya faydasi varmış aman dikkat et hamile fln kalmayasin:?))))Canım İbrahim saraçoğlunun süt artırıcı kürü bende çok işe yaradı bi dene istersen. 21 gün boyunca 8-9 kuru inciri ikiye ayırarak kaynayan yarım litre suyun içine at. 5 dakika daha kaynasın. Sonra 1 havucu dilimle onu da at 3 dakika daha kaynasın. Ilınınca süz. Yarısını öğleden önce diğer yarısını da öğleden sonra iç. Faydasını görürsün inşallah canım. Denemekte fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?