2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlaar bebeginiz emerken vuruyo mu memenize şap şap diye. Minciriyo benimki. Birde elimi uzattigimda elimede alkis yapar gbi ses cikariyo:) birde hala oturamiyoruz oturamayan war mi???

Benim oglum oturuyo ama dönemiyo demekki her çocuk farklı desteksiz mi oturamıyo yada söyle sorim biraz oturuy sonra devriliyo mu

Benimkide 3 5 saniye oturup devriliyor

her yaptığı girişim bir sonrakine sebepnoluyor.denerken debelenirken kasları kuvvetleniyor. ilk geri geri gitti. sonra ileri çok az gögsünde. gögsünde gittiğinin ertesi günü normal emekledi. tabi hala yğrür gb hızlı ilerlemiyor. gerçi bazen bi bakıyorum halının öbür ucunda. tutunup kalkma meraklısı bu ara. bacaklarını güçlendiriyor sanırım. yorulup yapamayınca sinirden ağlardı kerem. şimdi de ayakta yorulup düşünce sinir olup ağlıyor.

Kizlaar bebeginiz emerken vuruyo mu memenize şap şap diye. Minciriyo benimki. Birde elimi uzattigimda elimede alkis yapar gbi ses cikariyo:) birde hala oturamiyoruz oturamayan war mi???
vuruyor. yanağa da vuruyor. bu ara çıngırağı, ses çıkaran oyıncağı kulağının yanına götürüp sallıyor sesi dinleyip ses çıkınca gülüyor. vurma sesini de seviyor sanırım.
Canim desteksiz oturamiyor mesela mama sandalyesinde saga dogru meyilli oluyor.
daha hazır değilse oturtma arifanın dr uyarmıştı. kucağında tutarsın.ztn kendi yatıramaz olduğunda oturmaya başlıyor. hazır olunca yapısı istesen de yatıramazsın.

Tarif icin tesekkurler canim

Hanımlar ben Temmuz annesiyim size bir sorumlu olacak. Oğlum kaç gündür çok kötü yüksek ateş ishal ve öksürük var doktor a götürdük dis çıkartıyor dedi ama bakıyorum bakıyorum hiç çıkacak gibi durmuyor sizin bebişler nasıl çıkarttı ne kadar sürdü huysuzluk, kaç güne çıktı bide disin çıkacağı yer nasıldı kızarık mi beyaz mi ??

Beyazdi cnm. Biraz calpol verebilirsin rahatlatiyor

Kızlar bebekleriniz dış çıkarırken gözleri çapaklandı mı hiç
7 aylık oğlumun sol gözü bugun cok çapaklandı neden olabilir acaba

Kızlar bebekleriniz dış çıkarırken gözleri çapaklandı mı hiç
7 aylık oğlumun sol gözü bugun cok çapaklandı neden olabilir acaba
Canim bizimde oldu ama disle alakali degil. Saglik ocagina ölcüme gitmistik oradaki aile hekimi bakti teremicin verdi 2 gunde gecti.hicbi zarari yok sende gotur bi baksin. Gevmis olsun canim. Bazilari sutunden damlat falanda dedi ama ben beceremedim .

Kızlar bebeğimin diş yeri bi ay önce patladı ama hala dış gözükmüyor.normal mi acaba

2014 haziran annelerini de okiyrm.doktorları bu ilacı kullanma demiş çoğuna
Eğer yakında doktora gidecek varsa bu konuda bilgi alabilirmi.
Yada bilgisi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…