- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #58.481
bnmkide isiriyor yaaaa. daha disi cikmadan yapiyor bunu. isimiz varAyyy emerken isiriyo.bende emzirmiyrm..ayagimdada uyumuyo.konuşup duruyo.
Kizlaar bebeginiz emerken vuruyo mu memenize şap şap diye. Minciriyo benimki. Birde elimi uzattigimda elimede alkis yapar gbi ses cikariyo:) birde hala oturamiyoruz oturamayan war mi???
Benim oglum oturuyo ama dönemiyo demekki her çocuk farklı desteksiz mi oturamıyo yada söyle sorim biraz oturuy sonra devriliyo mu
Canim desteksiz oturamiyor mesela mama sandalyesinde saga dogru meyilli oluyor.Benim oglum oturuyo ama dönemiyo demekki her çocuk farklı desteksiz mi oturamıyo yada söyle sorim biraz oturuy sonra devriliyo mu
Cok tatli oluyolar ya minik yaramazlar :)Benimki morartiyo mincirmaktan
her yaptığı girişim bir sonrakine sebepnoluyor.denerken debelenirken kasları kuvvetleniyor. ilk geri geri gitti. sonra ileri çok az gögsünde. gögsünde gittiğinin ertesi günü normal emekledi. tabi hala yğrür gb hızlı ilerlemiyor. gerçi bazen bi bakıyorum halının öbür ucunda. tutunup kalkma meraklısı bu ara. bacaklarını güçlendiriyor sanırım. yorulup yapamayınca sinirden ağlardı kerem. şimdi de ayakta yorulup düşünce sinir olup ağlıyor.Günaydın cnm maşşallah kerem paşaya bi anda mı emekledi ya benim oglum cok tembel dönemiyo daha sürekli yüzüstü yatırıyorum popoyu kaldırıyo kendini itiyo gibi ama oldugu yerde daha bi milim bile ilerleyemiyo napıcam bilmiyorum hemen çıglıgı basıyo kan ter icinde kalıyo yapmak istemiyo bise
vuruyor. yanağa da vuruyor. bu ara çıngırağı, ses çıkaran oyıncağı kulağının yanına götürüp sallıyor sesi dinleyip ses çıkınca gülüyor. vurma sesini de seviyor sanırım.Kizlaar bebeginiz emerken vuruyo mu memenize şap şap diye. Minciriyo benimki. Birde elimi uzattigimda elimede alkis yapar gbi ses cikariyo:) birde hala oturamiyoruz oturamayan war mi???
daha hazır değilse oturtma arifanın dr uyarmıştı. kucağında tutarsın.ztn kendi yatıramaz olduğunda oturmaya başlıyor. hazır olunca yapısı istesen de yatıramazsın.Canim desteksiz oturamiyor mesela mama sandalyesinde saga dogru meyilli oluyor.
Tarif icin tesekkurler canimcnm 2bardak yogurt 1yumurta 1caybardagi pirinc iyice cirp, uzerine 7bardak su ekle. altini ac pirincler yumusayana kadar kaynasin. sonra baska tavada yag nane kavur dok. tamamdir. tabiki bu bizim icin tarifti:) bebise yag nane eklemeden ayiriyorum blenderdan geciriyorum. cok seviyor.
Onc4ki gun yogurt ustunede tarhana verdim midesi cok eksidi. gun boyu kustu. bidaha tarhana vermeyeceğim
Hanımlar ben Temmuz annesiyim size bir sorumlu olacak. Oğlum kaç gündür çok kötü yüksek ateş ishal ve öksürük var doktor a götürdük dis çıkartıyor dedi ama bakıyorum bakıyorum hiç çıkacak gibi durmuyor sizin bebişler nasıl çıkarttı ne kadar sürdü huysuzluk, kaç güne çıktı bide disin çıkacağı yer nasıldı kızarık mi beyaz mi ??
Teşekkür ederim. Bizimkide biraz beyaz gibi..Beyazdi cnm. Biraz calpol verebilirsin rahatlatiyor
Canim bizimde oldu ama disle alakali degil. Saglik ocagina ölcüme gitmistik oradaki aile hekimi bakti teremicin verdi 2 gunde gecti.hicbi zarari yok sende gotur bi baksin. Gevmis olsun canim. Bazilari sutunden damlat falanda dedi ama ben beceremedim .Kızlar bebekleriniz dış çıkarırken gözleri çapaklandı mı hiç
7 aylık oğlumun sol gözü bugun cok çapaklandı neden olabilir acaba
Bizim 3 ayliktan basladi mikirdanmalari kopek disleri sisti halaa sis cikamadi on alt disi cikti 1 tane bayagi beyazlik war sertlikte ama cikmiyorTeşekkür ederim. Bizimkide biraz beyaz gibi..
Senosta ayni teyzesiCanim desteksiz oturamiyor mesela mama sandalyesinde saga dogru meyilli oluyor.
Teşekkür ederim ilginiz için 5 gün sonra kontrol var sorucam bakalım onlara daBizim 3 ayliktan basladi mikirdanmalari kopek disleri sisti halaa sis cikamadi on alt disi cikti 1 tane bayagi beyazlik war sertlikte ama cikmiyor
Başı üşümüştür canım bizim de olduKızlar bebekleriniz dış çıkarırken gözleri çapaklandı mı hiç
7 aylık oğlumun sol gözü bugun cok çapaklandı neden olabilir acaba
peditus sandim bi an. doktor peditus verdi kullandik cnmKızlar pedifen kullanan varmi
Peditusta yeni verdi canım.ikisi birbirinin devamı gibi zaten.ama iyi mi acaba yoksa zararlı bi madde falanmi varpeditus sandim bi an. doktor peditus verdi kullandik cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?