- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #58.241
cnm kac ogun veriyorsun ek gida? bizimkisi bi duzene oturamadi . kahvalti nasil vermeliyim bilemiyorum.bizimde yumurta alerjimiz var raporlu mama bize de verildi canım onu sadece uyurken verebiliyorum yada zoraki ağzına şiringa ile akıtıyorum her ne kadar yarısını geri cıkarsada . onun dışında zaten anne sütünü bırakmıstı arı mama aptamilin kasık maması sebze corbası pirincli yoğurt corbası fln veriyorum pekmezli yoğurt ya da sade yoğurt evde mayaladım
2-3 saatte bir yedirmeye calışıyoruz canım bir önceki yediği miktara göre corbayı günde ik kere mesela yoğurt bir kere muhallebi iki kere kalanlardada formül mama gibicnm kac ogun veriyorsun ek gida? bizimkisi bi duzene oturamadi . kahvalti nasil vermeliyim bilemiyorum.
mesela bugün kahvaltıya sütlaç verdim yedi birazcnm kac ogun veriyorsun ek gida? bizimkisi bi duzene oturamadi . kahvalti nasil vermeliyim bilemiyorum.
bayanlar ben bir bucuk ay önce ilk defa adet oldum doğumdan sonra bir daha da olmadım sütte vermiyorum artık sizdede böyle oldu mu yoksa düzenli mi oluyorsunuz normalde ben 26 güne bir olurdum
Canım ben 4 cü oldum.3unde günüm hiç sasmadi bu on gün geçti bende hamilelikte korkmustum ama adet oldm sonundabayanlar ben bir bucuk ay önce ilk defa adet oldum doğumdan sonra bir daha da olmadım sütte vermiyorum artık sizdede böyle oldu mu yoksa düzenli mi oluyorsunuz normalde ben 26 güne bir olurdum
sutlaci puturlu yiyebiliyormu cnmmm. ?mesela bugün kahvaltıya sütlaç verdim yedi biraz
benim.kiz da meme birakmaya okadar merakliki. az ihmal etsem hemen atiyor kendini geri.Ben günde iki defa veriyrm ek yoksa beni huic emmmeyecek
hmm gecikebiliyor o zaman ben korunuyorum zaten korkmuyorum da adet olmadığım için karnım şişiyo sanki rahatsız oluyorumCanım ben 4 cü oldum.3unde günüm hiç sasmadi bu on gün geçti bende hamilelikte korkmustum ama adet oldm sonunda
yok cnm ya biraz çekiyorum ben hafif pütür oluyosutlaci puturlu yiyebiliyormu cnmmm. ?
Muhallebi te katıp mız pekmez ekliyorum. Sadede çok olmasa da içiyor.pırassa brokoli ıspanakda veriyorumBu mamayi nasil veriyorsunuz . Benim bebegim sadece meyve suyu ile içiyor o da cok az . Biberonada yeni alisiyor. Sebze olarak ne veriyorsunuz. Ben sadece patates havuc kabak veriyorum ssdece henuz doktordan bilgi alamadim
Evet bizimkiide öyle dedi.tavuk ve kırmızı ette yasak.kuzu eti serbest bi tek.hm anladım canım birde üniversitedeki prof yumurta alerjisi olanın tavuğa da oluyor süte olanın da ete oluyor demişti
bir yasında tekrar test yaptırırım heralde ben canım gecmişmi var mı diyeEvet bizimkiide öyle dedi.tavuk ve kırmızı ette yasak.kuzu eti serbest bi tek.
bayanlar ben bir bucuk ay önce ilk defa adet oldum doğumdan sonra bir daha da olmadım sütte vermiyorum artık sizdede böyle oldu mu yoksa düzenli mi oluyorsunuz normalde ben 26 güne bir olurdum
Masallah hamile misinAllah bağışlasın. Bizde 6. Ayımızı doldurduk. 5 gün olmuş bile :) ben sabahları 10.30 11 gibi elma armut mandalina yı cam rendeden rendeleyip veriyorum . Bu Meyveleri değiştiriyorum mesela muz koyup portakal çıkarıyorum gibi... Öğlen olunca 1 gibi sebze çorbası yapıyorum dün balkabağı çorbası yaptım bayıla bayıla içti. Hergün tazesini yapmakta yarar var tabi ama yapamazsakta 2 gün yedirebiliriz. Ocakta ısıtmıyorum banvari usulü ısıtıyorum bu arada vitaminler ölmesin diye. Aksam üstü ev yapımı yoğurdundan veriyorum bir kase. Biz marketten baby mix yoğurt aldık mayamız o oldu.günlük sütle mayaladım. Onun dışında hamile olduğum için yine çok emziremiyorum günde 1 bilemedin 2 kez. Aptamil 2 ile takviye yapıyorum. Bizim günlük öğünlerimiz bunlar.
Allahim hayırlısı ile kucağına almani nasip etsin inşallah. Yine haziran annesi mi olcan o zamanTeşekkür ederim. 3 aylık hamileyim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?