• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Aminnn.Evet yine haziran annesi olacağım Allah nasip ederse. Benim oğlumda aynı şekilde değişik sesler çıkarıyor agga agu heu höö gibi :D

anne diyo benim oğluş tam net değil ama böyle ıınnnneeee :KK68:
sabahları kahvaltıda da babasına 'heey' diyo :D

Bizim ki 4 aylıkken anne diyordu inanır mısınız? Karnı çok acıkınca da emme emmmme diye ağlıyor. 40 ı çıkmadan Allah dediğine şahit olmustuk bir kaç sefer

Bizim ki 4 aylıkken anne diyordu inanır mısınız? Karnı çok acıkınca da emme emmmme diye ağlıyor. 40 ı çıkmadan Allah dediğine şahit olmustuk bir kaç sefer
eee baktı ki yeni bebek geliyo ben çabucak büyüyeyim dedi heralde :)
hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin Rabbim...

Hahah :KK70: belki de. Amin Allah razı olsun.
hayirli olsun bebisin cinsiyeti belli oldumu. isteyerekmi gebe kaldin.
yaa bende cok kararsizim bebeklerin arasi kac yas olsun diye. gebeligim riskli gecio. bebegim yaramazzz. gozum cok korkuyor. ama ben calisirkende bebislere annem bakacak. ben saglikli elinizin altindayken dogur diyor annemde..... bilemedimki ne yapmaliii.. hamileykende annem bakio yattigim icin.

nerdesin kiz sen:) benimki de baya cadilasti abne baba basedemiyoruz. cigliklar atiyorrr. bide haliya birakinca sürünüyor nerdeyseee
buralardayım balım :)
maşallah senin kuzuna yaa , nasıl da büyüdüler..
benimki henüz koca dötünü kaldırıp da gidemiyo yürüyecekmiş direkt :D

buralardayım balım :)
maşallah senin kuzuna yaa , nasıl da büyüdüler..
benimki henüz koca dötünü kaldırıp da gidemiyo yürüyecekmiş direkt :KK70:
var oyleleri. emwklemeden yuruyenler. bizim tembel donemiyor hala ama surunecek az kalmis. senin is bebek nasil gidiyor zor mu halaaa. zordur cnm ya

Can'ım düzensiz olması normalmiş benim abimin eşi 8 ay sonra oldu şimdi düzenli gidiyor..ben normal dogum yaptım 4.ay da başladı 3.kez oldum bugün tarıhleri aşagı yukarı yakın
hmm yakında olurum heralde cünkü süt vermiyorum cnm normal doğum yaptım bende

yaa bende cok kararsizim bebeklerin arasi kac yas olsun diye. gebeligim riskli gecio. bebegim yaramazzz. gozum cok korkuyor. ama ben calisirkende bebislere annem bakacak. ben saglikli elinizin altindayken dogur diyor annemde..... bilemedimki ne yapmaliii.. hamileykende annem bakio yattigim icin.
cnm ben bahar gibi düşünüyorum

Çok teşekkürler:) bebeklerimin arası tam bir yaş olacak Allah ın izniyle. aslında isteyerek kalmadım ama bir an bile tereddüt etmedim. O kadar uğraşıp çocukları olmayan çiftleri görüp duyupta aldırmak ne haddime ! Allah olmayanlara da versin insallah... Cinsiyet belli değil 30 aralıkta kontrolde belli olur inşallah doktor %80 kız demişti önce ki kontrolde ama hayırlısı... Tek problemim dikişlerimin reaksiyon göstermesi ve daha toparlanmadan tekrar bir ameliyat geçirmek hayırlısı olsun bakalım :)

En hayırlısı ne ise o olsun insallah... Allah annelerimizi babalarımızı basımızdan eksik etmesin...

Back