- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #58.261
Kızlar neden kimse girmiyo yavv
.bakıyorum bakiyrm sayfa ilerlemiyo hiç.nerdesiniz huuuu huuuu
.bakıyorum bakiyrm sayfa ilerlemiyo hiç.nerdesiniz huuuu huuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eee baktı ki yeni bebek geliyo ben çabucak büyüyeyim dedi heralde :)Bizim ki 4 aylıkken anne diyordu inanır mısınız? Karnı çok acıkınca da emme emmmme diye ağlıyor. 40 ı çıkmadan Allah dediğine şahit olmustuk bir kaç sefer
hayirli olsun bebisin cinsiyeti belli oldumu. isteyerekmi gebe kaldin.Hahah belki de. Amin Allah razı olsun.
ya kilom ayni karnim sisiyor ablamadimki ne bu gobekkkk. adet olmadigimdanmidir acabaaaAyrıca zayıf lama sayfamizada girelim.kilo vermeye ihtiyacımız var
nerdesin kiz sen:) benimki de baya cadilasti abne baba basedemiyoruz. cigliklar atiyorrr. bide haliya birakinca sürünüyor nerdeyseeeanne diyo benim oğluş tam net değil ama böyle ıınnnneeee
sabahları kahvaltıda da babasına 'heey' diyo
buralardayım balım :)nerdesin kiz sen:) benimki de baya cadilasti abne baba basedemiyoruz. cigliklar atiyorrr. bide haliya birakinca sürünüyor nerdeyseee
var oyleleri. emwklemeden yuruyenler. bizim tembel donemiyor hala ama surunecek az kalmis. senin is bebek nasil gidiyor zor mu halaaa. zordur cnm yaburalardayım balım :)
maşallah senin kuzuna yaa , nasıl da büyüdüler..
benimki henüz koca dötünü kaldırıp da gidemiyo yürüyecekmiş direkt
hmm yakında olurum heralde cünkü süt vermiyorum cnm normal doğum yaptım bendeCan'ım düzensiz olması normalmiş benim abimin eşi 8 ay sonra oldu şimdi düzenli gidiyor..ben normal dogum yaptım 4.ay da başladı 3.kez oldum bugün tarıhleri aşagı yukarı yakın
cnm ben bahar gibi düşünüyorumhayirli olsun bebisin cinsiyeti belli oldumu. isteyerekmi gebe kaldin.
yaa bende cok kararsizim bebeklerin arasi kac yas olsun diye. gebeligim riskli gecio. bebegim yaramazzz. gozum cok korkuyor. ama ben calisirkende bebislere annem bakacak. ben saglikli elinizin altindayken dogur diyor annemde..... bilemedimki ne yapmaliii.. hamileykende annem bakio yattigim icin.
cnm ben zayıflama yarışması var oraya giriyorum istersen sana linkini yazayımAyrıca zayıf lama sayfamizada girelim.kilo vermeye ihtiyacımız var
En hayırlısı ne ise o olsun insallah... Allah annelerimizi babalarımızı basımızdan eksik etmesin...hayirli olsun bebisin cinsiyeti belli oldumu. isteyerekmi gebe kaldin.
yaa bende cok kararsizim bebeklerin arasi kac yas olsun diye. gebeligim riskli gecio. bebegim yaramazzz. gozum cok korkuyor. ama ben calisirkende bebislere annem bakacak. ben saglikli elinizin altindayken dogur diyor annemde..... bilemedimki ne yapmaliii.. hamileykende annem bakio yattigim icin.
hayırlı olsun canım benim isteyerek mi oldu zor oluyor mu hamilelik peki bebişleHahah belki de. Amin Allah razı olsun.