- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #58.221
Aynı şey bizede konuldu neocate mama,anne sütü sebze çorbaları ve pirinç unu muhallebi şeklinde devam ediyoruzArkadaş lar selam. Ben bu sayfayi takip ediyor um ama yazmiyordum. Oncelikle hepinizin Mevlüt kandili mübarek olsun. Benimde Altı ay yirmi günlük oglum var. Bir hafta önce sut ve yumurtaya alerjisi teşhisi konuldu. Aranizda bu durumu yasayan var mi . Cok araştırma yaptım iyice aklim karisti. Bebegime ozel progemin as mama verdi doktor. Ek gida olarakta ne vericem diyette cunku oglum. Ozelden veya burdan yazabilirmisiniz.
Cnm bizimde süt alerjisi negatif çıktı ama negatif çıkmasına rağmen. Olabiliyor.eğer varsa normal manaya başlayınca daha kötü oluyor.bir ara ishaldi aptamil hn25 verdik beğenmedi şimdi normal devam sütü denicem aptamil 2
İlk önce yine emzir sonra mama ver .yediği kadar yer.bırakmaz İnsallahKizlar yine saat başi uyaniyor üzülerek mama vermeye karar verdim sadece yatmadan versem emmeyi birakmaz dimi
Yumurta alerjisini nerden anladın canım.benim kizimda yumurta falan yeyince pişik oluyocanım bizim süte alerjimiz yok ki bizimki sadece yumurta alerjisi . reflü de olabilir diyor dr . kendisi iştahsız benim oğlum
bez bitince tüm gece yıkanabilir takıyorum ama değiştiriyorum. bnm bebiş akşam 6 da yatıyor. misal 12 de uyuyacaksam o ara yıkanabilir takıp bn uyurken hazır bez bağlıyorum. bazen de tüm gece hazır bez. yani tamamen kafama göre. ama cırtlıları tepinirken takmamaya çalışıyorum.kıyamam bebişe, tombik bacaklarından öperim.ben gece hazır bez bağladığını sanıyordum.sızdırma olmuyor değil mi?
bn 7 aylıktan sonra 3 gün kuralına göre köfte de balıkta deneyeceğim. sorun yaşamazsa haşlamalarının yanına az az koymayı düşünüyorumBugün 6.ay aşımızı olduk 3 tane ateşi 37.6 geldi sürekli kontrol ediyorum insallah yükselmez 1 çay kaşığı calpol verdim normalde hemşire 38 i geçince ver dedi ama beklemem öyle öf şu ateşten çok korkuyorum ya eşime diyorum ya çok ateşi var yanıyor diyorum bakıyor yok cnm ateşi sana öyle geliyo diyo sanki yanıyor gibi geliyo bana da:)bi arkadaş köfteyi sormuş da peki balık tavuk verebilir miyiz nette araştırdım 8.ayda diyo ama bize doktorumuz herşeyden yiyebilir demisti benimde sormak aklıma gelmedi
bn daha sadece sebze buharda pişirip veriyorum. çatalla verirken biraz eziyorum. eline verdiklerime hiçbirşey yapmıyorum. şükür daha bi boğazına takılma sorunu olmadı.Kizlar blender kullaniyor musunuz vitamin değerini düşürüyormuş sanirim ben buharda pişirip süzgeçle ezlyorum sebze çorbasi yaparken o da püre gibi oluyor
kullanılabilen hap var ama hiç ara vermeden kullanndedi dr um. istediğin zaman başla 3-4 gün sonra koruması başlar dediEmzirrken dogm k.hapı kullaniliyomu..bide kilo yaoarmi
İnşallah belki de diştendir annem illa verelim diyoİlk önce yine emzir sonra mama ver .yediği kadar yer.bırakmaz İnsallah
Ben de öyle eziyorum çorbadan çok püre gibi oluyorbn daha sadece sebze buharda pişirip veriyorum. çatalla verirken biraz eziyorum. eline verdiklerime hiçbirşey yapmıyorum. şükür daha bi boğazına takılma sorunu olmadı.
Bu mamayi nasil veriyorsunuz . Benim bebegim sadece meyve suyu ile içiyor o da cok az . Biberonada yeni alisiyor. Sebze olarak ne veriyorsunuz. Ben sadece patates havuc kabak veriyorum ssdece henuz doktordan bilgi alamadimAynı şey bizede konuldu neocate mama,anne sütü sebze çorbaları ve pirinç unu muhallebi şeklinde devam ediyoruz
bizimki sadece kan testinden cıkıyo canım dısta belirti yokYumurta alerjisini nerden anladın canım.benim kizimda yumurta falan yeyince pişik oluyo
hm anladım canım birde üniversitedeki prof yumurta alerjisi olanın tavuğa da oluyor süte olanın da ete oluyor demiştiCnm bizimde süt alerjisi negatif çıktı ama negatif çıkmasına rağmen. Olabiliyor.eğer varsa normal manaya başlayınca daha kötü oluyor.
uyurken biraz içiyor neocate mamayı canım içine ne katarsan kat pekmezde katsan yine tadı kötüBu mamayi nasil veriyorsunuz . Benim bebegim sadece meyve suyu ile içiyor o da cok az . Biberonada yeni alisiyor. Sebze olarak ne veriyorsunuz. Ben sadece patates havuc kabak veriyorum ssdece henuz doktordan bilgi alamadim
bizimde yumurta alerjimiz var raporlu mama bize de verildi canım onu sadece uyurken verebiliyorum yada zoraki ağzına şiringa ile akıtıyorum her ne kadar yarısını geri cıkarsada . onun dışında zaten anne sütünü bırakmıstı arı mama aptamilin kasık maması sebze corbası pirincli yoğurt corbası fln veriyorum pekmezli yoğurt ya da sade yoğurt evde mayaladımArkadaş lar selam. Ben bu sayfayi takip ediyor um ama yazmiyordum. Oncelikle hepinizin Mevlüt kandili mübarek olsun. Benimde Altı ay yirmi günlük oglum var. Bir hafta önce sut ve yumurtaya alerjisi teşhisi konuldu. Aranizda bu durumu yasayan var mi . Cok araştırma yaptım iyice aklim karisti. Bebegime ozel progemin as mama verdi doktor. Ek gida olarakta ne vericem diyette cunku oglum. Ozelden veya burdan yazabilirmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?