• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Çok saolun :) Benim hamileliğim o kadar kolay geçti ki suanda da öyle çok şükür Allah'a ... Birde oğlum yaramaz bir bebek değil kayınvalidem de çok yardımcı oluyor saolsun ... Öyle böyle geçip gidicek büyütücez insallah.

Bebişlerinizin gündüz uykulari nasil?kaç saat uyuyorlar çabuk akşam oluyor 4 ten 5 ten sonra uyutursam gece uykusuna zor geçiyor bu sefer

Canlarim Merhaba umarım herkes iyidir. Çoktandır giremiyorum. Kızıma 6. Ay aşısı yapıldı 23 aralıkta çok huzursuz ve kusmasi var 2 gündür sabahlatti tüm aileyi. Normal mi arkadaşlar acaba sizlerin bebeklerinde bu tarz belirtiler oldu mu. Inanin bayılmak üzereyim ise ogleden sonra gidicem şimdi uyuttum kızımı. Çok canım sıkkın. Acaba ağızdan verilen damla mi yaptı ilk kez verildi ağızdan midesi mi tahriş oldu ki. Hafta sonu da çalışmam lazım. Bitmiş durumdayım. 6. Ay asilarinizdan sonraki belirtileri yazar misiniz kıymetli anneler. Teşekkür ediyorum şimdiden.

var oyleleri. emwklemeden yuruyenler. bizim tembel donemiyor hala ama surunecek az kalmis. senin is bebek nasil gidiyor zor mu halaaa. zordur cnm ya
tabi ki çok zor ama bi şekilde idare ediyoruz canım, mecburiyetler, ne yapalım...
Canlarim Merhaba umarım herkes iyidir. Çoktandır giremiyorum. Kızıma 6. Ay aşısı yapıldı 23 aralıkta çok huzursuz ve kusmasi var 2 gündür sabahlatti tüm aileyi. Normal mi arkadaşlar acaba sizlerin bebeklerinde bu tarz belirtiler oldu mu. Inanin bayılmak üzereyim ise ogleden sonra gidicem şimdi uyuttum kızımı. Çok canım sıkkın. Acaba ağızdan verilen damla mi yaptı ilk kez verildi ağızdan midesi mi tahriş oldu ki. Hafta sonu da çalışmam lazım. Bitmiş durumdayım. 6. Ay asilarinizdan sonraki belirtileri yazar misiniz kıymetli anneler. Teşekkür ediyorum şimdiden.
canım bizde hafif ateş ve çokça huzursuzluk yapmıştı. kusmayı bilemedim bi sorsaydın hemşirelere keşke. Rabbim yardımcın olsun hem iş hem bebek hasta olması çok zor :(

ah canım yaa bizde sadece 2 gun huzursuzluk vardi. ama sizde kusma da varmis. bence bi doktora danismakta fayda var. gecmis olsun

Öncelikle çok büyük geçmiş olsun Allah bebişinize acil şifalar versin... Bizde 6.ay açılarımızı yaptıralı 1 hafta oldu. Çok şükür bizde herhangi bir problem olmadı. Ateş ve huzursuzluk yapması gayet normal fakat kusma niye ? Acaba üşüttü mü ? Ya da ek gıdaya geçtiyseniz her zaman kinden değişik verdiğiniz birşeye mi reaksiyon gösterdi?

Canım bizimkindede çok huysuzluk oldu.Hatta ateşi 38 e çıktı.Ağrıları oluyo sanırım.Calpol versen 1 ölçek rahatlatır aslında

Kizlar kizim gece yarisi uyanip hiç uykusu yokmuş gibi 2 saat uyumuyor önceden emip uyurdu perişan durumdayim dün gece 2 den 4 e kadar uyumadi benim gibj problemi olan var mi?

Kizlar kizim gece yarisi uyanip hiç uykusu yokmuş gibi 2 saat uyumuyor önceden emip uyurdu perişan durumdayim dün gece 2 den 4 e kadar uyumadi benim gibj problemi olan var mi?
Canım biz seninle benzer şeyler yaşıyoruz genelde :( aynı şekilde benim oğlum da bi uyanıyor 2-3 saat uyumuyor. Çok yoruluyorum artık. Sen gece yatmadan önce bir şey yediriyor Musun?

Aynı problemden bende muzdaribim bir haftadır böleyiz:( önceden emerken uyuyan oğlum uyumuyo gariptirki ağlamıyoda öyle bakınıyo etrafa:) sanırım dönemsel Bi süreç bebişlerimizde

Back