• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bizimde yumurta alerjimiz var raporlu mama bize de verildi canım onu sadece uyurken verebiliyorum yada zoraki ağzına şiringa ile akıtıyorum her ne kadar yarısını geri cıkarsada . onun dışında zaten anne sütünü bırakmıstı arı mama aptamilin kasık maması sebze corbası pirincli yoğurt corbası fln veriyorum pekmezli yoğurt ya da sade yoğurt evde mayaladım
cnm kac ogun veriyorsun ek gida? bizimkisi bi duzene oturamadi . kahvalti nasil vermeliyim bilemiyorum.

cnm kac ogun veriyorsun ek gida? bizimkisi bi duzene oturamadi . kahvalti nasil vermeliyim bilemiyorum.
2-3 saatte bir yedirmeye calışıyoruz canım bir önceki yediği miktara göre corbayı günde ik kere mesela yoğurt bir kere muhallebi iki kere kalanlardada formül mama gibi

bayanlar ben bir bucuk ay önce ilk defa adet oldum doğumdan sonra bir daha da olmadım sütte vermiyorum artık sizdede böyle oldu mu yoksa düzenli mi oluyorsunuz normalde ben 26 güne bir olurdum

bayanlar ben bir bucuk ay önce ilk defa adet oldum doğumdan sonra bir daha da olmadım sütte vermiyorum artık sizdede böyle oldu mu yoksa düzenli mi oluyorsunuz normalde ben 26 güne bir olurdum
Canım ben 4 cü oldum.3unde günüm hiç sasmadi bu on gün geçti bende hamilelikte korkmustum ama adet oldm sonunda

Bu mamayi nasil veriyorsunuz . Benim bebegim sadece meyve suyu ile içiyor o da cok az . Biberonada yeni alisiyor. Sebze olarak ne veriyorsunuz. Ben sadece patates havuc kabak veriyorum ssdece henuz doktordan bilgi alamadim
Muhallebi te katıp mız pekmez ekliyorum. Sadede çok olmasa da içiyor.pırassa brokoli ıspanakda veriyorum

Merhaba Annişler kızım dün 6. Ayını bitirdi doktora gittik ek gıda ya geçiş için şimdilik yoğurt yaptım carfur dan tire organik şişe süt aldım onunla mayaladım doktorumuz da ondan kullanıyormus bebeğine iki gündür yiyor cok da sevdi

kivi muz armut elma veriyorum cam rende de sebze filesi almıştım salatalık koyuyorum içine emiyor alltta iki dişimiz var direk veremiyorum ısırıyor yarın sebze corbası yapmak istiyorum evde brokoli pırasa kereviz havuç patates var sizler Nasıl veriyorsunuz tarif eder misiniz

yumurta için erken dedi 7 ay da kahvaltı ile başlayacz tarhana çorbası da 7. Ayda başlanacak

Bu arada kilomuz 9000 boy 69 cm
Herkeze iyi akşamlar kızımla öptük hepinizi ;)

Can'ım düzensiz olması normalmiş benim abimin eşi 8 ay sonra oldu şimdi düzenli gidiyor..ben normal dogum yaptım 4.ay da başladı 3.kez oldum bugün tarıhleri aşagı yukarı yakın

Allah bağışlasın. Bizde 6. Ayımızı doldurduk. 5 gün olmuş bile :) ben sabahları 10.30 11 gibi elma armut mandalina yı cam rendeden rendeleyip veriyorum . Bu Meyveleri değiştiriyorum mesela muz koyup portakal çıkarıyorum gibi... Öğlen olunca 1 gibi sebze çorbası yapıyorum dün balkabağı çorbası yaptım bayıla bayıla içti. Hergün tazesini yapmakta yarar var tabi ama yapamazsakta 2 gün yedirebiliriz. Ocakta ısıtmıyorum banvari usulü ısıtıyorum bu arada vitaminler ölmesin diye. Aksam üstü ev yapımı yoğurdundan veriyorum bir kase. Biz marketten baby mix yoğurt aldık mayamız o oldu.günlük sütle mayaladım. Onun dışında hamile olduğum için yine çok emziremiyorum günde 1 bilemedin 2 kez. Aptamil 2 ile takviye yapıyorum. Bizim günlük öğünlerimiz bunlar.

Allah bağışlasın. Bizde 6. Ayımızı doldurduk. 5 gün olmuş bile :) ben sabahları 10.30 11 gibi elma armut mandalina yı cam rendeden rendeleyip veriyorum . Bu Meyveleri değiştiriyorum mesela muz koyup portakal çıkarıyorum gibi... Öğlen olunca 1 gibi sebze çorbası yapıyorum dün balkabağı çorbası yaptım bayıla bayıla içti. Hergün tazesini yapmakta yarar var tabi ama yapamazsakta 2 gün yedirebiliriz. Ocakta ısıtmıyorum banvari usulü ısıtıyorum bu arada vitaminler ölmesin diye. Aksam üstü ev yapımı yoğurdundan veriyorum bir kase. Biz marketten baby mix yoğurt aldık mayamız o oldu.günlük sütle mayaladım. Onun dışında hamile olduğum için yine çok emziremiyorum günde 1 bilemedin 2 kez. Aptamil 2 ile takviye yapıyorum. Bizim günlük öğünlerimiz bunlar.
Masallah hamile misin:KK57: nekadarlik

Back