• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Arkadaş lar selam. Ben bu sayfayi takip ediyor um ama yazmiyordum. Oncelikle hepinizin Mevlüt kandili mübarek olsun. Benimde Altı ay yirmi günlük oglum var. Bir hafta önce sut ve yumurtaya alerjisi teşhisi konuldu. Aranizda bu durumu yasayan var mi . Cok araştırma yaptım iyice aklim karisti. Bebegime ozel progemin as mama verdi doktor. Ek gida olarakta ne vericem diyette cunku oglum. Ozelden veya burdan yazabilirmisiniz.

Arkadaş lar selam. Ben bu sayfayi takip ediyor um ama yazmiyordum. Oncelikle hepinizin Mevlüt kandili mübarek olsun. Benimde Altı ay yirmi günlük oglum var. Bir hafta önce sut ve yumurtaya alerjisi teşhisi konuldu. Aranizda bu durumu yasayan var mi . Cok araştırma yaptım iyice aklim karisti. Bebegime ozel progemin as mama verdi doktor. Ek gida olarakta ne vericem diyette cunku oglum. Ozelden veya burdan yazabilirmisiniz.
Aynı şey bizede konuldu neocate mama,anne sütü sebze çorbaları ve pirinç unu muhallebi şeklinde devam ediyoruz

kıyamam bebişe, tombik bacaklarından öperim.ben gece hazır bez bağladığını sanıyordum.sızdırma olmuyor değil mi?
bez bitince tüm gece yıkanabilir takıyorum ama değiştiriyorum. bnm bebiş akşam 6 da yatıyor. misal 12 de uyuyacaksam o ara yıkanabilir takıp bn uyurken hazır bez bağlıyorum. bazen de tüm gece hazır bez. yani tamamen kafama göre. ama cırtlıları tepinirken takmamaya çalışıyorum.

Bugün 6.ay aşımızı olduk 3 tane ateşi 37.6 geldi sürekli kontrol ediyorum insallah yükselmez 1 çay kaşığı calpol verdim normalde hemşire 38 i geçince ver dedi ama beklemem öyle öf şu ateşten çok korkuyorum ya eşime diyorum ya çok ateşi var yanıyor diyorum bakıyor yok cnm ateşi sana öyle geliyo diyo sanki yanıyor gibi geliyo bana da:)bi arkadaş köfteyi sormuş da peki balık tavuk verebilir miyiz nette araştırdım 8.ayda diyo ama bize doktorumuz herşeyden yiyebilir demisti benimde sormak aklıma gelmedi
bn 7 aylıktan sonra 3 gün kuralına göre köfte de balıkta deneyeceğim. sorun yaşamazsa haşlamalarının yanına az az koymayı düşünüyorum

Kizlar blender kullaniyor musunuz vitamin değerini düşürüyormuş sanirim ben buharda pişirip süzgeçle ezlyorum sebze çorbasi yaparken o da püre gibi oluyor
bn daha sadece sebze buharda pişirip veriyorum. çatalla verirken biraz eziyorum. eline verdiklerime hiçbirşey yapmıyorum. şükür daha bi boğazına takılma sorunu olmadı.

Kzlqr bnm cock patates pirinc hsldm pure yptim ymdi bi mercmk corbasi trhna yiyo. Khvltida ck ymiyoo yogurtla myve yiyo bnde istym kynanm ygrt vrio hp ..bska ne vereblrm

Aynı şey bizede konuldu neocate mama,anne sütü sebze çorbaları ve pirinç unu muhallebi şeklinde devam ediyoruz
Bu mamayi nasil veriyorsunuz . Benim bebegim sadece meyve suyu ile içiyor o da cok az . Biberonada yeni alisiyor. Sebze olarak ne veriyorsunuz. Ben sadece patates havuc kabak veriyorum ssdece henuz doktordan bilgi alamadim

Aman anneler blendır kullanmayın eğer bebeğiniz çatalla ezince yiyosa öyle verin. Kızım 2014 haziran bebişi hala çiğnemeyi öğrenemedi...

Cnm bizimde süt alerjisi negatif çıktı ama negatif çıkmasına rağmen. Olabiliyor.eğer varsa normal manaya başlayınca daha kötü oluyor.
hm anladım canım birde üniversitedeki prof yumurta alerjisi olanın tavuğa da oluyor süte olanın da ete oluyor demişti

Bu mamayi nasil veriyorsunuz . Benim bebegim sadece meyve suyu ile içiyor o da cok az . Biberonada yeni alisiyor. Sebze olarak ne veriyorsunuz. Ben sadece patates havuc kabak veriyorum ssdece henuz doktordan bilgi alamadim
uyurken biraz içiyor neocate mamayı canım içine ne katarsan kat pekmezde katsan yine tadı kötü

bizimde yumurta alerjimiz var raporlu mama bize de verildi canım onu sadece uyurken verebiliyorum yada zoraki ağzına şiringa ile akıtıyorum her ne kadar yarısını geri cıkarsada . onun dışında zaten anne sütünü bırakmıstı arı mama aptamilin kasık maması sebze corbası pirincli yoğurt corbası fln veriyorum pekmezli yoğurt ya da sade yoğurt evde mayaladım

bayanlar ben bir bucuk ay önce ilk defa adet oldum doğumdan sonra bir daha da olmadım sütte vermiyorum artık sizdede böyle oldu mu yoksa düzenli mi oluyorsunuz normalde ben 26 güne bir olurdum

Back