• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ek gıdaya erkn başlayan annelerbebislerinize kofte falan veriyormusinz
köfte et barındırdığı için çok lifli bir yapıya giriyor yani sindirmesi çok zor.bunun için bebeğin bağırsaklarının gelişmesini beklemek gerekiyormuş.yani 7-8 .ayda verilecekmiş.konuyu yeni araştırdım da hevesle cevap vereyim dedim :KK55:

Bugün 6.ay aşımızı olduk 3 tane ateşi 37.6 geldi sürekli kontrol ediyorum insallah yükselmez 1 çay kaşığı calpol verdim normalde hemşire 38 i geçince ver dedi ama beklemem öyle öf şu ateşten çok korkuyorum ya eşime diyorum ya çok ateşi var yanıyor diyorum bakıyor yok cnm ateşi sana öyle geliyo diyo sanki yanıyor gibi geliyo bana da:)bi arkadaş köfteyi sormuş da peki balık tavuk verebilir miyiz nette araştırdım 8.ayda diyo ama bize doktorumuz herşeyden yiyebilir demisti benimde sormak aklıma gelmedi

Kizlar blender kullaniyor musunuz vitamin değerini düşürüyormuş sanirim ben buharda pişirip süzgeçle ezlyorum sebze çorbasi yaparken o da püre gibi oluyor

S skelebeks peki ne kadar yiyor onlari bugün patates havuç haşladim yemek istemedi tarhana için bir yemek kaşiği 1 bardak su dimi ondan da yarim çay bardaği mi verices?
belirli bi ölçüm yok, henüz tadım günlerinde olduğumuz için hiç zorlamıyorum, kafasını çeviriyorsa dudağını kilitliyosa hiççç zorlamıyorum

Kızlar gece gece kızım ateşlendi.yarım saatir uyanigiz ateş dusuruci verdim.acaba aşı yapmış olabilirdi. Uç gün oldu ama.ust dişler mi yada

çocuğu sütten kesmemek için 1.5 yaşındayken hamile kalabilirim. sütten kesildikten 3 y sonra yenisi doğar. yenisine göre süt gelmesi için 3 ay önce süt vermeyi kesmek lazımmış.ama hamileyken oğluşumla nasıl kudururum o düşündürüyor
canım cevremde örnekler var da Allah koruyo kucaklarına da alıyorlar kuduruyorlr da :)

Benimkide hic teklif etmesem istemez ama ben verince iciyor memeden..sık sık verirsem kusuyo .3 4 saat arayla meme veriyorum bende..

Gecmis olsun cnm sali asi olcak artik asidan sonra goturuyum bende

Cnm iste habire cocuk dr.una gidiyoruz . rize trabzon diyarbakir malatya da gittigim dr.lar gaz diyor gonderiyor . kaka tahlili istedim bir bulgu goremiyoruz dediler. Sanki hastalik hastasiyim sizofrenim ne bilim deliyim heralde ben:)
ne içse o kar tatlım anne sütünün her damlası altın kadar değerliymiş sen vermeye devam et ne güzel

hoşgeldin canım be kadar güzel anlatmışsın :KK66: yüzünün kuruluğu için saf zeytinyağı sürsen nası olur acaba?

annene sormak lazım canım :)) o bakarım diyosa hiç erteleme bence, oğlumu da kardeş duygusundan mahrum bırakmamış olursun nolur nolmaz . Nasipse ben 2/3 sene sonra düşünüyorum, ama burda kimsemiz yok oyüzden erteliyorum biraz da , oğlum kreşe başlamış olsun istiyorum

canım meyve suyu pek vermedim açıkçası, çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.. Ama su için alıştırma bardağını kullanıyorum, bende sirrieyvanın tavsiyesiyle aldım, wee nin antikolik bardağı, 10 tl :KK66:

biliyosun canım benimkide çoğunu sevmez, ama tarhanayı sevdi, azcık da kıvamlı yaptım içti :) bence denemelisin
annem cok azimli canım benim gücüm yerindeyken doğurun diyor:) sonra bakamam diyor canım benim cok düşüncelidir kendisi :)senin için en iyisi canım yoksa cok zor olur bende annem yakında olmasa oyle düşünürdüm

Bize gaviscon şurup verdi.smilac ı denedi mi bizimki birkaç vermeye alıştı.şimdi bi süre süte ara vericem toparlasın bağırsaklar sağıp dolaba atıyorum.uykusunda vermeyi denesen.bide muhallebi yapıp veriyorum pirinç unuyla.kahvaltıda ne veriyorsun cnm?
similac denemedim canım aptamil dene diyorlar ben sma bebelac hero denemiştim . zaten son zamanlarda sadece uykuda emiyordu artık onu da bıraktı bağrığı basıyor sağıp veriyordum ona dahi yok diyo kaç defa lavaboya döktüm kafasını kaçırmalar tükürmeler görsen istemiyo iş yerindede sağmak zor oluyor diye bıraktım bende

Bize gaviscon şurup verdi.smilac ı denedi mi bizimki birkaç vermeye alıştı.şimdi bi süre süte ara vericem toparlasın bağırsaklar sağıp dolaba atıyorum.uykusunda vermeyi denesen.bide muhallebi yapıp veriyorum pirinç unuyla.kahvaltıda ne veriyorsun cnm?
kahvaltı olarak bazen tahıllı elmalı kaşık mama , arı mama ya da tam buğday ekmeğinin içi ile bir kaşık labne peynirini yarım cay bardağı ıhlamur ile cekip yediriyoruz tadı cok güzel oluyo

similac denemedim canım aptamil dene diyorlar ben sma bebelac hero denemiştim . zaten son zamanlarda sadece uykuda emiyordu artık onu da bıraktı bağrığı basıyor sağıp veriyordum ona dahi yok diyo kaç defa lavaboya döktüm kafasını kaçırmalar tükürmeler görsen istemiyo iş yerindede sağmak zor oluyor diye bıraktım bende
bize tahıllı kaşık mamalarıda dokundu.Similac alimentum dene bence belki sever...İlaçlar işe yaramadımı yahu?bize 1 haftada farkettirdi çok şükür..Bizimkide aynı seniinki gibiy di.bence labne falanda verme onlarda dokunuyo bence hep.ben bitek pirinç unu diyet mama sebze çorbası kuzu kıymalı bide anne sütü veriyorum.aralardada bal kabağı meyve püresi falan.Alerjik besinler verdikçe başa sarıyor sıkıntılar...

bize tahıllı kaşık mamalarıda dokundu.Similac alimentum dene bence belki sever...İlaçlar işe yaramadımı yahu?bize 1 haftada farkettirdi çok şükür..Bizimkide aynı seniinki gibiy di.bence labne falanda verme onlarda dokunuyo bence hep.ben bitek pirinç unu diyet mama sebze çorbası kuzu kıymalı bide anne sütü veriyorum.aralardada bal kabağı meyve püresi falan.Alerjik besinler verdikçe başa sarıyor sıkıntılar...
denemek lazım canım bir seyi sevse zaten onda biraz devam etcem ilaçların sanki aman aman faydası olmuyo . kıymaya basladın mı ben hiç vermedim daha

denemek lazım canım bir seyi sevse zaten onda biraz devam etcem ilaçların sanki aman aman faydası olmuyo . kıymaya basladın mı ben hiç vermedim daha
Evet kuzu kıyma ver,yoruz ama.Danaya alerjik reaksion gösterebilirmiş. Canm iyi gelmesinin sebebi süt ürünleri vermeye devam etmen olabilirmi ki? bide sma falan yazmışsın mama onlarıda verdiysen bizde iyice artmıştı alerji.Gerçi bişey yemeyince insan ne verceğini şaşırıyor..

Birde aptamil demişsin normal aptamil değil demi?. Dr hiçbirini yemesse en son ihtimal Aptamil HA dene yer demişti.

Evet kuzu kıyma ver,yoruz ama.Danaya alerjik reaksion gösterebilirmiş. Canm iyi gelmesinin sebebi süt ürünleri vermeye devam etmen olabilirmi ki? bide sma falan yazmışsın mama onlarıda verdiysen bizde iyice artmıştı alerji.Gerçi bişey yemeyince insan ne verceğini şaşırıyor..
canım bizim süte alerjimiz yok ki bizimki sadece yumurta alerjisi . reflü de olabilir diyor dr . kendisi iştahsız benim oğlum

Back