• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
nazperver nazperver canım ben charlie banana bez buldum kapıda ödeme yapıyorlar.6 lı paket 339 tl.Bu konuda başını ağrıtacağım galiba.sen tek tek mi almıştın? bir açıklama yazmamışlar, konuyla ilgili yorum bıraktım siteye fakat yoruma cevap veren olmadı.iç bezlerden kaç tane oluyor o pakette,biliyor musun?

kızlaaar ikili test sonucunm çıkmş doktorm müğsİT DEĞİLDİ söyleyemedi müsait olunca arayacaklar sizce nasıl

Eklentiler

• FullSizeRender.jpg
    FullSizeRender.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 118
Kızlar bizim uyku düzensizliğimizden dolayı doktorumuz day-night isimli bitkisel bir şurup yazmıştı bir ay kullan Demişti ben bir hafta kullanabildim faydasıda olmuştu. Araştırın belki işinize yarar. Bebeğin yüzünü nemlendirmekten bahsedilmiş doktorumuz linola isimli bir krem yazdı banyo sonrası dışarı çıkarken ve eve gelince sürüyorum çok güzel nemlendiriyor

benim oğlan uyurken elinin üstünü emdiği için salyalar yanaklarda kalıyor maalesef.
cevabın için teşekkür ederim canım, bezleri hangi siteden alıyorsun? bi de setler gördüm içinde üst bezlerden 1 ya da iki tane koymuşlar iç bezlerden 5 tane felan. senin sayıların üst bezler için değil mi?
Meyve için eklediğim resimdekini mi söylüyorsun? eşim biraz pimpirikli olduğu için beni de korkuttu, meyve püresinde taneler boğazına kaçar dedi o yüzden suyunu veriyordum sadece.
resimdeki file onun silikonları var çok daha temiz sağlıklı.
bn unnado da kampanyada aldım sanırım.bn iç dış kullanıp yıkıyorum. yani 12 dış bezim var. bambinonun cırtlısından memnun değilim. daha ihtiyacım olsa farklı marka denerdim. bambinonun boy ayarı var sözde ama yapılmıyor. çişini yapınca tene değen bezi nemli kalıyor. charlie banananın o ara sanırım microfiber katmanı kuru nasıl oluyorsa içindeki bez ıslak. charlie nin bi dış bez e 2 iç bez geliyor.
yerli olandan söyleyip dene istersen hem daha uygun. son zaman araştırmadım belki farklı modeller çıkmıştır. aklında bulunması gereken cırtlıların o kısmı sert oluyor. hareket ederken iz yapıyor. en azından bambinoda öyle.
çok karışık yazdım ama idare et

Bugüne kadar hep verdim ayrıca 3 gn kuralına göre bekledim de şükür bi alerji belirtisi çıkmadı, gayette iştahla yiyo canım. Bu alerji olayları eskiden yoktu annem kardeşlerime yedirirdi ben de şimdi kızıma yediriyorum. Herşeyi yemesi için fazla pimpirikli olmamaya çalışıyorum. Alerjisi falan olsa bugüne kadar belli olurdu heralde bilmiyorum
bana da annem yedirmiş hala hepsine alerjşm var. uzun süre diet yapamadığımdan alerjide geçmiyor. çocukken vermeyince alerji olmadan vucud tepki vermeden o dönemi atlatmış oluyor. tabi gene snn bileceğin iş. çok giremiyorum görmüşken yazayım dedim. dr un yedir diyorsa bnm karışmam çok saçma olur.

nazperver nazperver canım ben charlie banana bez buldum kapıda ödeme yapıyorlar.6 lı paket 339 tl.Bu konuda başını ağrıtacağım galiba.sen tek tek mi almıştın? bir açıklama yazmamışlar, konuyla ilgili yorum bıraktım siteye fakat yoruma cevap veren olmadı.iç bezlerden kaç tane oluyor o pakette,biliyor musun?
bir dış beze 2 içbez oluyor. bi bez uzun bi bez daha kısa. bn tek bez koyup sık değişiyorum. yatıyorsa 2 iç bez koyuyorum ama biraz kocaman oluyor. bn bacak lastik ayarlarını en genişe aldım. bacaklarını sıkmasında taşsa da olur kıyamam ona düşüncesiyle :KK68:
stoklarda kalmamıştı en son araştırdığımda. o yüzden iletişime geçemediğin yerden sipariş geçip riske girme. tabi kapıda ödemede risk yok

Ya acaba sadece süt yetmiyor artik da ondan mi sık sık uyaniyor 8 de yatirdim 9 10 11 1 2.30 4.30 5 diye sabahi ettik o yüzden dedim hani muhallebi falan mi versem gün içinde yoğurt ve elma veriyorum sadece
muhallebi yerine artık sebzeleri vermeye başlasana gün içinde, ben havuç, brokoli, avokado, kabak, bal kabağı, yoğurt verdim, kimini 3 gün kimini 2 şer gün tattırarak, hiçbirini bayılarak yemedi Ama olsun :) ha bide mız ve tarhana da verdim

benim oğlan uyurken elinin üstünü emdiği için salyalar yanaklarda kalıyor maalesef.
cevabın için teşekkür ederim canım, bezleri hangi siteden alıyorsun? bi de setler gördüm içinde üst bezlerden 1 ya da iki tane koymuşlar iç bezlerden 5 tane felan. senin sayıların üst bezler için değil mi?
Meyve için eklediğim resimdekini mi söylüyorsun? eşim biraz pimpirikli olduğu için beni de korkuttu, meyve püresinde taneler boğazına kaçar dedi o yüzden suyunu veriyordum sadece.
wee nin meyve püresi var bi incele istersen

S skelebeks peki ne kadar yiyor onlari bugün patates havuç haşladim yemek istemedi tarhana için bir yemek kaşiği 1 bardak su dimi ondan da yarim çay bardaği mi verices?

resimdeki file onun silikonları var çok daha temiz sağlıklı.
bn unnado da kampanyada aldım sanırım.bn iç dış kullanıp yıkıyorum. yani 12 dış bezim var. bambinonun cırtlısından memnun değilim. daha ihtiyacım olsa farklı marka denerdim. bambinonun boy ayarı var sözde ama yapılmıyor. çişini yapınca tene değen bezi nemli kalıyor. charlie banananın o ara sanırım microfiber katmanı kuru nasıl oluyorsa içindeki bez ıslak. charlie nin bi dış bez e 2 iç bez geliyor.
yerli olandan söyleyip dene istersen hem daha uygun. son zaman araştırmadım belki farklı modeller çıkmıştır. aklında bulunması gereken cırtlıların o kısmı sert oluyor. hareket ederken iz yapıyor. en azından bambinoda öyle.
çok karışık yazdım ama idare et
Çok teşekkür ederim canım.bugün o silikondan sipariş verdim bi tane.bi kadında da alba babynin bezi vardı tanesini 20 tlden satıyor ama iç bezleri yok.ondan alıp babyneonun bambu iç bezlerinden almayı düşündüm. bir de pamucco diye bir marka daha buldum bütün malzemesi %100 pamuk ve çok uygun fiyatları var ama sızdırma yapar gibi geldi bana.sanırım farklı markalardan birer ikişer alıp deneyeceğim.
Buarada katı gıdaya geçiş için adam akıllı bir araştırma yaptım.birisi burada her şeyi reddediyor diye yazmıştı.aradım ama kim olduğunu bulamadım.bir yerde çiğnemek bebek için zor gelir ve dilini toparlayamadığı için-refleks gereği-dili ile ittirebilir, bu yemek istememesinden kaynaklanmaz yazıyordu.çözüm olarak yiyecek tam dilin üzerine bırakılmalı denmiş.

bir dış beze 2 içbez oluyor. bi bez uzun bi bez daha kısa. bn tek bez koyup sık değişiyorum. yatıyorsa 2 iç bez koyuyorum ama biraz kocaman oluyor. bn bacak lastik ayarlarını en genişe aldım. bacaklarını sıkmasında taşsa da olur kıyamam ona düşüncesiyle :KK68:
stoklarda kalmamıştı en son araştırdığımda. o yüzden iletişime geçemediğin yerden sipariş geçip riske girme. tabi kapıda ödemede risk yok
kıyamam bebişe, tombik bacaklarından öperim.ben gece hazır bez bağladığını sanıyordum.sızdırma olmuyor değil mi?

Back