2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cnm nasil gecti ateş varmi? Bide onceki aşılarda ates varmiydi. Diyolarki ilk karmalarda ates olmayabilir ama sonra asilar arttikca ates de olma ihtimali yukseliyormus. Bizimki de pazartesi
Yoktu canım ilk kez böyle olduk çok şükür yinede iyi geçti daha çok ateşlenmedi gece sürekli emziğini düşürdü onun için ağladı emzik ve ateş bekçiliği yaptım gece yani sizinkide kolay geçer inşallah 2 bi bacaktan bir bi bacaktan bide ağızdan damlaydı aşılarımız

şimdiden sonra rotanın zamanı geçmiş oluyor diye biliyorum. gene sor.
su içir, komposto olur, z. yağını sbh akşam verebilirsin. popişe de sürebilirsin.

Kızlar oğlum geceleri çok sık uyanıyor. Bazen saat başı bazen 2 saatte bir. Diş de çıkaracak gibi durmuyor daha. Normal değil bu kadar uyanması. Her uyandığında da emmek istiyor başka türlü ne yaparsam yapayım uyumuyor da. Gece beslenmesini kesmeye çalışıyorum yani her uyandığında vermemeye çalışıyorum ama bağırıyor uyumuyor. Ne yapmam lazım? Var mı benim gibi olan?

Canım bebeğin kaç aylık doymuyo olabilir.geceleri biraz muhallebi ver dene acliktanmi yoksa başka bi sıkıntısı mi var anlarsın.benim kizimda uyaniyodu çok ek gıdaya başlayınca azaldı uyanmasi

aynı beni anlatmışsın canım :) doymamayla alakası olduğunu düşünmüyorum , oğlumun kilosu çok iyi aç olsa gündüz de ağlar hem.. Geçen bi yazı okudum, bana çok mantıklı geldi.. Allah neden anne sütünü inek sütü yada Aslan sütü gibi uzun süre tok tutacak şekilde deil de kolay sindirilebilir şekilde yaratmış bi düşünün diyodu. Muhallebi vererek uzun ve derin uyumasını sağlamak bana mantıklı gelmiyor, çünkü ilk 1 yıl çocukların derin uyuması Ani ölümler sebebiyle çok riskli.. Yani çok derin uyumaması gerekiyor.. Karnını tıkabasa doyurup uyutmak deil de uyanığında meme vermeden uyutmaya çalışcam ben , bu ara deniyorum ama pek kabul etmiyo. Mesela ağladığında ben yanına gidersem kesinlikle meme almadan tekrar uyumuyo, ama babası giderse pış pış diyerek uutuyo.. Bence bu sıpalar bizim kokumuzu alır almaz memeye odaklanmışlar :)

Benimki de öyle canim sallamayla falan durmuyor illa emecek ve dediğin gibi çok sık uyaniyor normaldir heralde

Ben de bu yüzden başlamadım henüz ek gıdaya. Hatta su bile vermiyorum 23 haziran doğumlu. Kilo problemi olmadığı için tam doldurmasını bekliyorum 6.ayını ek gıdaya geçmek için.
Dediğin gibi de gece emmeden uyumuyor bizim odada yattığı için de beni de görüyor ama gerçekten babalarına karşı farklılar. Nazları bize geçiyor Canım :)

bizimki de 23 Haziran dün başladık ek gıdaya 3 gün yoğurt , sonra 3 er gün sebzeleri tattırıcam inş, doyumluk deil :)

Sen de blw yapacaktın dimi canım? E erken değil mi başlamak için? Nasıl tepkiler verdi oğlun? Ben de mi başlasam ( hemen gaza gelen anne)
ilk gün yoğurdu sevdi gibi, ama dünle bgn pek sevmedi :) masasına döktüm eliyle oynasın, dokusunu öğrensin die resmen tiksindi titiz mi olcak ne :)) yrn havuç vercem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…