- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #57.841
Yok canim hic alakası yok suniyleBulunduğum ilçede kadın dogumcu yok ondan oteleyip duruyorum..
Yoktu canım ilk kez böyle olduk çok şükür yinede iyi geçti daha çok ateşlenmedi gece sürekli emziğini düşürdü onun için ağladı emzik ve ateş bekçiliği yaptım gece yani sizinkide kolay geçer inşallah 2 bi bacaktan bir bi bacaktan bide ağızdan damlaydı aşılarımızCnm nasil gecti ateş varmi? Bide onceki aşılarda ates varmiydi. Diyolarki ilk karmalarda ates olmayabilir ama sonra asilar arttikca ates de olma ihtimali yukseliyormus. Bizimki de pazartesi
şimdiden sonra rotanın zamanı geçmiş oluyor diye biliyorum. gene sor.Mrb kizlar..beni. ebem rota asisiyla ilgili birssy demedi..bu aşı zorunlu mu ve kacinci ayda yapiliyor..bide ek gidaya geçtim 7,8 gun felan oldu..muhallebi, sebze çorbası pure halinde, meyve püresi ve icine cok az muz da ezip verdim. çorbaya zeytinyağı koydum.bugun ilk kez kizim yoğun kaka yapti.cok afedersiniz kati yani.aksamda yapti o şekilde. Az bisey.ama yaparken zorlandi biraz.bi cay kasigi zeytinyagi verdim. Dolapta kuru kayisim var.onu sulandirip pure hlinde versem olur mu..bilgisi ve tecrübesi olanlardan bilgi istiyorum.
ziraat bankasıMerhaba kizlar bir sorum var emzirme parası pttye mi yatiyor yoksa sgkdan mi tahsil ediliyor bilginiz var mıdır
Benimde sansima tam ters eskiden haff geçerdi şimdi çok kotuYok canim hic alakası yok suniyle
Ben de suniyle epidural normal dogurdum
Adetlerimde hic agri hissetmiyorum
Dogum oncesi cok sancili gecirirdim
Bize hediye gelmişti. Ama benim kız biraz minik olunca daha bindirmedim hicKzlar yueutec aldnzmii
Canım bebeğin kaç aylık doymuyo olabilir.geceleri biraz muhallebi ver dene acliktanmi yoksa başka bi sıkıntısı mi var anlarsın.benim kizimda uyaniyodu çok ek gıdaya başlayınca azaldı uyanmasiKızlar oğlum geceleri çok sık uyanıyor. Bazen saat başı bazen 2 saatte bir. Diş de çıkaracak gibi durmuyor daha. Normal değil bu kadar uyanması. Her uyandığında da emmek istiyor başka türlü ne yaparsam yapayım uyumuyor da. Gece beslenmesini kesmeye çalışıyorum yani her uyandığında vermemeye çalışıyorum ama bağırıyor uyumuyor. Ne yapmam lazım? Var mı benim gibi olan?
aynı beni anlatmışsın canım :) doymamayla alakası olduğunu düşünmüyorum , oğlumun kilosu çok iyi aç olsa gündüz de ağlar hem.. Geçen bi yazı okudum, bana çok mantıklı geldi.. Allah neden anne sütünü inek sütü yada Aslan sütü gibi uzun süre tok tutacak şekilde deil de kolay sindirilebilir şekilde yaratmış bi düşünün diyodu. Muhallebi vererek uzun ve derin uyumasını sağlamak bana mantıklı gelmiyor, çünkü ilk 1 yıl çocukların derin uyuması Ani ölümler sebebiyle çok riskli.. Yani çok derin uyumaması gerekiyor.. Karnını tıkabasa doyurup uyutmak deil de uyanığında meme vermeden uyutmaya çalışcam ben , bu ara deniyorum ama pek kabul etmiyo. Mesela ağladığında ben yanına gidersem kesinlikle meme almadan tekrar uyumuyo, ama babası giderse pış pış diyerek uutuyo.. Bence bu sıpalar bizim kokumuzu alır almaz memeye odaklanmışlar :)Kızlar oğlum geceleri çok sık uyanıyor. Bazen saat başı bazen 2 saatte bir. Diş de çıkaracak gibi durmuyor daha. Normal değil bu kadar uyanması. Her uyandığında da emmek istiyor başka türlü ne yaparsam yapayım uyumuyor da. Gece beslenmesini kesmeye çalışıyorum yani her uyandığında vermemeye çalışıyorum ama bağırıyor uyumuyor. Ne yapmam lazım? Var mı benim gibi olan?
Benimki de öyle canim sallamayla falan durmuyor illa emecek ve dediğin gibi çok sık uyaniyor normaldir heraldeKızlar oğlum geceleri çok sık uyanıyor. Bazen saat başı bazen 2 saatte bir. Diş de çıkaracak gibi durmuyor daha. Normal değil bu kadar uyanması. Her uyandığında da emmek istiyor başka türlü ne yaparsam yapayım uyumuyor da. Gece beslenmesini kesmeye çalışıyorum yani her uyandığında vermemeye çalışıyorum ama bağırıyor uyumuyor. Ne yapmam lazım? Var mı benim gibi olan?
Ben de bu yüzden başlamadım henüz ek gıdaya. Hatta su bile vermiyorum 23 haziran doğumlu. Kilo problemi olmadığı için tam doldurmasını bekliyorum 6.ayını ek gıdaya geçmek için.aynı beni anlatmışsın canım :) doymamayla alakası olduğunu düşünmüyorum , oğlumun kilosu çok iyi aç olsa gündüz de ağlar hem.. Geçen bi yazı okudum, bana çok mantıklı geldi.. Allah neden anne sütünü inek sütü yada Aslan sütü gibi uzun süre tok tutacak şekilde deil de kolay sindirilebilir şekilde yaratmış bi düşünün diyodu. Muhallebi vererek uzun ve derin uyumasını sağlamak bana mantıklı gelmiyor, çünkü ilk 1 yıl çocukların derin uyuması Ani ölümler sebebiyle çok riskli.. Yani çok derin uyumaması gerekiyor.. Karnını tıkabasa doyurup uyutmak deil de uyanığında meme vermeden uyutmaya çalışcam ben , bu ara deniyorum ama pek kabul etmiyo. Mesela ağladığında ben yanına gidersem kesinlikle meme almadan tekrar uyumuyo, ama babası giderse pış pış diyerek uutuyo.. Bence bu sıpalar bizim kokumuzu alır almaz memeye odaklanmışlar :)
Tam memeci bizimkiler Canım :))Benimki de öyle canim sallamayla falan durmuyor illa emecek ve dediğin gibi çok sık uyaniyor normaldir heralde
bizimki de 23 HaziranBen de bu yüzden başlamadım henüz ek gıdaya. Hatta su bile vermiyorum 23 haziran doğumlu. Kilo problemi olmadığı için tam doldurmasını bekliyorum 6.ayını ek gıdaya geçmek için.
Dediğin gibi de gece emmeden uyumuyor bizim odada yattığı için de beni de görüyor ama gerçekten babalarına karşı farklılar. Nazları bize geçiyor Canım :)
Sen de blw yapacaktın dimi canım? E erken değil mi başlamak için? Nasıl tepkiler verdi oğlun? Ben de mi başlasam ( hemen gaza gelen anne)bizimki de 23 Hazirandün başladık ek gıdaya 3 gün yoğurt , sonra 3 er gün sebzeleri tattırıcam inş, doyumluk deil :)
MasallahAyyy kızlar..kızımın disi patlamış elime minik bi çizgi geliyo çok mutluyumm
Haftaya 6 .ci ayimiz bitiyo canimMasallahkac aylık canim
ilk gün yoğurdu sevdi gibi, ama dünle bgn pek sevmedi :) masasına döktüm eliyle oynasın, dokusunu öğrensin die resmen tiksindi titiz mi olcak ne :)) yrn havuç vercem bakalımSen de blw yapacaktın dimi canım? E erken değil mi başlamak için? Nasıl tepkiler verdi oğlun? Ben de mi başlasam ( hemen gaza gelen anne)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?