2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Aşı olduk dun sabah. 4asi fazla yaaaa agir gelio yavrulara. Kuşum dunden beri huzursuz. Sabah kalktı hala ayni. Bacaklarda cok agri var. Gaz icin bacak cektikce agriyor dogal olarak . Ama ates yok şükür. Kilo 7400 boy 71olctu ki bence yanlış fazla ölçtu sanki. Bu ay 600gr almis

İnşallah adet gormeme sebebimiz yumurtlama olmamasi gibi masym bi sebeptendir

Gecmis olsun 6. Ay asisi 4 tane mi off yaa cok fazla

Eveeet yedik ictik eglendik 6 aya yaklastik kizlar benim gibi gram kilo veremeyen var mi ... Diyet gunluklerine yazacam artik yoksa gidisat kotu benim.
Aynen canım benimde psikoloji m bozuk on kilom var daha. Sayfamız vardı 2015 anneleri zayifliyo diye kimse yazmiyo heralde artik

Oğlun çok tatli bayildimmm maşallah :)

Hangi demir ilacini veriyorsun?neden açken veriyoruz?

Hanimlar sizinde saçınız cok dökülüyor mu benim dogumdan sonra aşırı dökülüyor ne yapabilirim bilgisi olan varsa cok sevinirim.
Hemde nasıl dökülmek çocuğuda yere örtü seriyorum orda oynuyor odadan çıkıyorum geliyorum Kapıya kadar gelmiş eller saç içinde baş edemiyorum dökülüyor. Geçen gün saçlarımı kestirmeye gittiğimde kuaförüm saçlarımı çok sıkı topladığım için döküldüğünü söyledi bölgesel açılmalar olmuş. O günden sonra daha rahat topluyorum saçlarımı dökülmesi bir nebze azaldı

tadım günlerinde ilk gün bir çay kaşığı, sonra 1 tatlı kaşığı, 3. Gün de 1 yemek kaşığı die geçiyo
Bizde ek gıdaya başlamıştık bir haftadır Oğlumun yanakları kızardı doktorumuzu Aradım gıda alerjisi olabilir Onbeş gün ara ver sonra tekrar başlayalım gözlemleyelim dedi biz şimdilik ara verdik.

Hayirli olsun disiniz tez zamanda digerleride gelip tamamlansin agrisiz sizisiz, evet donmeye baslayinca gaz sancilari azaliyo bacaklarini cok hareket ettirdikleri icin, bide hoppala 15 20 dk dan fazla binmesi zararliymis yanlis bilmiyosam bi arastir istersen

Mas
Masallah ne kadar tatli bir bebek, demir ilaci vegaferon mu kullaniyosun

Masallah pasaya cok tatlii
Sevilayim benim oglusta oyle donmuyo yuzustu koyuncada bagiriyo sevmiyo. Masallah guzel uzamis gecen ay nasildi olcumleri?

Bizde ek gıdaya başlamıştık bir haftadır Oğlumun yanakları kızardı doktorumuzu Aradım gıda alerjisi olabilir Onbeş gün ara ver sonra tekrar başlayalım gözlemleyelim dedi biz şimdilik ara verdik.
ne vermiştin de kızardı canım? Belki de o verdiğin şeye alerjisi vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…