myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.986
- 7.288
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #57.821
ya bi konu vardı, kadın evliymiş, eski sevgilisi varmış o da evliymiş, adamla mesajlaşıyomuş, bi de vajinusmusmuş bunları falan eski sevgilisine anlatıyomuş, adam karısıyla tatile çıktı diye kudurmuştu falan... o böyle anlatınca ben de dayanamadım baya bi sövdüm. tabi tutum biraz kendimi ama işte banı yemiş olduk bi kereYine naaptiinn
Mrb kizlar..beni. ebem rota asisiyla ilgili birssy demedi..bu aşı zorunlu mu ve kacinci ayda yapiliyor..bide ek gidaya geçtim 7,8 gun felan oldu..muhallebi, sebze çorbası pure halinde, meyve püresi ve icine cok az muz da ezip verdim. çorbaya zeytinyağı koydum.bugun ilk kez kizim yoğun kaka yapti.cok afedersiniz kati yani.aksamda yapti o şekilde. Az bisey.ama yaparken zorlandi biraz.bi cay kasigi zeytinyagi verdim. Dolapta kuru kayisim var.onu sulandirip pure hlinde versem olur mu..bilgisi ve tecrübesi olanlardan bilgi istiyorum.
Evet cnm benim kizda ilk defa muz verdimm değişik bi kaka yaptı şaşırdım. Esim dur daha neler yapacak diyor :) bence kuru kayisi agir gibi geliyor sanki. Kaka yapma zorlugu muzdandir. Sen bugun normal seyler ver yogurt fln bence normale döner. Simdi cocuk durduk yere ishal falanda olmasin dengesi bozulur. Yogurt da bagirsaklara iyi gelirMrb kizlar..beni. ebem rota asisiyla ilgili birssy demedi..bu aşı zorunlu mu ve kacinci ayda yapiliyor..bide ek gidaya geçtim 7,8 gun felan oldu..muhallebi, sebze çorbası pure halinde, meyve püresi ve icine cok az muz da ezip verdim. çorbaya zeytinyağı koydum.bugun ilk kez kizim yoğun kaka yapti.cok afedersiniz kati yani.aksamda yapti o şekilde. Az bisey.ama yaparken zorlandi biraz.bi cay kasigi zeytinyagi verdim. Dolapta kuru kayisim var.onu sulandirip pure hlinde versem olur mu..bilgisi ve tecrübesi olanlardan bilgi istiyorum.
Doktor 3 5 7 dedi o aylarda aşi yok ya rahat olur diye6. Aydan sonra bitirmiş olmanız gerekiyordu ama keşke 1 ay önce başlasaydınız bide biz ara vermeden her ay yaptırmıştık
Ben ptt den aldimMerhaba kizlar bir sorum var emzirme parası pttye mi yatiyor yoksa sgkdan mi tahsil ediliyor bilginiz var mıdır
Pardon ya doğum parasiyla kariştirdimBen ptt den aldim
Canim gaz durumunuz nolduu bizimkininde gecmemis doktor cok gazi war dediilac kullaniyo musun?
ya bi konu vardı, kadın evliymiş, eski sevgilisi varmış o da evliymiş, adamla mesajlaşıyomuş, bi de vajinusmusmuş bunları falan eski sevgilisine anlatıyomuş, adam karısıyla tatile çıktı diye kudurmuştu falan... o böyle anlatınca ben de dayanamadım baya bi sövdüm. tabi tutum biraz kendimi ama işte banı yemiş olduk bi kere
Evet canim okuyup etkileniyorum bi de oyle salak salak seylerdenKullanmadigim ilac kalmadi fayda etmiyorki bio gai iyidi artik etkilemiyor bile.. Laktaz interolansi vatdir belki sutume karsi diye laktazm kullandim oda olmadi muskat kullandim fayda etmedi. Artik dua ediyorum uyusun diye. Cok hizli bir sekilde salliyorum yoksa uykuya dalamiyor... Sinirlerim bozuldu artik ... Ama hala arastiriyorum herkes 6.ayda biter demis olmadi 9. Ay oda olmada 1 yas poffff
Ay okuma onlari bende cok sinir oluyodum eskiden okuyup okuyup sinirlenirdim gerek yok onlar seyinin keyfindeyken sen sinir kupundedin:)
Cnm 300 tl doğum parasi degil. Emzirme parası ziraate yatiyormus 112 tlBen ptt den aldim
Kimlere yatiyor bu emzirme parası. Memurlara da yatiomu::Cnm 300 tl doğum parasi degil. Emzirme parası ziraate yatiyormus 112 tl
Cnm nasil gecti ateş varmi? Bide onceki aşılarda ates varmiydi. Diyolarki ilk karmalarda ates olmayabilir ama sonra asilar arttikca ates de olma ihtimali yukseliyormus. Bizimki de pazartesiBugün 6. Ay aşımızı olduk gündüz biraz huzursuzdu ama ateşi yoktu şimdi uyudu ama tam dalamıyor kuzum ateşimizde 37,5 inşallah sorunsuz atlatırız bu geceyi
6.ayda canli aşı var mı ki kuzum ya? 6.ayda 4 tane aşı olucaz nasipse ama atesi o canlı aşı yapıyo diye biliyorum. Verem aşısı mesela. Koldan yapılan.Cnm nasil gecti ateş varmi? Bide onceki aşılarda ates varmiydi. Diyolarki ilk karmalarda ates olmayabilir ama sonra asilar arttikca ates de olma ihtimali yukseliyormus. Bizimki de pazartesi
Bi doktora gorun canim, 7 cm acilmadan sonra benim de suniyle desteklenmisti ama ben henuz hala adet gormedim. Bilemiycem o yuzden.Kızlar bisey soracam
.benim gibi doğumdan sonra adetten önce şiddetli bel ağrısı çeken varmı.ben doğumu tamamen suni sanciyla yaptım.acaba bundanmi bel agrim çok kötü..
Yatiyor dur cnm bi ayirim olacağını sanmiyorumKimlere yatiyor bu emzirme parası. Memurlara da yatiomu::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?