• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ya bi konu vardı, kadın evliymiş, eski sevgilisi varmış o da evliymiş, adamla mesajlaşıyomuş, bi de vajinusmusmuş bunları falan eski sevgilisine anlatıyomuş, adam karısıyla tatile çıktı diye kudurmuştu falan... o böyle anlatınca ben de dayanamadım baya bi sövdüm. tabi tutum biraz kendimi ama işte banı yemiş olduk bi kere :D

Mrb kizlar..beni. ebem rota asisiyla ilgili birssy demedi..bu aşı zorunlu mu ve kacinci ayda yapiliyor..bide ek gidaya geçtim 7,8 gun felan oldu..muhallebi, sebze çorbası pure halinde, meyve püresi ve icine cok az muz da ezip verdim. çorbaya zeytinyağı koydum.bugun ilk kez kizim yoğun kaka yapti.cok afedersiniz kati yani.aksamda yapti o şekilde. Az bisey.ama yaparken zorlandi biraz.bi cay kasigi zeytinyagi verdim. Dolapta kuru kayisim var.onu sulandirip pure hlinde versem olur mu..bilgisi ve tecrübesi olanlardan bilgi istiyorum.

rota aşısı özel canım, devlet zorunlu kılmamış.
ama sen geç kaldın sanırım yaptırmak için.
ben de yaptırmadım, çok gerekli olsa devlet zorunlu kılardı diye düşünüyorum.
tabi herkesin düşüncesi farklı bu konuda.
yaptıranlara da saygı duyuyorum.
neticede her anne bebeği için en doğrusunu bilir.

ek gıda konusunda da bi tecrübem yok henüz çünkü biz az az tattırmak haricinde tam geçiş yapmadık.
sabahları bi çay kaşığı kadar peynir ve gün içinde bi kez yoğurt veriyor annem ben çalıştığım için sağdığım süt yetmiyor.
onun haricinde, yediğimiz herşeyden az az baktırıyoruz.
doktorumuz müsade etmiyodu tam geçişe . bakalım 10 'unda kontrol var o zaman göreceğiz.

ekgıdaya geçenlerden yardımcı olanlar çıkar sana birazdan merak etme.

Son düzenleme:
Mrb kizlar..beni. ebem rota asisiyla ilgili birssy demedi..bu aşı zorunlu mu ve kacinci ayda yapiliyor..bide ek gidaya geçtim 7,8 gun felan oldu..muhallebi, sebze çorbası pure halinde, meyve püresi ve icine cok az muz da ezip verdim. çorbaya zeytinyağı koydum.bugun ilk kez kizim yoğun kaka yapti.cok afedersiniz kati yani.aksamda yapti o şekilde. Az bisey.ama yaparken zorlandi biraz.bi cay kasigi zeytinyagi verdim. Dolapta kuru kayisim var.onu sulandirip pure hlinde versem olur mu..bilgisi ve tecrübesi olanlardan bilgi istiyorum.
Evet cnm benim kizda ilk defa muz verdimm değişik bi kaka yaptı şaşırdım. Esim dur daha neler yapacak diyor :) bence kuru kayisi agir gibi geliyor sanki. Kaka yapma zorlugu muzdandir. Sen bugun normal seyler ver yogurt fln bence normale döner. Simdi cocuk durduk yere ishal falanda olmasin dengesi bozulur. Yogurt da bagirsaklara iyi gelir

Canim gaz durumunuz nolduu bizimkininde gecmemis doktor cok gazi war dedi :KK43: ilac kullaniyo musun?

Kullanmadigim ilac kalmadi fayda etmiyorki bio gai iyidi artik etkilemiyor bile.. Laktaz interolansi vatdir belki sutume karsi diye laktazm kullandim oda olmadi muskat kullandim fayda etmedi. Artik dua ediyorum uyusun diye. Cok hizli bir sekilde salliyorum yoksa uykuya dalamiyor... Sinirlerim bozuldu artik ... Ama hala arastiriyorum herkes 6.ayda biter demis olmadi 9. Ay oda olmada 1 yas poffff

ya bi konu vardı, kadın evliymiş, eski sevgilisi varmış o da evliymiş, adamla mesajlaşıyomuş, bi de vajinusmusmuş bunları falan eski sevgilisine anlatıyomuş, adam karısıyla tatile çıktı diye kudurmuştu falan... o böyle anlatınca ben de dayanamadım baya bi sövdüm. tabi tutum biraz kendimi ama işte banı yemiş olduk bi kere :KK70:

Ay okuma onlari bende cok sinir oluyodum eskiden okuyup okuyup sinirlenirdim gerek yok onlar seyinin keyfindeyken sen sinir kupundedin:)

Kullanmadigim ilac kalmadi fayda etmiyorki bio gai iyidi artik etkilemiyor bile.. Laktaz interolansi vatdir belki sutume karsi diye laktazm kullandim oda olmadi muskat kullandim fayda etmedi. Artik dua ediyorum uyusun diye. Cok hizli bir sekilde salliyorum yoksa uykuya dalamiyor... Sinirlerim bozuldu artik ... Ama hala arastiriyorum herkes 6.ayda biter demis olmadi 9. Ay oda olmada 1 yas poffff

Ay okuma onlari bende cok sinir oluyodum eskiden okuyup okuyup sinirlenirdim gerek yok onlar seyinin keyfindeyken sen sinir kupundedin:)
Evet canim okuyup etkileniyorum bi de oyle salak salak seylerden :D

Bugün 6. Ay aşımızı olduk gündüz biraz huzursuzdu ama ateşi yoktu şimdi uyudu ama tam dalamıyor kuzum ateşimizde 37,5 inşallah sorunsuz atlatırız bu geceyi
Cnm nasil gecti ateş varmi? Bide onceki aşılarda ates varmiydi. Diyolarki ilk karmalarda ates olmayabilir ama sonra asilar arttikca ates de olma ihtimali yukseliyormus. Bizimki de pazartesi:(

Cnm nasil gecti ateş varmi? Bide onceki aşılarda ates varmiydi. Diyolarki ilk karmalarda ates olmayabilir ama sonra asilar arttikca ates de olma ihtimali yukseliyormus. Bizimki de pazartesi:KK43:
6.ayda canli aşı var mı ki kuzum ya? 6.ayda 4 tane aşı olucaz nasipse ama atesi o canlı aşı yapıyo diye biliyorum. Verem aşısı mesela. Koldan yapılan.

Kızlar bisey soracam
.benim gibi doğumdan sonra adetten önce şiddetli bel ağrısı çeken varmı.ben doğumu tamamen suni sanciyla yaptım.acaba bundanmi bel agrim çok kötü..

Kızlar bisey soracam
.benim gibi doğumdan sonra adetten önce şiddetli bel ağrısı çeken varmı.ben doğumu tamamen suni sanciyla yaptım.acaba bundanmi bel agrim çok kötü..
Bi doktora gorun canim, 7 cm acilmadan sonra benim de suniyle desteklenmisti ama ben henuz hala adet gormedim. Bilemiycem o yuzden.

Back