- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 33
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #57.801
Canim ben gitmicem Mehmet Bey e. Aradim cwp wermedi aksam mesaj yazdi cok yogunum bilmem ne. Ben sogudum ordaki cocuk doktorlarindan. Beni oraya baglayan kadin dogumcum Gulcin Hanim di. Yani Mehmet Bey in eşi. Ama oda boyle yapinca sogudum. Ferrum u Bulent Bey yazmisti. Sen hala dewam ediyo musun?Sen memnun kaldın mı Mehmet beyden canım? Bir de sana Demir ilacı olarak ne yazdı?
Caniimm gribimiz devam ediyo onun disinda solunum yolu ve bagirsak antiseptigi kullandik mukus yok denecek kadar azaldi ve tahlil temiz cikti. Hiriltisi cogaldi simdide ve emmek istemiyo belki guleceksiniz ama dun gogusume helva surdum emsin diye bi yandanda diyorum şu memelerim senin yuzunden ne gordu ne girmediSibellllll cnm naber görüşemedik.kaplancık basıl iyimi daha merak ettim.
Canim gogsune toprak sur derler buyukler. Ama gerçekten ise yariyor komik gelio ama. Temiz kitmizi toprak al camur yap sut gogsune 5dk dursun. Yika. Galiba kokudan dolayi emiyor lar. Sasirtici bi sekildeCanim ben gitmicem Mehmet Bey e. Aradim cwp wermedi aksam mesaj yazdi cok yogunum bilmem ne. Ben sogudum ordaki cocuk doktorlarindan. Beni oraya baglayan kadin dogumcum Gulcin Hanim di. Yani Mehmet Bey in eşi. Ama oda boyle yapinca sogudum. Ferrum u Bulent Bey yazmisti. Sen hala dewam ediyo musun?
Caniimm gribimiz devam ediyo onun disinda solunum yolu ve bagirsak antiseptigi kullandik mukus yok denecek kadar azaldi ve tahlil temiz cikti. Hiriltisi cogaldi simdide ve emmek istemiyo belki guleceksiniz ama dun gogusume helva surdum emsin diye bi yandanda diyorum şu memelerim senin yuzunden ne gordu ne girmedisagdim werneye calisiyorum kabul etmiyo yogurt azcik yiyodu onuda yemek oldu. Bana cektirecek walla sen nasilsiinn , melein nasil??
Dedigin iyi oldu evet. Aslında elma en uygunu bu mevsimde bide armut. Nasıl verebilirimAy canım fazla yedirme bende yedirdim geçen cocum yazık iki gün fena kabız oldu kuzum..
Yaaa kıyamam ya hepsi de seni buldu resmen. Ben Mehmet beye devam ediyorum hala. Ferromixin diye bir şase verdi toz halinde. Yemeklerine karıştırılıp verilecekmiş internette çok güzel şeyler yazıyor ama benim pek aklıma yatmadı ne yapsam bilemedim.Canim ben gitmicem Mehmet Bey e. Aradim cwp wermedi aksam mesaj yazdi cok yogunum bilmem ne. Ben sogudum ordaki cocuk doktorlarindan. Beni oraya baglayan kadin dogumcum Gulcin Hanim di. Yani Mehmet Bey in eşi. Ama oda boyle yapinca sogudum. Ferrum u Bulent Bey yazmisti. Sen hala dewam ediyo musun?
Caniimm gribimiz devam ediyo onun disinda solunum yolu ve bagirsak antiseptigi kullandik mukus yok denecek kadar azaldi ve tahlil temiz cikti. Hiriltisi cogaldi simdide ve emmek istemiyo belki guleceksiniz ama dun gogusume helva surdum emsin diye bi yandanda diyorum şu memelerim senin yuzunden ne gordu ne girmedisagdim werneye calisiyorum kabul etmiyo yogurt azcik yiyodu onuda yemek oldu. Bana cektirecek walla sen nasilsiinn , melein nasil??
Cam rendede rendeleyip ver CanımDedigin iyi oldu evet. Aslında elma en uygunu bu mevsimde bide armut. Nasıl verebilirim
M mehtapmhtp88 geldim canikom burdayım.
yorum yazarken elime hakim olamıyorum da ondan gene ban yidimdi
Canim gaz durumunuz nolduu bizimkininde gecmemis doktor cok gazi war dediYine naaptiinn
canım helva derken??? Susam en alerjik şeylerden biri biliyosun demi??Canim ben gitmicem Mehmet Bey e. Aradim cwp wermedi aksam mesaj yazdi cok yogunum bilmem ne. Ben sogudum ordaki cocuk doktorlarindan. Beni oraya baglayan kadin dogumcum Gulcin Hanim di. Yani Mehmet Bey in eşi. Ama oda boyle yapinca sogudum. Ferrum u Bulent Bey yazmisti. Sen hala dewam ediyo musun?
Canim icinde susamin s si yok :) ama susama dikkat edeyim baska seylerde tesekkur ederimcanım helva derken??? Susam en alerjik şeylerden biri biliyosun demi??
helva deyince aklıma tahin helvası geldi de hemen , ondan dedim :) öpüyorum canımCanim icinde susamin s si yok :) ama susama dikkat edeyim baska seylerde tesekkur ederim
Geçmiş olsun cnm:)M mehtapmhtp88 geldim canikom burdayım.
yorum yazarken elime hakim olamıyorum da ondan gene ban yidimdi
Aa gercek mii?? Denemem lazim . Tesekkurler canimCanim gogsune toprak sur derler buyukler. Ama gerçekten ise yariyor komik gelio ama. Temiz kitmizi toprak al camur yap sut gogsune 5dk dursun. Yika. Galiba kokudan dolayi emiyor lar. Sasirtici bi sekilde
Direk pure seklinde mi yediriyosun yoksa biraz puturlu mu? Corbalara irmik ince bulgur yada sehriye koyuyor musun ? Ay ben cok endiseliyim doyuramicam bi cocugu diye
6. Aydan sonra bitirmiş olmanız gerekiyordu ama keşke 1 ay önce başlasaydınız bide biz ara vermeden her ay yaptırmıştıkEşim yapiyor evet rotatek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?