2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sen memnun kaldın mı Mehmet beyden canım? Bir de sana Demir ilacı olarak ne yazdı?
Canim ben gitmicem Mehmet Bey e. Aradim cwp wermedi aksam mesaj yazdi cok yogunum bilmem ne. Ben sogudum ordaki cocuk doktorlarindan. Beni oraya baglayan kadin dogumcum Gulcin Hanim di. Yani Mehmet Bey in eşi. Ama oda boyle yapinca sogudum. Ferrum u Bulent Bey yazmisti. Sen hala dewam ediyo musun?
Sibellllll cnm naber görüşemedik.kaplancık basıl iyimi daha merak ettim.
Caniimm gribimiz devam ediyo onun disinda solunum yolu ve bagirsak antiseptigi kullandik mukus yok denecek kadar azaldi ve tahlil temiz cikti. Hiriltisi cogaldi simdide ve emmek istemiyo belki guleceksiniz ama dun gogusume helva surdum emsin diye bi yandanda diyorum şu memelerim senin yuzunden ne gordu ne girmedi sagdim werneye calisiyorum kabul etmiyo yogurt azcik yiyodu onuda yemek oldu. Bana cektirecek walla sen nasilsiinn , melein nasil??

Canim gogsune toprak sur derler buyukler. Ama gerçekten ise yariyor komik gelio ama. Temiz kitmizi toprak al camur yap sut gogsune 5dk dursun. Yika. Galiba kokudan dolayi emiyor lar. Sasirtici bi sekilde

Bebegime ceyrek muz yedirdim ilk defa kendimi buyuk is basarmis gibi hissediyorum

Kizlar rende yapiyosunuz yaa cok puturlu olmuyormu yiyebilirlermi. Yada blendir mi yapmaliyiz

Yaaa kıyamam ya hepsi de seni buldu resmen. Ben Mehmet beye devam ediyorum hala. Ferromixin diye bir şase verdi toz halinde. Yemeklerine karıştırılıp verilecekmiş internette çok güzel şeyler yazıyor ama benim pek aklıma yatmadı ne yapsam bilemedim.

Demir ilacini emzirdikten ne kadar süre sonra veriyorsunuz sütle alinmasi etkisini azaltiyormuş çünkü

canım helva derken??? Susam en alerjik şeylerden biri biliyosun demi??

Direk pure seklinde mi yediriyosun yoksa biraz puturlu mu? Corbalara irmik ince bulgur yada sehriye koyuyor musun ? Ay ben cok endiseliyim doyuramicam bi cocugu diye

Biraz pütürlü yapıyorum cnm iyice ezmiyorum bulgurlu da koyuyorum daha besleyici oluyor köy bulgurlu bugün biraz da sehriye koydum merak etme doyurursun valla bende acemiydim yavaş yavaş yapa yapa öğreniyorum peki emziriyomusun mama mı veriyosun

Mrb kizlar..beni. ebem rota asisiyla ilgili birssy demedi..bu aşı zorunlu mu ve kacinci ayda yapiliyor..bide ek gidaya geçtim 7,8 gun felan oldu..muhallebi, sebze çorbası pure halinde, meyve püresi ve icine cok az muz da ezip verdim. çorbaya zeytinyağı koydum.bugun ilk kez kizim yoğun kaka yapti.cok afedersiniz kati yani.aksamda yapti o şekilde. Az bisey.ama yaparken zorlandi biraz.bi cay kasigi zeytinyagi verdim. Dolapta kuru kayisim var.onu sulandirip pure hlinde versem olur mu..bilgisi ve tecrübesi olanlardan bilgi istiyorum.

Merhaba kizlar bir sorum var emzirme parası pttye mi yatiyor yoksa sgkdan mi tahsil ediliyor bilginiz var mıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…