- 14 Ocak 2015
- 118
- 91
- 18
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #57.861
Bence de Canım sebzelerle başla sonra yoğurda geç. Hem alıştırma bardağı ile verirsin rahatça içer büyümüş de olacağı içinilk gün yoğurdu sevdi gibi, ama dünle bgn pek sevmedi :) masasına döktüm eliyle oynasın, dokusunu öğrensin die resmen tiksindi titiz mi olcak ne :)) yrn havuç vercem bakalım
benim oğlum da uyanıyor. emzirip uyutuyorum tekrar. genelde kendisi uyuyo gazı ya da başka bi sıkıntısı yoksa..Kızlar oğlum geceleri çok sık uyanıyor. Bazen saat başı bazen 2 saatte bir. Diş de çıkaracak gibi durmuyor daha. Normal değil bu kadar uyanması. Her uyandığında da emmek istiyor başka türlü ne yaparsam yapayım uyumuyor da. Gece beslenmesini kesmeye çalışıyorum yani her uyandığında vermemeye çalışıyorum ama bağırıyor uyumuyor. Ne yapmam lazım? Var mı benim gibi olan?
Yoğurdu kaç kaşik veriyorsunuz kizlar ben ne kadar vereceğimi bilemiyorum yailk gün yoğurdu sevdi gibi, ama dünle bgn pek sevmedi :) masasına döktüm eliyle oynasın, dokusunu öğrensin die resmen tiksindi titiz mi olcak ne :)) yrn havuç vercem bakalım
Yok gece beslemeyi tamamen kesmek değil de azaltmak istiyorum. Çünkü acıktığı için emmiyor. Saat başı kalkıp meme istiyor. Daha az emzirmeye alıştırırsam belki daha çok uyur diye dedim kesmek istiyorum diye. Çok zor oluyor gerçekten sürekli uyanmak. Dün gece çok şükür ki böyle yapmadı resmen dinç uyandım sabah,çok iyi geldi.benim oğlum da uyanıyor. emzirip uyutuyorum tekrar. genelde kendisi uyuyo gazı ya da başka bi sıkıntısı yoksa..
Peki sen neden gece beslemeyi kesmek istiyosun anlamadim?
Maşallah Canım oğluna çok tatlıymış. Allah nazarlardan korusun. Yakında da döner annesi dert etme sen. Sırt üstü yatırdıktan sonra sevdiği bir şey koy yanına göster onu almaya çabaladıkça döner. Benim oğlum bu şekilde başladı şimdi durduramıyorız hele altını alırken bez çıkınca rahatlıyor öyle bir dönüyor ki zor tutuyorum.Slm anneler bizimde bugün kontrolümüz vardı 8300 kilomuz 65 cm boyumuz 1 ayda 4 cm uzamış doktor çok iyi çok sağlıklı ve mutlu bi bebek dedi:) ama daha dönemiyoruz yaa niye bu kadar geç kaldı bilmiyorum çok hareketli aslında ama bi türlü kendi kendine dönemiyo yüzüstü yatırıyorum ileri gitmeye çabalıyor ittiriyor kendini oturuyor da artık ama dönemiyor demir ilacını mutlaka aç karnına 9 damla vermemi söyledi herşeyi yiyebilir artık dedi tabi yasak olanlar haricinde zaten iştahlı bi bebek bu konuda hiç sorun yaşamıyorum bizden haberler böyle hepimizi öpüyoruzz
Eki Görüntüle 1710938 benim yakışıklı oğluma massallah demeyi unutmayın teyzeleri
dökülmez mi hemde nasılHanimlar sizinde saçınız cok dökülüyor mu benim dogumdan sonra aşırı dökülüyor ne yapabilirim bilgisi olan varsa cok sevinirim.
Ben 2 ay kadar önce dolgu yaptırdım canım, anestezi de aldım problem olmadı.ek gıdaya geçen arkadaşlar meyve olarak elma,muz, armut dışında hurma ve mandalina vb başka meyveler veriyormusunuz..
biz henuz başlamadık sadece yoğurt tatdırdım ama inek sütüyle yapılmış ev yoğurdu..keçi sütüyle olanı bulursam verecem sindirimi açısından daha kolay..
Bende olmadm agustosta ta dogum yaptm hala olmadm onunla mi alakali acabadökülmez mi hemde nasıl
hormonlr tam olarak yerine gelmedi..
Adet oldunuz mu ben hala olmadım
yine de kan değerlerine baktırmakta fayda var..
Slm anneler bizimde bugün kontrolümüz vardı 8300 kilomuz 65 cm boyumuz 1 ayda 4 cm uzamış doktor çok iyi çok sağlıklı ve mutlu bi bebek dedi:) ama daha dönemiyoruz yaa niye bu kadar geç kaldı bilmiyorum çok hareketli aslında ama bi türlü kendi kendine dönemiyo yüzüstü yatırıyorum ileri gitmeye çabalıyor ittiriyor kendini oturuyor da artık ama dönemiyor demir ilacını mutlaka aç karnına 9 damla vermemi söyledi herşeyi yiyebilir artık dedi tabi yasak olanlar haricinde zaten iştahlı bi bebek bu konuda hiç sorun yaşamıyorum bizden haberler böyle hepimizi öpüyoruzz
Eki Görüntüle 1710938 benim yakışıklı oğluma massallah demeyi unutmayın teyzeleri
tadım günlerinde ilk gün bir çay kaşığı, sonra 1 tatlı kaşığı, 3. Gün de 1 yemek kaşığı die geçiyoYoğurdu kaç kaşik veriyorsunuz kizlar ben ne kadar vereceğimi bilemiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?