2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ilk gün yoğurdu sevdi gibi, ama dünle bgn pek sevmedi :) masasına döktüm eliyle oynasın, dokusunu öğrensin die resmen tiksindi titiz mi olcak ne :)) yrn havuç vercem bakalım
Bence de Canım sebzelerle başla sonra yoğurda geç. Hem alıştırma bardağı ile verirsin rahatça içer büyümüş de olacağı için

Slm kizlar. Dun aksam disinde bi beyazlik farkettim ele gelen bisey yoktu sabah kalktigimda disi pirtlamisti. Artik bir disimiz var...

Iki gundur tam donuyor donmeye baslayinca gaz biter diyen dr.lar var. Bakicas goruces....

Geceleri cok fazla uyaniyor emmeden uyumuyor oda ayrica bir sorun olarak devam etmekte..

la aldik coooook sevdi bayildi mutluluktan ucuyor icinde...

Sagdigim sutler bitti. Artik sagacak kadar cikmiyor. Mecburi ek gidaya gecicez.

3 gun kurali yapmayacagim ben zaten 3 ayliktan beri herseyin tadina baktirdim alerjik bisey cikmadi cikarsada artik testlerle anlasiliyor kasamam kendimi

Bugun armut rendesi verdim puturlu puturlu yedi.. Oyle purelere gerek yok kizlar sonra gecis zor oluyor

Simdilik bu kadar

benim oğlum da uyanıyor. emzirip uyutuyorum tekrar. genelde kendisi uyuyo gazı ya da başka bi sıkıntısı yoksa..
Peki sen neden gece beslemeyi kesmek istiyosun anlamadim?

Slm anneler bizimde bugün kontrolümüz vardı 8300 kilomuz 65 cm boyumuz 1 ayda 4 cm uzamış doktor çok iyi çok sağlıklı ve mutlu bi bebek dedi:) ama daha dönemiyoruz yaa niye bu kadar geç kaldı bilmiyorum çok hareketli aslında ama bi türlü kendi kendine dönemiyo yüzüstü yatırıyorum ileri gitmeye çabalıyor ittiriyor kendini oturuyor da artık ama dönemiyor demir ilacını mutlaka aç karnına 9 damla vermemi söyledi herşeyi yiyebilir artık dedi tabi yasak olanlar haricinde zaten iştahlı bi bebek bu konuda hiç sorun yaşamıyorum bizden haberler böyle hepimizi öpüyoruzz
benim yakışıklı oğluma massallah demeyi unutmayın teyzeleri

Kızlar bise soracam bu gün doktora da sordum hangi mamayı önerirsiniz diye sma kullanıyorum ama artık büyüdü ve bu kadar pahalı mama olmasına gerek yok bence onun için sordum sma aptamil bebelac similac hepsi olur dedi siz neyi önerirsiniz peki

benim oğlum da uyanıyor. emzirip uyutuyorum tekrar. genelde kendisi uyuyo gazı ya da başka bi sıkıntısı yoksa..
Peki sen neden gece beslemeyi kesmek istiyosun anlamadim?
Yok gece beslemeyi tamamen kesmek değil de azaltmak istiyorum. Çünkü acıktığı için emmiyor. Saat başı kalkıp meme istiyor. Daha az emzirmeye alıştırırsam belki daha çok uyur diye dedim kesmek istiyorum diye. Çok zor oluyor gerçekten sürekli uyanmak. Dün gece çok şükür ki böyle yapmadı resmen dinç uyandım sabah,çok iyi geldi.

Maşallah Canım oğluna çok tatlıymış. Allah nazarlardan korusun. Yakında da döner annesi dert etme sen. Sırt üstü yatırdıktan sonra sevdiği bir şey koy yanına göster onu almaya çabaladıkça döner. Benim oğlum bu şekilde başladı şimdi durduramıyorız hele altını alırken bez çıkınca rahatlıyor öyle bir dönüyor ki zor tutuyorum.

Hanimlar sizinde saçınız cok dökülüyor mu benim dogumdan sonra aşırı dökülüyor ne yapabilirim bilgisi olan varsa cok sevinirim.

arkadaşlar dişim çok fena ağrıyor
sanırım dolgum düşmüş yemek yiyemiyorum..
emziriyorum da anestezi alınıyor mu bu durumda?
ne yapmak lazım..

ek gıdaya geçen arkadaşlar meyve olarak elma,muz, armut dışında hurma ve mandalina vb başka meyveler veriyormusunuz..
biz henuz başlamadık sadece yoğurt tatdırdım ama inek sütüyle yapılmış ev yoğurdu..keçi sütüyle olanı bulursam verecem sindirimi açısından daha kolay..

Hanimlar sizinde saçınız cok dökülüyor mu benim dogumdan sonra aşırı dökülüyor ne yapabilirim bilgisi olan varsa cok sevinirim.
dökülmez mi hemde nasıl
hormonlr tam olarak yerine gelmedi..
Adet oldunuz mu ben hala olmadım
yine de kan değerlerine baktırmakta fayda var..

B Ben 2 ay kadar önce dolgu yaptırdım canım, anestezi de aldım problem olmadı.

Gunaydin :)

Sac dokulmesi bende de var. Emzirdigimiz icin vitamin kaybediyoruz. Takviye vitamin kullanmak lazim mutlaka.
Ben de henuz regl olmadim. Emzirme doneminde yumurtlama olmadigi icin normal bu da. Ama yine de korunmak lazim.

Benim oglum yarin 6 ayini bitiriyor. Aşı ve kontrolumuz var. İnsallah atessiz sıkılıntısız geciririz.

Canim cok tatli maasaallah kafana taktigin kadar da kilolu degil . gayet saglikli gorunuyor .. Totolarindan isirilmalik

Eveeet yedik ictik eglendik 6 aya yaklastik kizlar benim gibi gram kilo veremeyen var mi ... Diyet gunluklerine yazacam artik yoksa gidisat kotu benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…