• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bebekleriniz gece yüzüstümü sırt üstümü uyuyor bizim uykularımız çok kötü çok sık Uyanıyor yüzüstü yatıyor bu yüzdenmi çok sık Uyanıyor acaba. oda ısısı kaç derece oluyor bizde 25derece oluyor fazlamı diye düşünüyorum nette 18-19 derece Olmalı yazıyor. Birde gündüzleri kaç saat uyutuyorsunuz ve hangi saatlerde?

Dördüncü ayda oğlum 300 gr almıştı doktorumuz az buldu ve ek gıdaya başla dedi sebze Çorbası tarifi verdi ama bana Çorba için erkenmiş gibi geldi bende devam sütlerinden aldım emzirmenin yanında günde bir iki kez de devam sütü verdim işe yaramış 750 gr almışız ama doktorum neden gereksiz yere binerona alıştırdın diye kızdı zaten kendisine bişey söylenmiyor doktorumuz çok aksi . Blw bende yapmak istiyorum kitabıda aldım o tabak bitecekmi henüz Okumayı bitiremedim ama. Sen neleri tattırmakla başlıycaksın canım elinde bir liste varmı bir iki gündür buharda patates ve Havuç haşlayıp bebeğimin önüne koyuyorum ama henüz tutamıyor
Hangi dewam sutunu weriyosun canim? Bence iyi yapmissin biberonu alistrmayla. Benimkinide alistirmaya calisiyorum. Doktora gire hawa hos. Istahsiz bebek nedir bilmiyolar :(

Şu uyku sorununu bir çözsem herşey çok daha kolay olacak gece hiç uyumuyoruz gündüz bebeğimle ilgilenecek enerjim kalmıyor uykusuzluktanmıdır bedir hafızamda çok kötü çok komik işler yapıyorum eşim dalga geçiyor benimle :KK4:

Hangi dewam sutunu weriyosun canim? Bence iyi yapmissin biberonu alistrmayla. Benimkinide alistirmaya calisiyorum. Doktora gire hawa hos. Istahsiz bebek nedir bilmiyolar :KK43:
Hipp in devam sütünü verdim canım. Başta biberon almadı bebeğim ucunu çiğnedi emmedi Israr ettim gece uykuluykende Israrla verdim en sonunda rahat Bıraktı kendini cuk cuk içti hepsini. Sorma canım bizim doktor insan azarlamaya bayılıyor eşimin yanında rezil ediyor beni bişey soruyorum sanki ona muhalefet oluyormuşum gibi ters ters cevaplar veriyor. Şimdi Sünnet olayı için bir doktora gidicez belki ona giderim bundan sonra

Kızlar bebekleriniz gece yüzüstümü sırt üstümü uyuyor bizim uykularımız çok kötü çok sık Uyanıyor yüzüstü yatıyor bu yüzdenmi çok sık Uyanıyor acaba. oda ısısı kaç derece oluyor bizde 25derece oluyor fazlamı diye düşünüyorum nette 18-19 derece Olmalı yazıyor. Birde gündüzleri kaç saat uyutuyorsunuz ve hangi saatlerde?
Benim oğlum sırt üstü yatıyor Canım ama durum aynı maalesef bizde de :( hiç yapmazdı böyle ama 1 haftadır gece uykularımız kötü. Çok sık uyanıyor,zor uyuyor. Allah yardımcımız olsun

50derexe ariel ile cikiyor sekerim
anammm ciddimisiiin, ben bebek deterjanı kullanıyorum bide düşük derece, deneyim bakayım

Canım sen bizden önce başlayacaksın blw ye. Yaşadıklarını paylaş bizimle başımıza neler gelecek bilmiş olalım
tabiki canım

Dişlerde kararma çürük diş çikmasi yapabiliyormuş demir ilaçlari sana doktorun bu konuda bişi dedi mi?
doktorum yok öyle bişey dedi, ebe dediklerini dedi oyüzden sonrasında su ver dedi, ağzında hiç ilaç kalıntısı kalmayana kadar su veriyorum, tükürse de veriyorum ağız çalkalamış oluyoruz

Aa iyiymis gunde 3 posta ihlamur kaynatmaktan gina geldi. İcse tamam da yazik

Sagol canim benim. 12 gunde 20 gram alinca doymadigini dusunuyorum haliyle ve cisi azaldi 2-3 haftadir buda doymadgi anlamina geliyor. bide hic bsyi kabul etmiyo ne wersem böğğ yapiyo :KK43:

Demir kabiz yapar bildigim ama demekki her bunyede farkli canimo_O

Ferrum aldik doktor onerisiyle ama daha kullanmadim kakasinin duzelmesini bekliyorum. Yada artik boyle kabul etmem lazim tahlil temiz cunku. Artik baslicam wermeye..kusan bi bebekse saglik ocagindaki daha da kusturuyomus haberin olsun.

Benimki 20 gr almis ya canim sikilidi. Boyu ve bas cevresi kac cannim?
boyu 70 cm olmuş, baş çevresi de 44 dedi galiba

Dördüncü ayda oğlum 300 gr almıştı doktorumuz az buldu ve ek gıdaya başla dedi sebze Çorbası tarifi verdi ama bana Çorba için erkenmiş gibi geldi bende devam sütlerinden aldım emzirmenin yanında günde bir iki kez de devam sütü verdim işe yaramış 750 gr almışız ama doktorum neden gereksiz yere binerona alıştırdın diye kızdı zaten kendisine bişey söylenmiyor doktorumuz çok aksi . Blw bende yapmak istiyorum kitabıda aldım o tabak bitecekmi henüz Okumayı bitiremedim ama. Sen neleri tattırmakla başlıycaksın canım elinde bir liste varmı bir iki gündür buharda patates ve Havuç haşlayıp bebeğimin önüne koyuyorum ama henüz tutamıyor
bende okuyorum kitabı fırsat buldukça ;) havuç patates brokoli avokado muz elma yoğurt. İlk bunları tattırcam canım

doktor 24/26 derece olmalı dedi canım, bizde 25 yapıyoruz üstüne ince bi battaniye örtüyorum sadece..bizimki de uzun uyumaz ama

Ek gida yerine devam sutu vermekle dogru yapmissin bence cnm. Sonucta sut az olunca devam sutu verilir neden hemen kati gida verilsinki. Bizimde gece uykulatimiz çok kötü bu aralar.... gunduzleri 4 saat uyutmaya calisiyorum onunde durup sallarsam uyuyor sallamazsam 5dk durmaz.

Şu uyku sorununu bir çözsem herşey çok daha kolay olacak gece hiç uyumuyoruz gündüz bebeğimle ilgilenecek enerjim kalmıyor uykusuzluktanmıdır bedir hafızamda çok kötü çok komik işler yapıyorum eşim dalga geçiyor benimle :KK4:
Canm gündüz cok uyudugundandir gündüz maks 2 saat uyusun uyursa altini ac uyandir ses yap.

Kizlar saglik ocagi rota aşısını yapiyo mu bugün ozel bi hastaneye gittik sigortanın disinda ekstra para aldi

vegaferon, sağlık ocağından verdiler doktorum da kullan dedi. İçinde paraben varmış dedim, çok çok az dedi, ilaçlardaki alkol kadar dedi, bi sakıncası yok dediği için başladık , bi zararını da görmedim şükür. Döküldüğü yerden çıkmaması haricinde :)

Kac damla veriyosun geçen ay gittiğimde 7 damla demişti kilosuna göre

Cnn bizde 5,5 aylık olduk ek gıda da bende acemiyim verdiklerimi yazim elma armut püresi ev yapımı yoğurt sebze çorbası şimdilik bunları veriyorum haftaya da tarhana corbasini gececez yaa benim oğlum dönemiyor ama oturuyor disimizde kabardı alttaki bakalım ne zaman cikar
Direk pure seklinde mi yediriyosun yoksa biraz puturlu mu? Corbalara irmik ince bulgur yada sehriye koyuyor musun ? Ay ben cok endiseliyim doyuramicam bi cocugu diye :oops:

Back