- Konu Sahibi SirriEyvan
- #57.561
7 kilo 70 cm 41 de baş çevresi. .:)Kizlar bebeklerinizin boyu, kilosu ve bas cewresi nedir 5. Ayda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 kilo 70 cm 41 de baş çevresi. .:)Kizlar bebeklerinizin boyu, kilosu ve bas cewresi nedir 5. Ayda?
Canim ben burdayim cezami cektim de geldimEşimin işi sebebi.kızım doğunca çok küçük bi köye geldik .psikolojim zaten darma duman.sizinle Konuşayım kafa dağıtayim diye üye oldum ama kimse kalmadı sayfada ne yazikki
Geldik kiz dur bi ceza aldik ondan yoktuk, diger herkes yazmis zaten, bundan sonra burdayim. Arifam da geldi. Oooh sefam olsunKizlarrr nerdesiniz yaa.tartışma olunca sayfalar su gibi gidiyo.şimdi de kimse yok.
Hosbuldum.
Burayı da boş bırakmayın artıkGeldik kiz dur bi ceza aldik ondan yoktuk, diger herkes yazmis zaten, bundan sonra burdayim. Arifam da geldi. Oooh sefam olsun
Beni. Bebeim 8 gun oldu ishali bitmedi kurtulamadik bu rota belasindan. Bugun yine doktor yolu gözüktü bize.... 1 haftadır gündüzleri beni emmiyor mama veriyorum susuz kalmasin diye... yoksa onu ac birakmasini bilirdim ben. normalde emmese goguslerim dolar agrirdi, simdi ne agri var ne sizi..... sutum baya azaldi demek oluyor bu malesef.Hosbuldum.
Nasilsiniz bebeler nasil bakalim
Cnm kendine güzel ugraslar bulabilirsin. Bence sakin bi yerdesin mademmm kitap falan oku bebis uyurkennKızım da iyi teyzesi uyuyo şimdi fındıgim.sen nasilsin işte misin bugün
geçmiş olsun canimya Allah im şifa versin en yakın zamanda kuzuna İnsallahBeni. Bebeim 8 gun oldu ishali bitmedi kurtulamadik bu rota belasindan. Bugun yine doktor yolu gözüktü bize.... 1 haftadır gündüzleri beni emmiyor mama veriyorum susuz kalmasin diye... yoksa onu ac birakmasini bilirdim ben. normalde emmese goguslerim dolar agrirdi, simdi ne agri var ne sizi..... sutum baya azaldi demek oluyor bu malesef.
Bu arada ben nezaman adet olacagim yaaaaa[/QU hic olmadinmi canım.yoksa bu ay mi gecikti
Zaten benim minnos kızım çok az uyuyo gunduzleri o arada hemen koşa koşa ev işi yapiyrm.el işi yapiyrmCnm kendine güzel ugraslar bulabilirsin. Bence sakin bi yerdesin mademmm kitap falan oku bebis uyurkenn
Hmm masallah ne guzel uyuyomus, bnmki uyumuyo pek gunduzleri.Kızım da iyi teyzesi uyuyo şimdi fındıgim.sen nasilsin işte misin bugün
Ah canim yaa, bitmedi bi su ishalden cektiginiz kelebekcik de sen de ne cektinizBeni. Bebeim 8 gun oldu ishali bitmedi kurtulamadik bu rota belasindan. Bugun yine doktor yolu gözüktü bize.... 1 haftadır gündüzleri beni emmiyor mama veriyorum susuz kalmasin diye... yoksa onu ac birakmasini bilirdim ben. normalde emmese goguslerim dolar agrirdi, simdi ne agri var ne sizi..... sutum baya azaldi demek oluyor bu malesef.
Ben de olmadim henuzBu arada ben nezaman adet olacagim yaaaaa
Canim benim ablamda bi yasında çocuğu var ablam yeni başladı olmayaHic olmadim ya kixim 5bucuk aylik oldu