• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Eşimin işi sebebi.kızım doğunca çok küçük bi köye geldik .psikolojim zaten darma duman.sizinle Konuşayım kafa dağıtayim diye üye oldum ama kimse kalmadı sayfada ne yazikki:KK61:
Canim ben burdayim cezami cektim de geldim:KK55:
Internetim kotu bugun yazmak zor. Esin ne is yapıyor cnm

Kizlarrr nerdesiniz yaa.tartışma olunca sayfalar su gibi gidiyo.şimdi de kimse yok.
Geldik kiz dur bi ceza aldik ondan yoktuk, diger herkes yazmis zaten, bundan sonra burdayim. Arifam da geldi. Oooh sefam olsun:KK200:
:KK11:

Hosbuldum. :KK52:
Nasilsiniz bebeler nasil bakalim:KK51:
Beni. Bebeim 8 gun oldu ishali bitmedi:KK43: kurtulamadik bu rota belasindan. Bugun yine doktor yolu gözüktü bize.... 1 haftadır gündüzleri beni emmiyor mama veriyorum susuz kalmasin diye... yoksa onu ac birakmasini bilirdim ben. :( normalde emmese goguslerim dolar agrirdi, simdi ne agri var ne sizi..... sutum baya azaldi demek oluyor bu malesef.

Beni. Bebeim 8 gun oldu ishali bitmedi:KK43: kurtulamadik bu rota belasindan. Bugun yine doktor yolu gözüktü bize.... 1 haftadır gündüzleri beni emmiyor mama veriyorum susuz kalmasin diye... yoksa onu ac birakmasini bilirdim ben. :KK43: normalde emmese goguslerim dolar agrirdi, simdi ne agri var ne sizi..... sutum baya azaldi demek oluyor bu malesef.
geçmiş olsun canimya Allah im şifa versin en yakın zamanda kuzuna İnsallah

Kızım da iyi teyzesi uyuyo şimdi fındıgim.sen nasilsin işte misin bugün
Hmm masallah ne guzel uyuyomus, bnmki uyumuyo pek gunduzleri.
Yok canim haftada bi gun sut iznim var. Carsambalari evdeyim o yuzden. Oglumlayim yani. :KK68:
Beni. Bebeim 8 gun oldu ishali bitmedi:KK43: kurtulamadik bu rota belasindan. Bugun yine doktor yolu gözüktü bize.... 1 haftadır gündüzleri beni emmiyor mama veriyorum susuz kalmasin diye... yoksa onu ac birakmasini bilirdim ben. :KK43: normalde emmese goguslerim dolar agrirdi, simdi ne agri var ne sizi..... sutum baya azaldi demek oluyor bu malesef.
Ah canim yaa, bitmedi bi su ishalden cektiginiz :( kelebekcik de sen de ne cektiniz :(
Bnm de sutum epey azaldi ya.. Yogurt ya da muhallebiyle takviye yapiyorum ben artik napayim ac mi kalsin cocuum...
Bu arada ben nezaman adet olacagim yaaaaa:mad:
Ben de olmadim henuz :KK17:

Back