- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #57.541
endless-summer hoşgeldin tekrar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldum canim :)endless-summer hoşgeldin tekrar
bizde de oldu z. yağı sürüo bere taktım 2-3 sast sonra yıkadım yok kdr azaldı bende tekrar etmedim işlemi. zararı yokmuş. bn kolay kolay şampuanlamıyorum cildi kızarıyor kukruyor.Oglumda konak var bi türlü gecmiyo zeytinyagi iyi gelir dediler sürüyorum geciyo gibi yine basliyo sampuani degistirsem ise yarar mî uni baby kullanıyoruz
Gunaydin canim,hosbuldum :)endless-summer günaydın canım hoşgeldin
Anne şutu de alıyo mama da ek gıdaya da başladık şimdi yavaş yavaş topluyoruz inşallahAnladim Canim. Anne sutu alıyorsa toplamıştır hemen
Şimdi kqc kilor bebisin canimAnne şutu de alıyo mama da ek gıdaya da başladık şimdi yavaş yavaş topluyoruz inşallah
Oglumda konak var bi türlü gecmiyo zeytinyagi iyi gelir dediler sürüyorum geciyo gibi yine basliyo sampuani degistirsem ise yarar mî uni baby kullanıyoruz
Degis canim. Benim bebegime unibaby kopuk yapti konagi ve cildini cok kuruttu.Sanırım bende sampuani degisecem zeytinyagınî sürüyorum 10 15 dk falan bekletiyorum
Sancisi oluyo cnm sevil1981 den tawsiyeler alip uyguluyorum bakalim insAllah duzelir. Onun basinada boyle bsy gelmisteCnm nasıl oldu senin bebis??
Tekrar Merhaba kizlar
Aslında hic aktif etmeyecektim uyeligimi ama 1 yilim olmus uye olali burda cok sey paylastik o yuzden yine burdayim
Malum olay cok canimi sikti uyenin de adimi sik sik cekmesinden cok rahatsız oldum bir daha olmaz umarım
Benim yazmak istediklerimi @skelebeks arkadasim yazmis :)
Neyse bu konu hakkinda yorum yapmayacagim daha fazla
@mehtapmhtp88 canim sana da bebegine de cok gecmis olsun
Cabucak iyilesirsiniz insallah
5300du 15gun once şuankini bilemiyorum canımŞimdi kqc kilor bebisin canim
Toparlar İnsallah canım5300du 15gun once şuankini bilemiyorum canım
6300 kilosu boyuda 63 cm.baş çevresini bilmiyorum canimKizlar bebeklerinizin boyu, kilosu ve bas cewresi nedir 5. Ayda?
7800 gr kilosu 65cm boyu kafa çevresi 42,5Kizlar bebeklerinizin boyu, kilosu ve bas cewresi nedir 5. Ayda?
Disten olabilir canim uyku zamanlari birbirine girdi benimkinin uzun suredir. Bi ara duzenliydi son 3 haftadir yine duzensiz istediginzaman yatiyo gece yarisi uyaniyo uyumuyo geri . Damagini disetini kontrol ettin mi canim ?Güzel Anneler Merhaba benimki gece hiç sağlıklı uyuyaMadi terledi yanıma aldım bu seferde döndü durdu. Ne oluyor anlamadım. Erkenden uyandı şimdi tekrar uyutum ise gitcem ayyy yetisemiyorum hiç bişeye acaba dis mi yapıyor huysuzluk. Çok yorgunum
Boyu 68 cm kilosu 7000 gr canım.Kizlar bebeklerinizin boyu, kilosu ve bas cewresi nedir 5. Ayda?
7900 kg 66 cm 38 baş 426300 kilosu boyuda 63 cm.baş çevresini bilmiyorum canim