• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Oglumda konak var bi türlü gecmiyo zeytinyagi iyi gelir dediler sürüyorum geciyo gibi yine basliyo sampuani degistirsem ise yarar mî uni baby kullanıyoruz
bizde de oldu z. yağı sürüo bere taktım 2-3 sast sonra yıkadım yok kdr azaldı bende tekrar etmedim işlemi. zararı yokmuş. bn kolay kolay şampuanlamıyorum cildi kızarıyor kukruyor.

Güzel Anneler Merhaba benimki gece hiç sağlıklı uyuyaMadi terledi yanıma aldım bu seferde döndü durdu. Ne oluyor anlamadım. Erkenden uyandı şimdi tekrar uyutum ise gitcem ayyy yetisemiyorum hiç bişeye acaba dis mi yapıyor huysuzluk. Çok yorgunum

Oglumda konak var bi türlü gecmiyo zeytinyagi iyi gelir dediler sürüyorum geciyo gibi yine basliyo sampuani degistirsem ise yarar mî uni baby kullanıyoruz

Canim konak için kabonatli su da deneyebilirsin Konaklar beyazliyor ve bebek taragiyla geriye doğru tara bir iki kez yapınca biter .ben ersag'ın sampuanini kullanıyorum tavsiye ederim.

Tekrar Merhaba kizlar
Aslında hic aktif etmeyecektim uyeligimi ama 1 yilim olmus uye olali burda cok sey paylastik o yuzden yine burdayim
Malum olay cok canimi sikti uyenin de adimi sik sik cekmesinden cok rahatsız oldum bir daha olmaz umarım
Benim yazmak istediklerimi @skelebeks arkadasim yazmis :)
Neyse bu konu hakkinda yorum yapmayacagim daha fazla
@mehtapmhtp88 canim sana da bebegine de cok gecmis olsun
Cabucak iyilesirsiniz insallah

hoşgeldin canim:KK15:

Slm lar herkese... uzun suredir yazamadim en son dogum yaptigimda yazmistim saniyorum zatrn cok da k T if degildim bi baka y im dedim ek gida filan baslayan var mi diye aman allahim.neler olmus neyse.... benim.oglum.2 haziran dogumlu 5. Ayda 8700 kg si boyu da 70 cm di masallah. Konagimiz mevcut gidip gelen bolca kusma ve agiz akintimiz var. Arada bi anneee der dibi oluo. Buar add a hidroselimiz var 6. Ayda kontrol olcak küçüldü gibi birax sukurler olsun. 3 yasinda da bi kizim var o neden le pek vaktim olmuo. Sizlerde ne var ne yok

Güzel Anneler Merhaba benimki gece hiç sağlıklı uyuyaMadi terledi yanıma aldım bu seferde döndü durdu. Ne oluyor anlamadım. Erkenden uyandı şimdi tekrar uyutum ise gitcem ayyy yetisemiyorum hiç bişeye acaba dis mi yapıyor huysuzluk. Çok yorgunum
Disten olabilir canim uyku zamanlari birbirine girdi benimkinin uzun suredir. Bi ara duzenliydi son 3 haftadir yine duzensiz istediginzaman yatiyo gece yarisi uyaniyo uyumuyo geri . Damagini disetini kontrol ettin mi canim ?

Back