• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
konuşmayı öğrende gel iki kişi arasındaki tartışmanın sadece onları ilgilendirdiğini de öğren avukatlık yapabilir mişsin aslında ev hanımlığı yerine
arkadaşım neden mesleğine bu kadar taktın ?

ev hanımlığını mı yeriyorsun aklınca , burda herkes ev hanımı değil mi ,
lütfen konudan sapma ..

seni üzmeyim daha fazla tatlım zaten buranın seviyesi iyice yerlere indi
evet sen öteki annelerimizle tartışmadın zaten :)
sende burayı anlayamıyorsun , çünkü konu uzamasın diye sana cevap vermediler.

destekli oturttuğumu söylemiştim sende kemik yapıları ne ki 'yazık yapmayın yahu' diyerek cevap vermiştin.
sonra ben sana cevap verince çocuk senin çocuğun ben yorumumu yaptım demişsin. ama yorum yapmak bu değil ,yorum yapmak o konuda mehtabın bana yazdığı şekilde olur. evladıma karşı cahilce davranmışım gibi , onun kötülüğünü istemişim gibi bana yazık demen olmaz olmamalı arkadaşım.

hatırlamıyorsan geçmişine bak azıcık :) springcim gerilmeyin olur mu tatlım :)
sakince ne istiyorsa gösterelim.
bu hakaret mi söyler misin bana yada tartışma mı

konuşmayı öğrende gel iki kişi arasındaki tartışmanın sadece onları ilgilendirdiğini de öğren avukatlık yapabilir mişsin aslında ev hanımlığı yerine
kendi kendine cvp mı yazmış :rolleyes:

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-23-13-12-39.png
    Screenshot_2015-11-23-13-12-39.png
    158,9 KB · Görüntüleme: 59
ev hanımı değilim demiştim ben daha önceki bir mesajımda ama dediğim gibi sen sürekli saldırır üslupla hareket ettiğin için mesajları tam olarak gözünle okuyamadan yazıyosun...

sen de yazmayı öğren.
konuşmayı öğren de gel yazmışsın, oradaki 'de' ayrı olacak.
öğretmen olduğuna emin misin ?

benim mesleğime laf söyleniyor ama taraf tutuyorsun sen de
bak arkadaşım kimse öğretmenliğe laf söylemiyor ki ! öğretmenlik kutsal bir meslek . ama sen ev hanımlığını yerercesine konuşuyorsun , ne taraf tutması , neden taraf tutayım , aklım var kimin ne yaptığını görüyuorum.

springcim sende sakinleş olur mu , karşılıklı yazmayın mümkünse , banlar uçuşmasın .

nazperver nazperver senin benimle ne problemin var arkadaşım kızımı merak ettin çok hoşuma gitti söyledim sorun olmadığını sen de iyileşir inşallah dedin şimdi ne oluyor yani

bak arkadaşım kimse öğretmenliğe laf söylemiyor ki ! öğretmenlik kutsal bir meslek . ama sen ev hanımlığını yerercesine konuşuyorsun , ne taraf tutması , neden taraf tutayım , aklım var kimin ne yaptığını görüyuorum.

springcim sende sakinleş olur mu , karşılıklı yazmayın mümkünse , banlar uçuşmasın .

anlayamadığı ve ne kadar anlatılırsa anlatılsın anlayamayacağı çok şey var..
o yüzden yorma kendini hiç SirriEyvan SirriEyvan 'ım...

sirri Eyvan seninle konuşuyorum sadece ben olaydan sonra normal şekilde girmeye devam ettim arifayla bana cahil dediği için tartıştım sonra konu kapandı sonra ben normal mesajlarıma bebeklerle ilgili konuşmaya devam ettim ama anlayamadığım bir şekilde konu ısıtılıp ısıtılıp malum şahıs tarafından gündeme getirildi dün akşam bana tekrar hakaret etti kim haksz söyler misin

sirri Eyvan seninle konuşuyorum sadece ben olaydan sonra normal şekilde girmeye devam ettim arifayla bana cahil dediği için tartıştım sonra konu kapandı sonra ben normal mesajlarıma bebeklerle ilgili konuşmaya devam ettim ama anlayamadığım bir şekilde konu ısıtılıp ısıtılıp malum şahıs tarafından gündeme getirildi dün akşam bana tekrar hakaret etti kim haksz söyler misin
hani çıkar bakalım, dün akşam nerde hangi mesajda hakaret etmişim ben sana :KK51:

Ya konuşmayım diyorum ama sen iyice azıttın.. Öğretmenliği sadece konuşmaktan ibaret sanıyorsan yanılıyorsun, bi parça dinlemeyi de öğrenmelisin.. Kimseyle takışmadım diyosun, sana örnekler gösterilince bunda ne var diyosun, insanlık için büyük senln îçin küçük galîba söylediklerin :) her konuda bu kadar parazit olunmaz ki.. Mesela ben bebeğime kitap okuyorum dediğimde, ne anlar küçücük bebek kitaptan demiştin, güya öğretmensin ya :) ben sana açıklama yapma gereği bile duymadım.. Şöyle düşün, burda kimse gerçek hayatta tanışmıyo, sanal alemde neden herkes sana gıcık oldu? durduk yere mi?? Hiç düşünmeyebilirsin sebebini, ama bence şapkanı önüne al ve düşün, biraz toparla kendini, en azından evladın için.. Senln burda hakaret ettiğin insanlar whatssapp ta üstüne gitmeyelim, bebeği var üzülmesin deme olgunluğunu gösteren insanlar.. Şimdi sen bu msjı da tersten anlayıp hakaret etme yoluna gidebilirsin, ama bence şansını daha fazla zorlama.. Çünkü artık biz de coşabiliriz ;)

Back