- 9 Haziran 2015
- 892
- 346
- 33
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #57.461
kendi kendine yaz ben artık sana cevap yazmıyorum anlamıyorsun çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hay eline koluna yüreğine sağlık S skelebeks 'imYa konuşmayım diyorum ama sen iyice azıttın.. Öğretmenliği sadece konuşmaktan ibaret sanıyorsan yanılıyorsun, bi parça dinlemeyi de öğrenmelisin.. Kimseyle takışmadım diyosun, sana örnekler gösterilince bunda ne var diyosun, insanlık için büyük senln îçin küçük galîba söylediklerin :) her konuda bu kadar parazit olunmaz ki.. Mesela ben bebeğime kitap okuyorum dediğimde, ne anlar küçücük bebek kitaptan demiştin, güya öğretmensin ya :) ben sana açıklama yapma gereği bile duymadım.. Şöyle düşün, burda kimse gerçek hayatta tanışmıyo, sanal alemde neden herkes sana gıcık oldu? durduk yere mi?? Hiç düşünmeyebilirsin sebebini, ama bence şapkanı önüne al ve düşün, biraz toparla kendini, en azından evladın için.. Senln burda hakaret ettiğin insanlar whatssapp ta üstüne gitmeyelim, bebeği var üzülmesin deme olgunluğunu gösteren insanlar.. Şimdi sen bu msjı da tersten anlayıp hakaret etme yoluna gidebilirsin, ama bence şansını daha fazla zorlama.. Çünkü artık biz de coşabiliriz
gerçekten hiç üstüme gelinmedi dimi çok haklısın evet gerçek hayatta beni tanımıyorsunuz ve yanlış yorumlarda bulunuyorsunuz bu da beni sinirlendiriyorYa konuşmayım diyorum ama sen iyice azıttın.. Öğretmenliği sadece konuşmaktan ibaret sanıyorsan yanılıyorsun, bi parça dinlemeyi de öğrenmelisin.. Kimseyle takışmadım diyosun, sana örnekler gösterilince bunda ne var diyosun, insanlık için büyük senln îçin küçük galîba söylediklerin :) her konuda bu kadar parazit olunmaz ki.. Mesela ben bebeğime kitap okuyorum dediğimde, ne anlar küçücük bebek kitaptan demiştin, güya öğretmensin ya :) ben sana açıklama yapma gereği bile duymadım.. Şöyle düşün, burda kimse gerçek hayatta tanışmıyo, sanal alemde neden herkes sana gıcık oldu? durduk yere mi?? Hiç düşünmeyebilirsin sebebini, ama bence şapkanı önüne al ve düşün, biraz toparla kendini, en azından evladın için.. Senln burda hakaret ettiğin insanlar whatssapp ta üstüne gitmeyelim, bebeği var üzülmesin deme olgunluğunu gösteren insanlar.. Şimdi sen bu msjı da tersten anlayıp hakaret etme yoluna gidebilirsin, ama bence şansını daha fazla zorlama.. Çünkü artık biz de coşabiliriz
kimse öğretmenlik kadar güzel bir mesleğe hakaret etmiyor. Senin öğretmen olman sorun teşkil ediyor sadece.benim mesleğime laf söyleniyor ama taraf tutuyorsun sen de
sen eksiktin pofudukkimse öğretmenlik kadar güzel bir mesleğe hakaret etmiyor. Senin öğretmen olman sorun teşkil ediyor sadece.
Lutfennnnnnnn git artikkkkjneyse hakikaten sinirimizi bozmaya gerek yok üyeliğimi iptal ettiriyim herkes rahatlasın bebeklerle ilgili
Supeeeer haberneyse hakikaten sinirimizi bozmaya gerek yok üyeliğimi iptal ettiriyim herkes rahatlasın bebeklerle ilgili
Lutfennnnnnnn git artikkkkj
tam seni anlatan bir emoji bulmuşsun. tebrik ederim.kendi kendine yaz ben artık sana cevap yazmıyorum anlamıyorsun çünkü
ben diğer arladaşlar kadar dediklerine alınmıyorum. forum çocuklarımızla ilgili tabiki bebeklerin sağlığını takip edip üzüleceğiz sıkıntısı varsa. tartıştıklarına beni de yazmışsın fakat ben sadece tartışmalara yorum yaptım. uslubun ters ve genelde birine aksi yorum yaptığında o anneyi geriyorsun. karışmadan edemiyorum..nazperver senin benimle ne problemin var arkadaşım kızımı merak ettin çok hoşuma gitti söyledim sorun olmadığını sen de iyileşir inşallah dedin şimdi ne oluyor yani
neyse hakikaten sinirimizi bozmaya gerek yok üyeliğimi iptal ettiriyim herkes rahatlasın bebeklerle ilgili
evet gerçek hayatta seni tanımıyoruz, sadece senln burada bize kendini anlatıp ifade edebildiğin kadar tanıyoruz seni.. Madem böyle bi insan deilsin, sırf altta kalmamak için sürekli parazitlik yapmak yerine , bize kendini güzel tanıt. Mesela esmaya canım kemikleri batmaz mı, sıkıntı yoksa bende deneyeyim de, yada bana 4-5 aylık bebeğe kitap okumanın avantajlarından bana da bahsedermisin de, ya da öğretmen tatili göze Batınca sende öğretmen olsaydın demek yerine keşke sizin de tatiliniz çok olsa de.. İnan seni kırmak için yazmıyorum, ama hepimizin bu sayfadan öğrenecek bişeyleri var, seninki de bu olsun..gerçekten hiç üstüme gelinmedi dimi çok haklısın evet gerçek hayatta beni tanımıyorsunuz ve yanlış yorumlarda bulunuyorsunuz bu da beni sinirlendiriyor
spring sana dün akşam nasıl hakaret etti yazar mısın buraya.sirri Eyvan seninle konuşuyorum sadece ben olaydan sonra normal şekilde girmeye devam ettim arifayla bana cahil dediği için tartıştım sonra konu kapandı sonra ben normal mesajlarıma bebeklerle ilgili konuşmaya devam ettim ama anlayamadığım bir şekilde konu ısıtılıp ısıtılıp malum şahıs tarafından gündeme getirildi dün akşam bana tekrar hakaret etti kim haksz söyler misin
haklısın sklebeks tamam üslubuma dikkat edicem bundan sonra haklısın öğretmenliğin getirmiş olduğu bir şeyevet gerçek hayatta seni tanımıyoruz, sadece senln burada bize kendini anlatıp ifade edebildiğin kadar tanıyoruz seni.. Madem böyle bi insan deilsin, sırf altta kalmamak için sürekli parazitlik yapmak yerine , bize kendini güzel tanıt. Mesela esmaya canım kemikleri batmaz mı, sıkıntı yoksa bende deneyeyim de, yada bana 4-5 aylık bebeğe kitap okumanın avantajlarından bana da bahsedermisin de, ya da öğretmen tatili göze Batınca sende öğretmen olsaydın demek yerine keşke sizin de tatiliniz çok olsa de.. İnan seni kırmak için yazmıyorum, ama hepimizin bu sayfadan öğrenecek bişeyleri var, seninki de bu olsun..
şaka yaptım ben burayı çok sevdimKazen bi bakar mısın?
arkadaş üyelik iptali istemiş bu mesajında.
ilgilenirsen 2015 haziran anneleri olarak grupça çok sevineceğiz
ben seninle tartışmadım biliyorsun sen bana yazmıştın ben de bilgi almak için giriyorum buraya zaten tek derdim bu üslubum sertse dikkat edicem bundan sonraben diğer arladaşlar kadar dediklerine alınmıyorum. forum çocuklarımızla ilgili tabiki bebeklerin sağlığını takip edip üzüleceğiz sıkıntısı varsa. tartıştıklarına beni de yazmışsın fakat ben sadece tartışmalara yorum yaptım. uslubun ters ve genelde birine aksi yorum yaptığında o anneyi geriyorsun. karışmadan edemiyorum..
misal bizim bebekler dönüyor. ne yapınca bebek daha çabuk gelişiyor, ne yedirdik. konuşanlar var. videolarla resimlerle karşılaştırıp takip ediyoruz.
snn önemsemediğim forum harici sohbet keşke burada yapılsaydı da havada uçuşan sorular cevapsız kalmasaydı.
umursamasan da sen ve burayı takip eden anneler çok önemli bilgi paylaşımlarından uzak kalıyor.
ve sen sadece arifa yı germemişsin. banada şöyle demişti diyor hemen hemen herkes. koca insanlarız toplum içinde yıpratıcı olarak kendin de mutlu olamazsın.
belki de mizacın böyle ama çoğunluğa uymuyor..